Ultra HD Blu-ray הגיע!
הראשון במרץ מסמן שחרור של מספר רב של כותרי Ultra HD Blu-ray, כאשר כולם מגיעים עם פסקול Dolby Atmos.
למאמר: היום זה יום גדול ל- UHD ולפורמט Dolby Atmos.

·טוב מאוד, שאנשים יפסיקו להתעצל ואולי יקנו לשם שינוי....

·זה לא קשור לעצלנות, אלה נוחות, גישה, דרך מעודפת לצרוך את המדיה. זה גם לא קשור לכסף. מחקרים הראו שאנשים מוכנים לשלם על תוכן, רק שהגישה תהיה קלה וזמינה.ivanhoe888 כתב:·טוב מאוד, שאנשים יפסיקו להתעצל ואולי יקנו לשם שינוי..........

·נראה לי ספרים זה די קונצנזוס, גם האנשים הטכנולוגים ביותר עדיין ישמרו ספרים בבית. אני מכיר רק אדם אחד שעבר נטו לקינדל, וגם הוא שמר כ 50 ספרים על המדף.BUGY כתב:@elangab
אהבתי את התגובה שלך...
אכן, אני מבין את הצורך "לאסוף". יש לי גישה דומה לספרים ישנים, למרות שטכנית אני יכול להוריד את כל הספרים לDOK קטן. אין כמו ספר אמיתי בידיים.
רק שים לב, אני לא מדבר על סטרימינג, אלה הורדות מלאות, שם אתה יכול לקבל איכות מרבית, עם התוספות, עם ה"מאחורי הקלעים", הכל. כמו בלורי מקורי רק בלי הצד הרגשי.
הבעיה, שאין כרגע גם וגם, זה רק דיסקים. אין להוריד בלורי מלא מאתר רשמי בתשלום סביר, חייבים להוריד בצורה לא חוקית. והם גם לא עושים את החיים קלים למי שכן רוצה דיסקים, ראיתה את הדרישות החדשות להגנה, כמו הצורך בחיבור לאינטרנט כדי שהסרט, שקנית על מדיה "אמיתי" שאתה מחזיק בידים שלך, יעבוד. קצת מצחיק, כל הקטע הוא שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם הסרט שלך, לנגן אותו מתי ואפיה שאתה רוצה (לא מדבר כמובן על הקרנה בפומבי וכדומה), אבל עכשיו אתה חייב חיבור לאינטרנט. ומה אם הרשת נפלה, אין חיבור, משעמם לך ואתה רוצה לראות סרט או שאתה מזמין את כל החברים ושני לפני שהסרט מתחיל השרת נופל (שלהם או שלך או של הוט/בזק, מה זה משנה). טוב, לי זה לא משנה, בעוד כמה חודשים יפרצו גם את ההגנה הזאת ואני ישב ויראה את הסרט בלי בעיה, אבל המשתמשים החוקיים ימשיכו לסבול. זה נראה לי מוזר...

זה כבר לא בטוח כמו בעבר. ההקבלה לזה כרגע מגיע מפריצת משחקי מחשב. נכון לעכשיו יש הגנה חדשה שאף קבוצת האקרים לא מסוגלת לפרוץ. גם את הסוני 4 ואת ה XBOX 1 לא הצליחו לפרוץ עדיין.כל פריצה בא יומה, תמיד אומרים שההגנה החדשה היא חזקה במיוחד, ואז היא נפרצת....

·תלוי איך מסתקלים על זה: דיסק שצריך להכניס אותו למכשיר יעודי שיסובב אותו, עליו יש שכבת מידע שנקראת על ידי חיישן. יש דיסקים אנלוגיים, הרוב קרואים להם תקליטים ויש דיסקים דיגיטליים, הCD, DVD והבלו-רי. האנלוגיים הם מתחילת המאה ה19 ואילו הדיגיטליים הומצאו בשנות ה60 אבל השימוש הרחב שלהם התחיל בתחיל שנות ה80. אז אולי שנות ה60, אבל הקונספט ישן ומיושן.nir11 כתב:קצת דיוק, דיסקים הם לא טכנולוגיה של שנות ה 60. נסחפת..........