הפסקת שידור של ערוצים שונים בצלחת לוויין
לפני כמה שנים התקנתי צלחת לוויין עם רסיבר (ככה קוראים לקופסה הזו?) topfield dv3 , לקליטה חינמית של
ערוצי לוויין שונים מאירופה והמזה"ת . בהתחלה קלטנו עם הדבר הזה 550 ערוצים בערך , אבל עם הזמן ערוצים
נטו להתחלף באופן תדיר וגם החלו להיעלם בכלל , עד למצב כיום בו בקושי נשארו כמה ערוצים פה ושם .
רציתי לדעת אם זו בעיה שבעלי ציוד דומה גם נתקלו בה , ואם אפשר לעשות משהו בנידון , כמו כיוונון הצלחת או
סריקה מחודשת ברסיבר ?
ערוצי לוויין שונים מאירופה והמזה"ת . בהתחלה קלטנו עם הדבר הזה 550 ערוצים בערך , אבל עם הזמן ערוצים
נטו להתחלף באופן תדיר וגם החלו להיעלם בכלל , עד למצב כיום בו בקושי נשארו כמה ערוצים פה ושם .
רציתי לדעת אם זו בעיה שבעלי ציוד דומה גם נתקלו בה , ואם אפשר לעשות משהו בנידון , כמו כיוונון הצלחת או
סריקה מחודשת ברסיבר ?
www.flysat.com
אתר מצויין, מעדכן כל הזמן על שינויים בלווינים, איזה ערוצים עלו, איזה ירדו, איזה הפכו ל FTA ואיזה הפכו לערוצים בתשלום.
אתר מצויין, מעדכן כל הזמן על שינויים בלווינים, איזה ערוצים עלו, איזה ירדו, איזה הפכו ל FTA ואיזה הפכו לערוצים בתשלום.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חלק מהערוצים עברו ללווין אחר חלקם הפכו לערוצים בתשלום חלקם נעלמו וחלקם הפכו לערוצי HD בעבר היה ניתן לפרוץ ערוצים כיום לא ניתן אלא רק עם כרטיס חוקי לערוצים בתשלום או שיתןף כלשהו תמיד ניתן להוסיף ערוצים נוספים מלווינים אחרים או באותה צלחת אם מתאפשר קומבינה LNB צדדי או הוספת צלחת נוספת או צלחות נוספות במידה ויש אפשרות מבחינת מקום לצלחות תמיד אפשר להוסיף עמוד חנוכיה לצלחת נוספת המתחברת לעמוד הקיים במגבלות טכניות שעדיף שזה לא יהיה בקצה הגג במיוחד בקומה גבוהה שיש רוחות חזקות
תודה תומר . האם יש מצב להחזיר חלק מהערוצים רק על ידי סריקה מחדש , או כיוונון של הצלחת הקיימת?
אני שואל כי בבניין בו מותקנת הצלחת כנראה שהזזת מיקום או הוספה של צלחות חדשות לא אפשרי , ובקשר לסריקה מחדש - אם הייתי יודע הייתי עושה בעצמי , אך כנראה שאצטרך להביא שוב את מי שהתקין את הצלחת.
אני שואל כי בבניין בו מותקנת הצלחת כנראה שהזזת מיקום או הוספה של צלחות חדשות לא אפשרי , ובקשר לסריקה מחדש - אם הייתי יודע הייתי עושה בעצמי , אך כנראה שאצטרך להביא שוב את מי שהתקין את הצלחת.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
נראה לי שבכל ממיר לוויני אפשר לעשות סריקה אוטומטית בתפריט ומשם לחפש בהגדרות.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
איני יודע איזה ממיר יש לך בעיקרון כולם דומים מיניו אינסטליישן אוקיי ואז סרוייס סארצ או אאוטו סקאן או בלנייד סקאן בכל אחד מהלווינים שיש לך נטוורק און FTA 0NLY
אכן ההמלצה שנתנו לך על סריקת ערוצים מחודשת עזרה גם להורים שלי.
אבל סיבה נוספת להעלמות ערוצים עשויה להיות גם הטיה פיזית של הצלחת בשל רוחות על הגג.
אם תמצא שסריקה מחדש לא פותרת הבעיה, שווה להביא טכנאי שיבדוק הטיה מחדש של הצלחת.
ההורים שלי הביאו מישהו שעשה כיוון מחדש וסריקה בשביל גרושים.
להם זה היה שווה.
בהצלחה!
אבל סיבה נוספת להעלמות ערוצים עשויה להיות גם הטיה פיזית של הצלחת בשל רוחות על הגג.
אם תמצא שסריקה מחדש לא פותרת הבעיה, שווה להביא טכנאי שיבדוק הטיה מחדש של הצלחת.
ההורים שלי הביאו מישהו שעשה כיוון מחדש וסריקה בשביל גרושים.
להם זה היה שווה.
בהצלחה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
·clip99 כתב:הממיר הוא topfield tf4000fE
יש נתונים נוספים שצריך להכניס שם חוץ מ-נטוורק און FTA 0NLY ?...
לפי מה שנראה לי אתה יכול מהאתר תדרי לווין של פלייסאט לחפש חיפוש בממיר לפי תדרים טרנפונדרים
ושם מהתדרים שבאתר אתה רושם תדר-קיטוב-סימבול רייט-ו FEC זה בצורת שבר פשוט.
ובוחר בסריקה.
זה ייקח שעות לעבור על כל הטרנספונדרים, לא מציאותי בכלל.avier כתב:·......
לפי מה שנראה לי אתה יכול מהאתר תדרי לווין של פלייסאט לחפש חיפוש בממיר לפי תדרים טרנפונדרים
ושם מהתדרים שבאתר אתה רושם תדר-קיטוב-סימבול רייט-ו FEC זה בצורת שבר פשוט.
ובוחר בסריקה....
רק סריקה אוטומטית של ערוצי FTA.
·
·גיל37 כתב:זה ייקח שעות לעבור על כל הטרנספונדרים, לא מציאותי בכלל.......
רק סריקה אוטומטית של ערוצי FTA.
·...
נראה לי שבסריקה אוטומטית זה רק התדרים שיש שם, מה אם נוספו שידורים בתדרים חדשים?
·השאלה היא האם השואל יודע איך בצורה נכונה מעדכנים את הממיר הזה מהאינטרנט?גיל37 כתב:סריקה אוטומטית סורקת את כל טווח הטרנדפונדרים (אם בוחרים בסריקה מלאה).
אם אני זוכר נכון, סריקת רשת מורידה רשימה עדכנית ואחרי זה הסריקה מתחילה. כמובן שהממיר חייב חיבור לאינטרנט....
לממיר יש מאחור חיבור RS232 . גם אם הוא בכלל מאפשר חיבור רשת או אינטרנט , אין לי חיבור מתאים .
אני רוצה להודות לכל המגיבים פה בשרשור , בהחלט נתתם עצות מועילות . אבי וגיל, קודם אנסה לעדכן את הממיר לפי האתר לפי ערוצים יחידים שכן בכל מקרה אני מעוניין רק בערוצים אירופאיים ספציפיים , ואם לא יילך לי אז אנסה לבצע סריקה מלאה , וגם אם זה לא ייתן כלום אביא מישהו שיעלה לגג . על כל פנים אתפנה למשימה הזו רק בהמשך השבוע , ואעדכן בהתאם.
אני רוצה להודות לכל המגיבים פה בשרשור , בהחלט נתתם עצות מועילות . אבי וגיל, קודם אנסה לעדכן את הממיר לפי האתר לפי ערוצים יחידים שכן בכל מקרה אני מעוניין רק בערוצים אירופאיים ספציפיים , ואם לא יילך לי אז אנסה לבצע סריקה מלאה , וגם אם זה לא ייתן כלום אביא מישהו שיעלה לגג . על כל פנים אתפנה למשימה הזו רק בהמשך השבוע , ואעדכן בהתאם.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
·clip99 כתב:לממיר יש מאחור חיבור RS232 . גם אם הוא בכלל מאפשר חיבור רשת או אינטרנט , אין לי חיבור מתאים .
אני רוצה להודות לכל המגיבים פה בשרשור , בהחלט נתתם עצות מועילות . אבי וגיל, קודם אנסה לעדכן את הממיר לפי האתר לפי ערוצים יחידים שכן בכל מקרה אני מעוניין רק בערוצים אירופאיים ספציפיים , ואם לא יילך לי אז אנסה לבצע סריקה מלאה , וגם אם זה לא ייתן כלום אביא מישהו שיעלה לגג . על כל פנים אתפנה למשימה הזו רק בהמשך השבוע , ואעדכן בהתאם....
אז אולי תנסה לעדכן את הממיר דרך הלווין אסטרא?
http://topfield.co.kr/eng/support/faq_View.asp?idx=5&tb
·clip99 כתב:אין כניסת LAN .
גם לא נראה לי שהממיר הישן הזה תומך גם באופצית עדכון ממיר . מצ"ב צילום מסך של ההגדרות הקיימות....
ומה רשום בתפריט הראשי?
אולי בתפריט הראשי יש אפשרויות של עידכון?
כי פה זה תפריט של התקנה.