המלצה למגבר סטריאו
שלום לכולם...
ברצוני לשפר את איכות השמע בדו ערוצי!
נכון להיום ברשותי מערכת ק"ב, רסיבר yamaha rx-v777
רמקולים קידמיים sonus faber venere 2.5, סידי marantz 6004.
מעוניין במגבר משולב שאליו יחובר הסידי, והמגבר עצמו יחובר לרסיבר ק"ב,
כך שבזמן ק"ב ישמש כמגבר כוח.
עד כה יצא לי להאזין לHEGEL H80 - נשמע פשוט פגז!!!
אשמח לקבל עוד המלצות כדי שאוכל לקפוץ לחנות כלשהי להאזין
תקציב- באזור 10K ש"ח
תודה מראש
ברצוני לשפר את איכות השמע בדו ערוצי!
נכון להיום ברשותי מערכת ק"ב, רסיבר yamaha rx-v777
רמקולים קידמיים sonus faber venere 2.5, סידי marantz 6004.
מעוניין במגבר משולב שאליו יחובר הסידי, והמגבר עצמו יחובר לרסיבר ק"ב,
כך שבזמן ק"ב ישמש כמגבר כוח.
עד כה יצא לי להאזין לHEGEL H80 - נשמע פשוט פגז!!!
אשמח לקבל עוד המלצות כדי שאוכל לקפוץ לחנות כלשהי להאזין
תקציב- באזור 10K ש"ח
תודה מראש
·slavisr כתב:מה רע ברמקולים האלה?
לדעתי איכות השמע בסטריאו יתקבל הרבה יותר איכותי
עם מגבר סטריאו יעודי ולא דרך רסיבר קולנוע ביתי....
דוגמא לרמקול שמאוד רגיש לאיכות ההגברה ומדובר ברמקולים איכותיים, בהחלט לא רמקולים שקונה רוכש ממוצע.
אני לא מופתע שעם אינטגרייטד איכותי שמעת הבדל ברור.
נסה גם אינטגרייטד של אנט'ם ואם התקציב מאפשר, נסה של לקסמן.
·slavisr כתב:מה רע ברמקולים האלה?
לדעתי איכות השמע בסטריאו יתקבל הרבה יותר איכותי
עם מגבר סטריאו יעודי ולא דרך רסיבר קולנוע ביתי....
שום דבר רע ברמקולים שלך אבל שאלת איך לשפר את השמע לכן זה תמיד הכיוון. מגבר זה לא מה שמספק/מייצר איכות, או שהוא מגביר כמו שצריך או שיש עיוותים למינהם שברוב המקרים תשמע אותם. זה נכון למגברים ששווים גם 200$ וגם 2000$.
הטענה שרסיבר לא יכול לספק הגברה טובה זה הבל אודיופילוי חסר כל ביסוס. לדיון על הנושא כנס לכאן: http://www.hometheater.co.il/vt245972.html
·ארז_וחני כתב:יש תיאוריות ויש פרקטיקה....
פותח השרשור שמע בעצמו את ההבדל עם האינטגרייטד של Hegel , דגם כניסה אם אני לא טועה......
נו אז תראה לו בפרקטיקה איזה שיפור יביא לו מגבר סטריאו יעודי יקר בהשוואה לרסיבר שלו.
כמו כן פותח שרשור לא עשה בדיקה עיוורת עד כמה שאני מנחש...
??
·אני לא צריך להראות לו שום דבר.evgenetic כתב:·......
נו אז תראה לו בפרקטיקה איזה שיפור יביא לו מגבר סטריאו יעודי יקר בהשוואה לרסיבר שלו.
כמו כן פותח שרשור לא עשה בדיקה עיוורת עד כמה שאני מנחש......
הוא שמע בעצמו וביוזמתו ,ולא,הוא לא הוזה...
העצות התיאורטיות שלך מיצו את עצמם. אין ממש טעם למחזר אותן ללא הפסק.
·evgenetic כתב:העצות שלי דווקא מאד פרקטיות -- תעשה מבחן עיוור נורמלי ותבדוק בעצמך אם אכן נשמע הבדל, כול עוד לא עשית את זה אתה פשוט סתם מטעה את עצמך....
כן,וודאי....
עצות כל כך פרקטיות שגם אתה בעצמך לא מיישם אותן....
·evgenetic כתב:
אישית, כששדרגתי את הרמקולים לפני כשנה פשוט שמעתי אותם בחנות כמה דקות, הם נשמעו לי הכי טובים במגבלות התקציב שלי ולכן ולקחתי אותם. זהו. אבל כיום, אחרי שהתעמקתי קצת יותר בתחום הייתי הולך רק על מדידיות אובייקטיביות וביקורות מאת אתרים היותר רציניים כמו audioholics ו-stereophile (אבל ממש לא של אתרים כמו whathifi או cnet, הביקורות שלהם לא שוות כלום) אפילו מבלי לשמוע אותם....
ואחרי ש״התעמקת בתחום״ אתה ממליץ לרכוש אפילו ללא האזנה (!) על סמך ״מדידות אוביקטיביות״.
אין לי צורך להוסיף דבר. זה מדבר בעד עצמו.
אילו עצות אני לא מיישם בדיוק? יש לך איזה מידע אודותיי שקניתי מגבר בשביל שיפור סאונד ולא עשיתי בדיקה מול המגבר הישן?
האזנה בחנות לא שווה כלום, כוון שהסיכוי שרמקול יישמע דומה בבית למה שנמשע בחנות הוא נמוך מאד - זה ההגיון שאתה מתקשה איתו באופן קבוע.
ותפסיק כבר לחפש אותי על כל מיני ציטוטים, זה פשוט פתטי.
האזנה בחנות לא שווה כלום, כוון שהסיכוי שרמקול יישמע דומה בבית למה שנמשע בחנות הוא נמוך מאד - זה ההגיון שאתה מתקשה איתו באופן קבוע.
ותפסיק כבר לחפש אותי על כל מיני ציטוטים, זה פשוט פתטי.
·evgenetic כתב:אילו עצות אני לא מיישם בדיוק? יש לך איזה מידע אודותיי שקניתי מגבר בשביל שיפור סאונד ולא עשיתי בדיקה מול המגבר הישן?
ותפסיק כבר לחפש אותי על כל מיני ציטוטים, זה פשוט פתטי....
אתה לא מיישם את עצת ה״זהב״ למבחן עיוור - רכשת רמקול בלי לעשות מבחן עיוור ?
הרי לא הוכחת לעצמך שהוא נשמע שונה מהרמקול שהיה לך ובוודאי שלא בדקת האם היית מבחין בהבדל בינו לבין רמקול זול יותר....
אז איך אתה מרשה לעצמך לחפור ללא הפסק לאחרים כאשר אתה בעצמך לא עומד בעצות שלך?
איך אתה כותב ? ״זה ההיגיון שאתה מתקשה איתו באופן קבוע״...
כאשר תפסיק לתת עצות תיאורטיות שלא שוות שום דבר, אני אפסיק להראות שאין לך מושג בתחום, למרות היומרנות המנופחת...