החרפה של עידן פלוס ישראל ף בוז לרשות השניה ולממשלת ישראל
ב 1 באפריל צרפת תכנס לעידן פלוס חדש.
בעוד בישראל חלק מרשים מהאוכלוסהילא מסוגל לקלוט באופן סדיר את שידורי העלבון המתמשך המכונה עידן פלוס ( למה בעצם פלוס ולא מינוס אחד גדול?) הרי שבצרפת בעוד חודש בדיוק יורד ה"שאלטר" על שידורי ה SD של ההפצה הדיגיטלית הקרקעית וכל הערוצים יעלו באותו לילה לשידורים ב HD בלבד. מדובר בערשרות רבות של ערוצים. לא כמו "ששת הנבחרים" שלנו...
וכך בעוד צרפת מתקדמת הלאה אנחנו ממשיכים להתקע בעידן מינוס עם ששה ערוצים בסיסיים באיכות שידור מבישה ( להוציא שידורי ה"נסיון" של ערוץ 1 ב HD ).
לתפארת ממשלת ישראל, הרשות השניה, הפוליטיקאים ובעלי ההון הבוחשים בקדירה כדי למנוע מהציבור שידורי טלוויזיה בחינם.
ואסיים באיחולי האזנה ערבים לשידורי הרדיו העלובים באיכות של קופסת שימורים - עוד המצאה מבריקה של הרשות השניה שהצליחה לשכנע מישהו (!!!) שזה יותר טוב מ +DAB (?)
בעוד בישראל חלק מרשים מהאוכלוסהילא מסוגל לקלוט באופן סדיר את שידורי העלבון המתמשך המכונה עידן פלוס ( למה בעצם פלוס ולא מינוס אחד גדול?) הרי שבצרפת בעוד חודש בדיוק יורד ה"שאלטר" על שידורי ה SD של ההפצה הדיגיטלית הקרקעית וכל הערוצים יעלו באותו לילה לשידורים ב HD בלבד. מדובר בערשרות רבות של ערוצים. לא כמו "ששת הנבחרים" שלנו...
וכך בעוד צרפת מתקדמת הלאה אנחנו ממשיכים להתקע בעידן מינוס עם ששה ערוצים בסיסיים באיכות שידור מבישה ( להוציא שידורי ה"נסיון" של ערוץ 1 ב HD ).
לתפארת ממשלת ישראל, הרשות השניה, הפוליטיקאים ובעלי ההון הבוחשים בקדירה כדי למנוע מהציבור שידורי טלוויזיה בחינם.
ואסיים באיחולי האזנה ערבים לשידורי הרדיו העלובים באיכות של קופסת שימורים - עוד המצאה מבריקה של הרשות השניה שהצליחה לשכנע מישהו (!!!) שזה יותר טוב מ +DAB (?)
-
- FRANCE TNT HD 5/4/2016
- eabramov
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- שם מלא: Eran Abramovitz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
השינויים מתחילים בכנסת ישראל
עלי היקר,
ראשית אני מניח שהתכוונת שבצרפת יושק המערכת של הDVB-T2 ב-4 באפריל ולא ב-1 באפריל.
דבר שני, אני מבין את היאוש שלך לעניין השידורים הקרקעיים במדינת ישראל וחשוב לבטא את עצמנו כמה שניתן,
אבל בסופו של דבר אתה משכנע את המשוכנעים.
אם אתה באמת רוצה להשפיע ואני אומר לך מניסיון, הייתי מציע לעשות את הדבר הבא:
לעשות קמפיין רציני ברשתות החברתיות כולל באתר הזה ולגייס אנשים מהציבור הרחב להיות מחוייבים לאימוץ של ח"כ/ית אחת בלבד! (כן זה כל מה שנדרש) ולארגן פורום שדלנים ("לוביסטים") שיורכב מהציבור הרחב כרי אנחנו, מטרת פורום השדלנים יהיה לקדם שידורים בטכנלוגיות מתקדמות על מנת לעזור לקדם את תעשיית ההיטק הישראלי בנישה של "טכנוליות שידורים/מדיה".
במסגרת הפורום הזה תעשה מבצע שדלנות של "דיגיטלי לכולם" ובכך יהיה על נציגי הציבור "לנדנד" לח"כים (כל נציג עם הח"כ ש"אימץ" לחיכו) וכך נשכנע כל ח"כ לתמוך בהצעת חוק שלך להחלת שידורי חובה בפורמט HD ובהמשך לפורמט UHD/4K.
הדברים המרכזיים שאתה צריך ליזום שינוי בהם:
- קביעת לוחות זמנים מחייב לרשות השנייה או כל גוף אחר שיקום בעתיד להתחלת שידורי DVB-T2.
- קביעת לוחות זמנים מחייב למעבר ערוצי שידור לפורמט HD ובהמשך אף לפורמטים מתקדמים יותר (למשל 4K).
- לשנות את תקנות חוק התקשורת כך שמכשיר שימכר בחנות חשמל כ"טלוויזיה" יחוייב להכליל מקלט דיגיטלי בתקן DVB-T2 (זה הביזיון הכי אמיתי היום!)
וכל דבר אחר שעלי והפורום שהוא יעמוד בראשו יחליטו שצריך שיהיה במדינת ישראל.
אני אומר לך שוב בצורה הכי ברורה, ללא חקיקה מסודרת ושינוי בתקנות החוק, לא יזוז שום דבר במדינת ישראל!
אם נחכה למדינת ישראל באמצעות הרשות השנייה או לגופי השידור לבצע את השינויים בעצמם הרי שנחכה הרבה זמן!
לפעמים צריך לכפות על השוק שינויים אחידים ומחייבים על מנת לקדם את כל הענף קדימה וזה גם יתרום לתעשיות ההייטק הישראלי שיוכלו לנסות את כל הטכנולוגיות שהם מפתחים לשאר העולם אך משום מה בבית אין להם אפשרות לבדוק את זה (גם זה ביזיון).
ראשית אני מניח שהתכוונת שבצרפת יושק המערכת של הDVB-T2 ב-4 באפריל ולא ב-1 באפריל.
דבר שני, אני מבין את היאוש שלך לעניין השידורים הקרקעיים במדינת ישראל וחשוב לבטא את עצמנו כמה שניתן,
אבל בסופו של דבר אתה משכנע את המשוכנעים.
אם אתה באמת רוצה להשפיע ואני אומר לך מניסיון, הייתי מציע לעשות את הדבר הבא:
לעשות קמפיין רציני ברשתות החברתיות כולל באתר הזה ולגייס אנשים מהציבור הרחב להיות מחוייבים לאימוץ של ח"כ/ית אחת בלבד! (כן זה כל מה שנדרש) ולארגן פורום שדלנים ("לוביסטים") שיורכב מהציבור הרחב כרי אנחנו, מטרת פורום השדלנים יהיה לקדם שידורים בטכנלוגיות מתקדמות על מנת לעזור לקדם את תעשיית ההיטק הישראלי בנישה של "טכנוליות שידורים/מדיה".
במסגרת הפורום הזה תעשה מבצע שדלנות של "דיגיטלי לכולם" ובכך יהיה על נציגי הציבור "לנדנד" לח"כים (כל נציג עם הח"כ ש"אימץ" לחיכו) וכך נשכנע כל ח"כ לתמוך בהצעת חוק שלך להחלת שידורי חובה בפורמט HD ובהמשך לפורמט UHD/4K.
הדברים המרכזיים שאתה צריך ליזום שינוי בהם:
- קביעת לוחות זמנים מחייב לרשות השנייה או כל גוף אחר שיקום בעתיד להתחלת שידורי DVB-T2.
- קביעת לוחות זמנים מחייב למעבר ערוצי שידור לפורמט HD ובהמשך אף לפורמטים מתקדמים יותר (למשל 4K).
- לשנות את תקנות חוק התקשורת כך שמכשיר שימכר בחנות חשמל כ"טלוויזיה" יחוייב להכליל מקלט דיגיטלי בתקן DVB-T2 (זה הביזיון הכי אמיתי היום!)
וכל דבר אחר שעלי והפורום שהוא יעמוד בראשו יחליטו שצריך שיהיה במדינת ישראל.
אני אומר לך שוב בצורה הכי ברורה, ללא חקיקה מסודרת ושינוי בתקנות החוק, לא יזוז שום דבר במדינת ישראל!
אם נחכה למדינת ישראל באמצעות הרשות השנייה או לגופי השידור לבצע את השינויים בעצמם הרי שנחכה הרבה זמן!
לפעמים צריך לכפות על השוק שינויים אחידים ומחייבים על מנת לקדם את כל הענף קדימה וזה גם יתרום לתעשיות ההייטק הישראלי שיוכלו לנסות את כל הטכנולוגיות שהם מפתחים לשאר העולם אך משום מה בבית אין להם אפשרות לבדוק את זה (גם זה ביזיון).
זה עלי שביט שהקים את האתר satil ?
מעניין אותי לדעת.
בקשר לשידורי עידן פלוס נראה לי שבגלל שצרפת זאת מדינה עם יותר תושבים אז הממלשה מקבת יותר כסף אז יותק קל לה לעשות שם את שידורי עידן פלוס שלהם.בשידור טלוויזיה קרקעי דיגיטלי.
בקשר לשידורי עידן פלוס נראה לי שבגלל שצרפת זאת מדינה עם יותר תושבים אז הממלשה מקבת יותר כסף אז יותק קל לה לעשות שם את שידורי עידן פלוס שלהם.בשידור טלוויזיה קרקעי דיגיטלי.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6113
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אתם עוד אופטימיים מבקשים HD... אני עדיין מחכה להרחבת מערך הערוצים.. 6 תחנות זו בדיחה עלובה לכל הדיעות
1 - לא ב-HD במערך עידן+, ערוץ ממלכתי שהפלוס היחידי בו שאין פרסומות
2 - ערוץ מסחרי שמתחלק בין רשת לקשת
10 - ערוץ מסחרי שכל פעם מנסים לסגור
33 - רשות השידור, מישהו צופה בזה?
23 - ערוץ של החינוכית, הערוץ היחידי עם זיקה לילדים ותכנים איכותיים מהעבר למבוגרים - ברכה שהתווסף
99 - כנסת, למי שמשעמם ובא לו לראות על מה כספי משלם המיסים מבוזבזים זה הערוץ בשבילכם
מה אפשר להוסיף?
24 - ערוץ המוזיקה... למה עדיין לא הוסף?
20 - ערוץ המורשת, ערוץ מבורך ואיכותי גם מסחרי
9 - ישראל פלוס, לטובת הקהל הרוסי מגיע לו נכון? ערוץ מסחרי
hala tv - עוד ערוץ מסחרי לקהל הערבי מגיע גם להם...
66/ההידברות/מכאן - ערוצים שלא יכולים להזיק
ערוץ חדשות כמו i24news
אבל בישראל 2016 לא נראה לי שזה יקרה בעתיד הקרוב ורק מי שמוכן לשלם מעבר משיג את מבוקשו בדמות ממיר הייבריד עם חיבור לצלחת ואנטנה לשידורים קרקעיים ושיהיה לנו בהצלחה.
1 - לא ב-HD במערך עידן+, ערוץ ממלכתי שהפלוס היחידי בו שאין פרסומות
2 - ערוץ מסחרי שמתחלק בין רשת לקשת
10 - ערוץ מסחרי שכל פעם מנסים לסגור
33 - רשות השידור, מישהו צופה בזה?
23 - ערוץ של החינוכית, הערוץ היחידי עם זיקה לילדים ותכנים איכותיים מהעבר למבוגרים - ברכה שהתווסף
99 - כנסת, למי שמשעמם ובא לו לראות על מה כספי משלם המיסים מבוזבזים זה הערוץ בשבילכם
מה אפשר להוסיף?
24 - ערוץ המוזיקה... למה עדיין לא הוסף?
20 - ערוץ המורשת, ערוץ מבורך ואיכותי גם מסחרי
9 - ישראל פלוס, לטובת הקהל הרוסי מגיע לו נכון? ערוץ מסחרי
hala tv - עוד ערוץ מסחרי לקהל הערבי מגיע גם להם...
66/ההידברות/מכאן - ערוצים שלא יכולים להזיק
ערוץ חדשות כמו i24news
אבל בישראל 2016 לא נראה לי שזה יקרה בעתיד הקרוב ורק מי שמוכן לשלם מעבר משיג את מבוקשו בדמות ממיר הייבריד עם חיבור לצלחת ואנטנה לשידורים קרקעיים ושיהיה לנו בהצלחה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
טובת הציבור זה לא בסדר עדיפות אלא טובת בעלי הון שתומכים בשלטון ולהפך. ..מספיקלי כתב:לא מרחיבים את עידן, כי הרי אין קליטה מתחת למים בצוללת השישית ....
- uh99
- חבר מביא חבר

יו"ר הרשות השנייה שוב יוצאת במכרז למשרד לייעוץ תקשורתי
http://www.globes.co.il/news/article.as ... ivzakimnetuh99 כתב:טובת הציבור זה לא בסדר עדיפות אלא טובת בעלי הון שתומכים בשלטון ולהפך. ...........
·
ומה לעשות בצרפת עובדים 7 שעות משרה מלאה ושכר המינמום הוא 1600 יורו ,החשמל הזול באירופה,
,מספר ימי החופשה הממוצע הוא 31 בשנה ,גיל הפנסיה הוא 60 ורכבות מהירות רגילות מעל ומתחת לאדמה
בכל פינה ,הם יכולים להרשות לעצמם לנוע קדימה , אם אני לא טועה יש להם כ 30 תחנות חופשיות לקליטה חופשי
ולכן לא להשוות אותנו לצרפת , זה עולם אחר .
להשוות אותנו יותר עם טורקיה יוון סרביה פולין אולי ספרד איטליה .
,מספר ימי החופשה הממוצע הוא 31 בשנה ,גיל הפנסיה הוא 60 ורכבות מהירות רגילות מעל ומתחת לאדמה
בכל פינה ,הם יכולים להרשות לעצמם לנוע קדימה , אם אני לא טועה יש להם כ 30 תחנות חופשיות לקליטה חופשי
להשוות אותנו יותר עם טורקיה יוון סרביה פולין אולי ספרד איטליה .
- uh99
- חבר מביא חבר

הציבור לא דורש -"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם "
איין מה להשוות שום מדינה אחרת אלא לקיים את מה שהובטח ... ולא לבזבז את כספי הציבורorenbar כתב:ומה לעשות בצרפת עובדים 7 שעות משרה מלאה ושכר המינמום הוא 1600 יורו ,החשמל הזול באירופה,
להשוות אותנו יותר עם טורקיה יוון סרביה פולין אולי ספרד איטליה ....
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001000791
טובת הציבור לא הייתה מעולם נושא חשוב בממשלות ישראל מאז שנות ה 50,uh99 כתב:טובת הציבור זה לא בסדר עדיפות אלא טובת בעלי הון שתומכים בשלטון ולהפך. ...........
בנו בניינים מכוערים בכל הערים, לא בנו תשתיות לאופניים, בכייה לדורות,
(ואפילו עשו עלינו ניסויים אדריכליים מפלצתיים כמו הבניה הברוטליסטית, שנתרגל לכיעור עוד מילדות)
לקחו במשאיות אלפי עולים לחור בנגב (דימונה) וסיפרו להם שזה המרכז ,
הקימו המון גופי שלטון מקומי (עירייות ,מועצות אזוריות) שגובים ארנונה מהתושבים כדי לממן מנגנונים מנופחים שעסוקים בעיקר לשמר את עצמם ולהתעמר בתושבים.
באופן כללי, בעלי שררה אצלנו לא מחוייבים לציבור אלא למישהו אחר.
חבל שאין פוליטיקאי שמערער על כל המציאות הזו מהיסוד.
אז אולי גם נזכה לראות שר מתפטר כי התוכנית שהציג לעידן+ לא קוימה.
היופי זה בעיני המתבונן.
אולי אתה התכוונת לבניינים לא תקניים?
היופי זה בעיני המתבונן.
אולי אתה התכוונת לבניינים לא תקניים?
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@benny123
·
ערוצים 23, 33 והכנסת זוכים לנתח צפייה משותף של 0.6% רייטינג
ואין להם משקל אמיתי - הם מיותרים לגמרי
לעומת זאת ערוצים 2 ו-10 זוכים לנתח צפייה של 53% וכמרכז השידורים בארץ היו יכולים עם קצת עזרה וחיזוק של ערוצי נישה להוות תחרות להוט ויס.
הידברות יכול לעלות בקלות , זה ערוץ שמשלם להוט 50 אלף שקל כל חודש כדי להיות באוויר , משהו כמו 600 אלף שקל בשנה להוט ועוד כחצי מליון ליס, כלכלית הוא יכול לעמוד בדרישות הרשיון להפצה על גבי העידן פלוס - העניין הוא שהשידור בו לא מוסדר ויש שם נטייה למיסיונריות ככה שזה מכשול
ערוץ 20 - הגיש בג"צ לעליתו לאוויר, מדברים על כניסתו למערך העידן על חשבון ערוץ 33 , הערוץ משדר בHD בסלקום וכך קיימת מוכנות מבחינתו לHD
ערוץ הלא טיוי - לא ברור למה לא נכנס, הרגולטור כבר חייב להפיץ את הערוץ חינם על גבי תשדורת לווינית, לא מובן למה לא להפיצו על גבי העידן פלוס
ערוץ 9 ו-24 - היו צריכים לעלות לשידור ויפה שעה אחת קודם , ערוץ 9 משדר בסלקום באיכות HD לפי הפרסומים , והיה מוכן לעליה בHD גם ביס
·
לעומת זאת ערוצים 2 ו-10 זוכים לנתח צפייה של 53% וכמרכז השידורים בארץ היו יכולים עם קצת עזרה וחיזוק של ערוצי נישה להוות תחרות להוט ויס.
הידברות יכול לעלות בקלות , זה ערוץ שמשלם להוט 50 אלף שקל כל חודש כדי להיות באוויר , משהו כמו 600 אלף שקל בשנה להוט ועוד כחצי מליון ליס, כלכלית הוא יכול לעמוד בדרישות הרשיון להפצה על גבי העידן פלוס - העניין הוא שהשידור בו לא מוסדר ויש שם נטייה למיסיונריות ככה שזה מכשול
ערוץ 20 - הגיש בג"צ לעליתו לאוויר, מדברים על כניסתו למערך העידן על חשבון ערוץ 33 , הערוץ משדר בHD בסלקום וכך קיימת מוכנות מבחינתו לHD
ערוץ הלא טיוי - לא ברור למה לא נכנס, הרגולטור כבר חייב להפיץ את הערוץ חינם על גבי תשדורת לווינית, לא מובן למה לא להפיצו על גבי העידן פלוס
ערוץ 9 ו-24 - היו צריכים לעלות לשידור ויפה שעה אחת קודם , ערוץ 9 משדר בסלקום באיכות HD לפי הפרסומים , והיה מוכן לעליה בHD גם ביס
- uh99
- חבר מביא חבר

כל האסדרת שידורים היא על הנייר ולא בפועל
עצימת עיין של משרד התקשורת במיוחד שערוצים 9 ו24 בעלי רשיון לשדורים בלוויין וכבלים ולא סלקום tvסהרגבריאלי כתב:@benny123
·
ערוץ 9 ו-24 - היו צריכים לעלות לשידור ויפה שעה אחת קודם , ערוץ 9 משדר בסלקום באיכות HD לפי הפרסומים , והיה מוכן לעליה בHD גם ביס...
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 50,00.html
הודעה לתקשורת 05/01/2016
מנכ"ל משרד התקשורת הציג להנהלת משרדו היום את עיקרי תוכנית העבודה לשנת 2016:
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/7/4567.pdf
פרסום מסקנות דוח פילבר על שוק התקשורת נדחה ליולי
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001115460
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 06/04/2016 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

Re: כל האסדרת שידורים היא על הנייר ולא בפועל
@uh99
·
אני מנסה כבר כמה ימים למצוא מקור בו מופיעים כל הערוצים שמשדרים בסלקום
רשמתי בפורום סלקום אך אין מענה
מישהו יודע מה הם משדרים?
·
מישהו יודע מה הם משדרים?
- uh99
- חבר מביא חבר

עולם התוכן של סלקום tvסהרגבריאלי כתב:@uh99
·
מישהו יודע מה הם משדרים?...
https://www.cellcomtv.co.il/content/
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@uh99
·
תודה , אבל ..
אין כאן תשובה ידידי
הם פרסמו ערוץ הופעות חיות וערוץ הילדים JIM JAM שלא מופיעים באתר , הם דיברו על ערוץ מרתון סרטים (מזה מרתון?) שלא מופיע באתר
האתר שלהם לא מספק מידע מלא
·
תודה , אבל ..
אין כאן תשובה ידידי
הם פרסמו ערוץ הופעות חיות וערוץ הילדים JIM JAM שלא מופיעים באתר , הם דיברו על ערוץ מרתון סרטים (מזה מרתון?) שלא מופיע באתר
האתר שלהם לא מספק מידע מלא