שלום,
יש לי במשרד נאס של לנובו IX2 וגם בבית אותו נאס , שניהם מגבים אחד את השני בפרוטוקול RSYNC. הכל עובד טוב ויפה.
האם יש אפשרות לגבות גם את הטרמינל סרבר שיש לנו לאחד הנאסים? . אני יודע שהחברה שמפעילה את הטרמינל מגבה הכל אבל אני רוצה עוד גיבוי אצלי. איזה תוכנת גיבוי צריך להתקין על הטרמינל כדי שתצליח לדבר עם הנאס ? .
שאלה שנייה:
האם בטרמינל סרבר אפשרי לעבוד בשני מסכים ?. כרגע מסך אחד על הטרמינל והשני על המחשב המקומי .
גיבוי מטרמינל סרבר לנאס - האם אפשרי?
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אתה הולך לעשות את הגיבוי ידנית או אוטומטית? אם ידנית אז פשוט תשתף את הכונן המקומי שלך בזמן החיבור לטרמינל וצור סקריפט בטרמינל שמגבה את התוכן שלו לכונן המקומי שלך (ניתן לגשת אליו מתוך הטרמינל ב-tsclient\\ - אם שיתפת אותו). לעשות את זה אוטומטית זה הרבה יותר מסובך כי אין אוטומציה טובה ל-mstsc. הדבר הכי טובה שתוכל לעשות זה להפנות פורט ל-NAS שלך ולהתקין סקריפט גיבוי על המחשב טרמינל שירוץ כ-scheduled task.
לגבי שימוש בכמה מסכים בטרמינל ראה תמונה למטה.
לגבי שימוש בכמה מסכים בטרמינל ראה תמונה למטה.
-
- סמן את התיבה הזאת כדי להשתמש בכמה מסכים בטרמינל
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
@plataoplomo
·
Backup EXec 15 של Veritas יודעת לבצע את המשימה הזו, וגם בצורה מתוזמנת, אפשרי דרכה לגבות ל NAS גם את System state וגם את ה DATA של השרת , רק שאתה צריך להחליט איזה Agents אתה צריך לרכוש בשבילה. למשל בטוח שתצטרך את open file agent .
·
Backup EXec 15 של Veritas יודעת לבצע את המשימה הזו, וגם בצורה מתוזמנת, אפשרי דרכה לגבות ל NAS גם את System state וגם את ה DATA של השרת , רק שאתה צריך להחליט איזה Agents אתה צריך לרכוש בשבילה. למשל בטוח שתצטרך את open file agent .