אנטנה לכרטיס טלוויזיה
שלום רב,
אני מעוניין לרכוש כרטיס PCI לצפייה בטלוויזיה עם PVR ולאחר שראיתי את ההמלצות ל-Hauppauge PVR 150 אני שוקל לבחור בו ולא ב-MCE (אין לי צורך בשלט).
העניין הוא שהמחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים, לווין או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד כך שהוא לא מונע קליטה לחלוטין.
האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? אשמח לקבל המלצה על פריט מדוייק מבעלי נסיון.
בתודה
אני מעוניין לרכוש כרטיס PCI לצפייה בטלוויזיה עם PVR ולאחר שראיתי את ההמלצות ל-Hauppauge PVR 150 אני שוקל לבחור בו ולא ב-MCE (אין לי צורך בשלט).
העניין הוא שהמחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים, לווין או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד כך שהוא לא מונע קליטה לחלוטין.
האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? אשמח לקבל המלצה על פריט מדוייק מבעלי נסיון.
בתודה
אפשר גם צלחת לווין קטנה שמורכבת מחוץ לחלון הממ"ד לקליטת ערוצים 10,22 וכרטיס דיגיטלי של האופאג, במקום זה שציינת. לא יודע לגבי אנטנות קטנות עם חיבור אנטנה רגיל.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
פעם חיברתי אנטנה פנימית לכרטיס טלויזיה שהיה לי ולא קלטו משהו
זה בעיה...נראה לי זה תלוי יותר בטיונר של הכרטיס כך שזה משתנה בין מקרה למקרה.
תנסה להיות יצירתי ולבנות אחת מכבל חשמל וחיבור אנטנה ולשחק עד לתמונה הטובה ביותר.
זה בעיה...נראה לי זה תלוי יותר בטיונר של הכרטיס כך שזה משתנה בין מקרה למקרה.
תנסה להיות יצירתי ולבנות אחת מכבל חשמל וחיבור אנטנה ולשחק עד לתמונה הטובה ביותר.
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
לינק לאנטנה
מצאתי אנטנה עם מגבר (ראו לינק מצ"ב)
האם מישהו ניסה את זה? האם הוא יכול באמת לעזור?
http://www.amperel.co.il/products/71626
האם מישהו ניסה את זה? האם הוא יכול באמת לעזור?
http://www.amperel.co.il/products/71626
-
- אנטנה עם מגבר FM/VHF/UHF
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
דיברת עם יאס הוט?
אני חושב שבעלות לא גבוהה הם יכולים להתקין לך נקודה
לא חייבים דרך הקירות למרות שגם ממד אפשר לעבור... כולה 20 ס"מ
הייתי ממליץ לך לקבל הצעת מחיר
אולי זה לא יהיה מטורף וגם יהיה משתלם
לא חייבים דרך הקירות למרות שגם ממד אפשר לעבור... כולה 20 ס"מ
הייתי ממליץ לך לקבל הצעת מחיר
אולי זה לא יהיה מטורף וגם יהיה משתלם
ניסוי וטעייה
SBN תודה על התשובה, מחוסר אלטרנטיבה אני אנסה את האנטנה אם לא תהיה קליטה אני אמקם אותה מחוץ לממ"ד, בחדר אחר.
ל-shlomiassaf אני לא מחובר לכבלים או ללווין, לכן אני מחפש אנטנה.
בכל מקרה יש לי צנרת מתאימה לכשאדרש לה.
לידע כללי אני גר בצפון וקיר הממ"ד (הפנימי) הוא 40 ס"מ בטון.
תודה
ל-shlomiassaf אני לא מחובר לכבלים או ללווין, לכן אני מחפש אנטנה.
בכל מקרה יש לי צנרת מתאימה לכשאדרש לה.
לידע כללי אני גר בצפון וקיר הממ"ד (הפנימי) הוא 40 ס"מ בטון.
תודה
קצת מוזר כל הקטע. ממדים מוקמים כסטנדרט מאז שנות ה-90 וחלק מהקטע הוא לחבר אותם לתקשורת, כלומר טלפון, טלויזיה וכו'. חייב להיות חיבור כלשהו שאתה יכול להשתמש בתעלות שלו.
אם אתה לא בונה על ממד שמשמש להגנה מחומרים כימיים אז בהחלט לקדוח דרך הקיר, לא צריך להיות בעיה. רצוי כמובן לחיצוני ולשים את האנטנה בחוץ
אם אתה לא בונה על ממד שמשמש להגנה מחומרים כימיים אז בהחלט לקדוח דרך הקיר, לא צריך להיות בעיה. רצוי כמובן לחיצוני ולשים את האנטנה בחוץ
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
עוד פרטים על הממ"ד
ל-yarnic, אני אפרט מעט יותר
יש לי את כל הצנרת הדרושה בממ"ד (לוידאו, טלפון, רשת וכמובן חשמל) אך לא התחברתי לכבלים או ללווין, כך שאין לי מה להעביר שם
בכל מקרה אני אנסה את האנטנה בתוך הממ"ד ואם הקליטה לא תהיה טובה אני אמקם אותו בחדר חיצוני אחר ואעביר כבל לתוך הממ"ד.
יש לי את כל הצנרת הדרושה בממ"ד (לוידאו, טלפון, רשת וכמובן חשמל) אך לא התחברתי לכבלים או ללווין, כך שאין לי מה להעביר שם
בכל מקרה אני אנסה את האנטנה בתוך הממ"ד ואם הקליטה לא תהיה טובה אני אמקם אותו בחדר חיצוני אחר ואעביר כבל לתוך הממ"ד.
טוב אז זה ענין אחר. תלוי עכשיו איפה אתה גר. במקומות כמו מודיעין, שכל העיר מחוברת לתשתית מעת בניתה, חברות הכבלים מחויבות לספק ערוצים 1,2. ישנם גם איזה שהם כללים של משרד התקשורת שחייבים לספק ערוצים 1,2...