Shuttle XPC slim Barebone DH110
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
למי שמחפש NUC על מעבד שולחני:
http://global.shuttle.com/products/prod ... uctId=1992
לא הכי ברור במה הוא שונה מ דגמים על מעבדי U, אבל מפתיע שהציחו להכניס את כל זה לקופסה.
למי שתוהה, ניתן להחליף את יציאת הCOM בVGA, ויש מקום לקיט WIFI.
אין הHDMI2.0. אבל כננרה שיש איזה עדיפות על מעבד שולחני על נייד? עולי יותר זול?
http://global.shuttle.com/products/prod ... uctId=1992
לא הכי ברור במה הוא שונה מ דגמים על מעבדי U, אבל מפתיע שהציחו להכניס את כל זה לקופסה.
למי שתוהה, ניתן להחליף את יציאת הCOM בVGA, ויש מקום לקיט WIFI.
אין הHDMI2.0. אבל כננרה שיש איזה עדיפות על מעבד שולחני על נייד? עולי יותר זול?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הוא שונה בכך שמעבדי U מולחמים ללוח והם לא באים בתצורת LGA1151. וכמובן ערכת שבבים של מחשבים שולחניים.
מאחר ומשתמשים בליבה הגראפית של המעבד, ומאחר והיא לא תומכת HDMI2.0 אז אין תמיכה ב HDMI2.0
אכן נחמד לראות שהצליחו להכניס את הכל לקופסא כזו קטנה. השאלה כמה זה יעלה ואיך זה יתמודד עם החום שמעבד שולחני מייצר ביחס למעבד U. מעבד U הכי חזק פולט עד 28W והרגילים 15W.
היתרון של מעבד שולחני הוא תדר עבודה גבוה יותר ו\או יותר ליבות עיבוד.
כל מעבדי ה-U כוללים רק 2.
מאחר ומשתמשים בליבה הגראפית של המעבד, ומאחר והיא לא תומכת HDMI2.0 אז אין תמיכה ב HDMI2.0
אכן נחמד לראות שהצליחו להכניס את הכל לקופסא כזו קטנה. השאלה כמה זה יעלה ואיך זה יתמודד עם החום שמעבד שולחני מייצר ביחס למעבד U. מעבד U הכי חזק פולט עד 28W והרגילים 15W.
היתרון של מעבד שולחני הוא תדר עבודה גבוה יותר ו\או יותר ליבות עיבוד.
כל מעבדי ה-U כוללים רק 2.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
HDMI 2.0 כרגע עם Skyalake מתאפשר רק כאשר יש שימוש בבקר Thunderbolt 3 כי לבקר יש מצב שבו הוא בעצמו מבצע את הגנת הHDCP ולא שבב נפרד כמו בחומרה רגילה. לפחות ממה שאני הבנתי מאיך שהמצב עובד.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
המחשב עצמו מוגבל מבחינה של tdp, כי יש גבול למה שהקירור שלו מסוגל להחזיק. לגבי מחיר, בהתחשב שמדובר בלוח אם אם תושבת של מחשב נייח, בטח יעלה כמו לוח itx בתוספת של מחיר של המארז וספק הכוח. יש להם דגם דומה על h170 ז"א. ועוד כמה מחשבי מיני במארז יותר גדול שיכול לקבל גם כרטיסי הרחבה, אבל פה מה שמיוחד זה הגודל שלו, לא ראיתי עוד מחשבים כאלה על מעבד שולחני, וכל מארז itx יהיה גדול ממנו.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי בצרכים שלך מהמחשב.
אישית, אני מעדיף מחשב עם קירור פאסיבי לגמרי.
אני לא יודע מה סוג הקירור שיש למחשב הזה, אבל אחרי חודשיים של שימוש במחשב איגלובל, אשר פאסיבי לגמרי ואין בו חלקים נעים בכלל (רק SSD, בלי HDD), לא בא לי לחזור לשום דבר שכולל מאווררים ודיסקים קשיחים.
נ.ב. בגודל של המארז כאן בטוח לא מדובר על קירור פאסיבי.
אישית, אני מעדיף מחשב עם קירור פאסיבי לגמרי.
אני לא יודע מה סוג הקירור שיש למחשב הזה, אבל אחרי חודשיים של שימוש במחשב איגלובל, אשר פאסיבי לגמרי ואין בו חלקים נעים בכלל (רק SSD, בלי HDD), לא בא לי לחזור לשום דבר שכולל מאווררים ודיסקים קשיחים.
נ.ב. בגודל של המארז כאן בטוח לא מדובר על קירור פאסיבי.