התלבטות בטרם קניה-טלויזיה חכמה/אנרואיד/פלאזמה רגילה?מס שיקולים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yosikoch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
לאחר קריאה רבה בפורום ובאתרים נוספים נשארתי בהתלבטות בטרם רכישה של מסך לסלון בגודל55 אינץ ועד 60 אינץ.
לפני מספר ימים נחשפתי לKODI, ולמדתי את יתרונותיו, מה שגרם לי ללבטים נוספים בטרם קבלת החלטה לרכישה.
התקציב העומד לרשותי הוא 4200 ש"ח כולל התקנה(מתקן קבוע לקיר).
וההתלבטות היא כדלקמן:
1.רכישת טלויזיה חכמה כדוגמת Hisense LTDN55K390XWAU3D ורכישת MINIX NEO X8-H בנוסף לצורך KODI ואז אפילו נשאר עודף...

2.רכישת טלויזיה טושיבה Toshiba 55L5400 המבוססת על אנדרואיד ואז אין צורך לרכוש בנוסף (MINIX NEO X8-H), האומנם?

3.רכישה של פלאזמה 60 אינץ של סמסונג דגם H5000(יבוא מקביל) בשופרסל ב3990 ש"ח, ורכישת MINIX NEO X8-H.

הרעיון העיקרי הוא לצפות בסרטים בKODI,להריץ OFFICE,ואולי משחק או שניים באנדרואיד, כלומר שיחליף צורך במחשב סלון.

האם לדעתם כדאי לרכוש פלאזמה/טלויזיה לא חכמה במחיר יותר נמוך, ולהשקיע במוצר יותר איכותי כדוגמת MINIX NEO X8-, היא הדרך הנכונה, או שרכישה של טלויזיה חכמה המכילה אנדרואיד היא הקנייה הנכונה?

אני באמת בהתלבטות.
לעזרתכם אודה
תודה!
יוסי

yosikoch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אופציה נוספת שאולי גם מהווה שיקול היא-אין לי בתכלס בעיה לרכוש פשוט מחשב ביתי שיתחבר למסך, השאלה היא האם ניתן להתקין KODI בWIN7?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #3 

yosikoch כתב:אופציה נוספת שאולי גם מהווה שיקול היא-אין לי בתכלס בעיה לרכוש פשוט מחשב ביתי שיתחבר למסך, השאלה היא האם ניתן להתקין KODI בWIN7?
...
אין שום בעיה להתקין KODI על Win7, להיפך, זאת אחת הפלטפורמות הכי פופולריות.
אם אתה צריך עוד מידע חפש בפורום מחשוב --> תוכנה HTPC / KODI

yosikoch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה על תשובתך לגבי הkodi, אכן אשאל בפורום הרלוונטי.
בכל מקרה אשמח לייעוץ לגבי בחירת הטלויזיה מבין שלושת האופציות, והתקציב המוגבל.
או אף הצעה חלופית בתקציב הנדון.
לתשובתכם אודה!

yosikoch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ואו, מעל ל200 כניסות ואף לא תגובה אחת...
פעם הבאה אנסה לנסח שאלה פשוטה יותר.
תודה לעוזרים!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

- אישית לא הייתי סומך על האנדרויד המובנה בטלויזיה, יכול להיות שזה יעבוד טוב וגם יכול להיות שזה יביא לך רק צרות. כרגע נראה שעל טלויזיות של סוני קודי רצה בסדר, לא יודע לגבי טלויזיות של טושיבה.
- לגבי ההייסנס, אין טוב יותר ממראה עיניים. הייתי אומר שהתקציב שלך מוגבל ובאמת אין יותר מדי אופציות. הטלוויזיות שלהם לא טובות כל כך למשחקים, הinput lag בהן מאד גבוה.
- הפלסמה, איפה ראית שהיא עולה 4000 בשופרסל? היה מבצע לפני חודשיים והוא נגמר. לא בדקתי, אבל לא נראה לי ששוב יש מבצע כזה.
בכל אופן גם לה יש את המינוסים שלה. מה יהיה מרחק הצפיה?
החל בערך מ2.5 מטר מפסיקים לשים לב לזה שהמסך בתצורת pentile בצפיה רגילה. אני לא יודע איך היא נראת בHD או בחיבור למחשב.
לגבי חיבור למחשב לא הייתי בונה על איכות וחדות תמונה טובה עבור דסקטופ (אופיס ושימוש רגיל כמסך מחשב) - שוב בגלל תצורת המסך.
בלי ללכת לראות בעין ולבדוק לא תדע.
- אישית במחיר של המיניקס הייתי הולך על מיני מחשב PC ולא קופסה עם אנדרויד. אבל כל אחד והעדפות ודרישות שלו.

yosikoch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

TheCoolest כתב: - אישית במחיר של המיניקס הייתי הולך על מיני מחשב PC ולא קופסה עם אנדרויד. אבל כל אחד והעדפות ודרישות שלו.
...
·קודם כל תודה על התגובה המפורטת, אכן הבחירה הסופית השתנתה בעקבות תגובתך.
אז לאחר שהצטמצמו האופציות לשתיים(פלאזמה 60 אינץ בשופרסל/מסך הייסנס או דומים לו), אגיע להתרשם משני המסכים ואבחר.
וכן, המבצע עדין קיים עד מאי 2016.

לגבי המשך הודעת על כך שהיית ממליץ ללכת על מחשב מיני PC - אשמח לקישור למחשב כזה שלדעתך מומלץ.
והאם מחשב רגיל/שולחני יהיה בעל ביצויים זהים למחשב מיני ויוכל להריץ סרטי HD ואופיס?

שוב תודה
יוסי

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

לגבי מחשב קשה לי להמליץ על משהו ספציפי, אבל כל מחשב מבוסס I3 עדכני או סלרון\פנטיום N מהדור האחרון יעשו את העבודה יופי.
ממליץ לשאול בפורום HTPC
http://www.hometheater.co.il/forum22

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”