מחפש קומפרסור קטן לבית

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
hipoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
אתחיל מזה שאין לי מושג לגבי פרמטרים או דגם.
אני רוצה/צריך קומפרסור קטן לבית.
השימוש הוא לנפח צמיגים של אופניים, לא סתם לנפח, בשביל זה יש משאבה.
אני מדבר על צמיגים שהאוויר ירד לחלוטין ולזה משאבה לא מספיקה (רוב השנה אני לא בארץ ואין לי כוח לפרק גלגלים בשביל לקחת אותם לתחנת דלק).
לא חייב לקנות מהארץ ואפילו רצוי לקנות מאמזון.
תודה מראש לממליצים.
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #2 

לצערי לא יתן מענה טוב
ראה סרטון ואם תחליט שכן אז להלן גם לינק אמזון בריטניה כולל משולח לארץ

https://m.

http://www.amazon.co.uk/Stanley-8213360 ... compressor

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

מה הכוונה "צמיגים שהאוויר ירד לחלוטין ולזה משאבה לא מספיקה"?

למה לא? אתה מדבר על טיובלס?
איזה וונטיל?

גם אני רוצה, עדיין לא מצאתי. בארץ יש דגמים "רגילים" של כ25 ליטר בצורה הרגילה של מיכל גדול ומנוע רגיל. בכל מקרה אלה דברים פשוטים, סיניים, כ1000 שקל מינימום למשהו בסיסי. דברים טובים, לא סיניים כבר עוברים את ה2K.

אתה יכול להביא דרך אמזון אבל המשלוח הורג, לא תמצא הרבה מדחסים שנשלחים לארץ וגם, בסביבות ה1000 שקל מינימום. הנה מדחסה חמוד, טוב, קטן, 1900 שקל עד הבית כולל הכל.
בכל מקרה, אתה גם צריך צינור, מחברים ואת הכלי לניפוח. (צינורות זה סיפור מפני עצמו, יש שלוש סוגי חומר, יש צורה שונה, קוטר, גמישות, אמידות, אורך...)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

kobbi כתב:
...
·5 ליטר זה לא מספיק...10 בקושי מספיק לצמיג אחד...

hipoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

BUGY כתב:מה הכוונה "צמיגים שהאוויר ירד לחלוטין ולזה משאבה לא מספיקה"?

למה לא? אתה מדבר על טיובלס?
איזה וונטיל?

גם אני רוצה, עדיין לא מצאתי. בארץ יש דגמים "רגילים" של כ25 ליטר בצורה הרגילה של מיכל גדול ומנוע רגיל. בכל מקרה אלה דברים פשוטים, סיניים, כ1000 שקל מינימום למשהו בסיסי. דברים טובים, לא סיניים כבר עוברים את ה2K.

אתה יכול להביא דרך אמזון אבל המשלוח הורג, לא תמצא הרבה מדחסים שנשלחים לארץ וגם, בסביבות ה1000 שקל מינימום. הנה מדחסה חמוד , טוב, קטן, 1900 שקל עד הבית כולל הכל.
בכל מקרה, אתה גם צריך צינור, מחברים ואת הכלי לניפוח. (צינורות זה סיפור מפני עצמו, יש שלוש סוגי חומר, יש צורה שונה, קוטר, גמישות, אמידות, אורך...)
...
·כן טיובלס של מקסיס
ונטיל צרפתי מעפן
אני מגיע לארץ כל שלושה חודשים ומוצא את הצמיגים בלי אוויר ולא, אין פנצ'ר :/
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

hipoo כתב:
...
...
·כן טיובלס של מקסיס
ונטיל צרפתי מעפן
אני מגיע לארץ כל שלושה חודשים ומוצא את הצמיגים בלי אוויר ולא, אין פנצ'ר :/
...
·וונטיל צרפתי זה הדבר, רק צריך להבין אותו ואיך להישתמש בו נכון...בוא נגיד כך, הוא יותר טוב משרדר בכל מובן. זוכר מה קורה לווטיל שרדר כשהצמיג ריק? הוא נעלם לתוך החישוק וקשה לשלוף אותו...טוב, לא על זה אנחנו מדברים.

בעיקרון, עם אתה רק רוצה להחזיר את טיובלס שירד ממנו האוויר אז כל מה שאתה צריך זה משאבה רגלית טובה, משהו כמו זה. אני לא רק מנפח איתה אלה גם מרים טיבלס מאפס! ולא רק טיובלס מקורי, גם קומבינוט מכל הסוגים. יש כמה שיטות שכוללות מי סבון, ניפוח ראשוני עם פנימית...תלוי בשיטת הטיובלס והצמיג/חישוק.

מה שיש לך זהטיובלס מקורי, כלומר UST, גם צמיג וגם חישוק או שזאת קומבינה או ערכה של סטן? למרות שזה פחות משנה עם אתה רוצה רק להחזיר אותו ולא להרים מהתחלה.

בכל מקרה, תוסיף חומר הוא מתייבש וצריך לחדש אותו כל כמה חודשים, חצי שנה. גם יכול להיות שיש לך מיני חורים או נזילה קטנה איפה שהוא ובגלל זה הוא מאבד אוויר. אני גם ממליץ להפוך את האופניים אם אתה לא משתמש בהם כמה חודשים, זה טוב לצמיגים וגם ובולמים (קצת פחות טוב אם יש לך אוויר במערכת בלימה, אבל בכל מקרה צריך לעשות בלידינג אם יש לך אוויר במערכת.)

hipoo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

BUGY כתב:
...
...
·וונטיל צרפתי זה הדבר, רק צריך להבין אותו ואיך להישתמש בו נכון...בוא נגיד כך, הוא יותר טוב משרדר בכל מובן. זוכר מה קורה לווטיל שרדר כשהצמיג ריק? הוא נעלם לתוך החישוק וקשה לשלוף אותו...טוב, לא על זה אנחנו מדברים.

בעיקרון, עם אתה רק רוצה להחזיר את טיובלס שירד ממנו האוויר אז כל מה שאתה צריך זה משאבה רגלית טובה, משהו כמו זה . אני לא רק מנפח איתה אלה גם מרים טיבלס מאפס! ולא רק טיובלס מקורי, גם קומבינוט מכל הסוגים. יש כמה שיטות שכוללות מי סבון, ניפוח ראשוני עם פנימית...תלוי בשיטת הטיובלס והצמיג/חישוק.

מה שיש לך זהטיובלס מקורי, כלומר UST, גם צמיג וגם חישוק או שזאת קומבינה או ערכה של סטן? למרות שזה פחות משנה עם אתה רוצה רק להחזיר אותו ולא להרים מהתחלה.

בכל מקרה, תוסיף חומר הוא מתייבש וצריך לחדש אותו כל כמה חודשים, חצי שנה. גם יכול להיות שיש לך מיני חורים או נזילה קטנה איפה שהוא ובגלל זה הוא מאבד אוויר. אני גם ממליץ להפוך את האופניים אם אתה לא משתמש בהם כמה חודשים, זה טוב לצמיגים וגם ובולמים (קצת פחות טוב אם יש לך אוויר במערכת בלימה, אבל בכל מקרה צריך לעשות בלידינג אם יש לך אוויר במערכת.)
...
סליחה מראש על החפירות
א, הונטיל נבלע כשייש פנימית, בטיובלס הונטיל נעוץ בחישוק.
ב, כן טיובלס מקורי, גם צמיג וגם חישוק
ג, כשאתה אומר תוסיף חומר, אתה מדבר על הדבק ששמים בצמיג?
ד, להפוך את האופניים זה טוב לבולמים? איך בדחיק, השמן יכול לנזול מהם.
ה, תסביר איך עם משאבת רגל אתה מנפח טיובלס מאפס.
ו, אמרת שונטיל צרפתי זה הדבר, תסביר בבקשה... אשמח לדעת למה...

·

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

חפירות זה טוב :D

א, הונטיל נבלע כשייש פנימית, בטיובלס הונטיל נעוץ בחישוק. - [b]זה רק למי שמשתמש בוונטיל יעודי לטיובלס, מי שמרכיב טיובלס מפנימית או כל מני קומבינוט, רק סובל מהוונטיל הזה.
[/b]

ב, כן טיובלס מקורי, גם צמיג וגם חישוק - [b]זה הכי טוב והכי קל להוריד ולשים צמיגים, עם עושים זאת נכון. אני לדוגמה מחליף צמיגים לפי העונות או אם יש רכיבה של כמה ימים או איזה מסלול מדברי קשה במיוחד, לא בהכרח ממתין עד שהצמיג יגיע לסוף חייו. זה עניין של פחות מחמש דקות.
[/b]

ג, כשאתה אומר תוסיף חומר, אתה מדבר על הדבק ששמים בצמיג? [b]זה לא ממש דבק, זה חומר אטימה שמבוסס על לטקס ונוזל נדיף, לרוב אמוניה (בגלל זה הריח המוזר), האמוניה מתייבשת עם הזמן, חלק ממנה דולף, בסתימת החורים (תחלס, זאת העבודה שלה) ולכן חשוב למלא מדי פעם חומר חדש. די פשוט, פותחים את הצמיג קצת מצד אחד ומוסיפים או שאפשר דרך הוונטיל. מפרקים את ליבת הוונטיל ומחברים צינורית ובקבוק ולוונטיל ומזרימים את החומר.
[/b]

ד, להפוך את האופניים זה טוב לבולמים? איך בדויק, השמן יכול לנזול מהם. [b]אז זו בדיוק המטרה, שהשמן יגיע לאטמים, הם סופגים קצת ומתנפחים ואז אין דליפה של שמן, מה שכן, האטמים לא מתייבשים. אטמים יבשים חייבים לחליף אחרת הם לא עוצרים את האבק והבוץ מלהיכנס לבולם, במיוחד בקדמי. באחורי השמן עוזר לפעילות התקינה של הבולם. פעם היתי במעבד היבואן של פוקס, הטכנאי הראשי אפילו המליץ לי להפוך את האופנים לכמה דקות לפני כל רכיבה בדיוק מאותה הסיבה.
[/b]

ה, תסביר איך עם משאבת רגל אתה מנפח טיובלס מאפס. [b]זה שילוב של טכניקה, כוח, מהירות וקצת נסיון. בגדול:[/b]
[b]קודם כל, הצמיג צריך "להיפתח" כלומר להוציא אותו מאריזה כמה שעות לפני או להרכיב אותו עם פנימית על החישוק, זה נותן לו את הצורה שלו ומאוד עוזר בהמשך. אחרי זה, את מרכיב צד אחד של הצמיג על החישוק, כרגיל. עכשיו אתה לוקח מי סבון, על מטלית, ומנגב, מרטיב, מסבן איך שתקרה לזה, את כל השפע של הצמיג, את שתי הצדדים. שם את החומר אטימה בצמיג ומכניס את הצד השני, בידיים, בלי כפות, לתוך החישוק. אז עכשיו יש לך צמיג מורכב על החישוק, חומר בפנים ומי סבון על השפע, תוסיפ עוד מי סבון מסביב, תחבר את המשאבה ותתחיל לנפח, מהר, וחזק.לפעמים צריך ללחוץ קצת על הצמיג בנקודות שבהם האוויר יוצא. אתה אמור לשמוע איפה זה קרוה. זה יותר מהר לעשות מאשר לכתוב...חחח וגם יותר פשוט.[/b]

ו, אמרת שונטיל צרפתי זה הדבר, תסביר בבקשה... אשמח לדעת למה... [b]קודם כל, הוא תמיד שם, לא בורח, לא שוקע. הוא לא דולף בגלל הסגירה הכפולה. הוא לא נסתם בבוץ וחול כי יש סגירה חיצונית. הוא מאפשר חיבור יציב טוב יותר למשאבה כי הוא ארוך ודק ולא שמן וקצר. לרוב הצרפתים יש ליבה מתפרקת בקלות ללא כלים מיוחדים. לרוכבי כביש הוא עדיף כי הוא מאפשר לחצים גדולים יותר ובגלל הקוטר הקטן יותר שלו, אפשר לתכנן חישוקים צרים יותר. זה מה שעולה לי עכשיו לראש...הבעי הגדולה איתי היא שרוכבים רבים לא מסתדרים עם הצרפתי על ההתחלה או שיש להם משאבה לא מתאימה ואז הם מתחילים לשנוא אותו ללא סיבה. חשוב להשתמש במשאבה שיש לה צינור קטן ולא חיבור ישיר לחישוק, זה פותר את הבעיה הכי גדולה של הבנטיל הצרפתי: אנשים שוברים אותו בניפוח כי הם מפעילים עליו יותר מדי כוח עם המשאבה.[url=http://www.chainreactioncycles.com/il/en/topeak-morph-mountain-pump/rp-prod2908] משאבה כזה, לדוגמה[/url] (אחת היותר טובות שיש, דרך אגב).

[/b]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=E0IOiX3l8cE]הנה סרטון לדוגמה.[/url]

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #9 

בשביל פעם בחצי שנה שאתה צריך לנפח פשוט תחזיק בלוני חנקן בדיוק כמו שנדרש שיהיה לך בתיק הרכיבה שכן אם ב קח האוויר במהלך הרכיבה זאת הדרך לנפח. עלות בלון כ 10 ש״ח ויש מתקן קטנטן כזה שאתה מכניס את הבלון לתוכו ומבריק עם מתאם על הנוטים הצרפתי. לא צריך קומפוסטר בשביל זה.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”