Bezzera Unica קיטור מהול במים ...
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 884
Bezzera Unica במקום קיטור נקי להקצפת השמנת יוצא לי קיטור מהול במים ... אני לא רוצה למהול את השמנת שלי במים איך אני מוציא מה Unica רק קיטור נקי להקצפת השמנת ?!
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
אם זה המצב אז המקציפים האלה לא בשבילך ,הרי הקיטור שלהם הוא רטוב .
אין בנמצא מקציף של קיטור שחון .
אולי תשתמש במקציף כמו שיש בנספרסו,הקפיץ הסובב תוך כדי חימום
אין בנמצא מקציף של קיטור שחון .
אולי תשתמש במקציף כמו שיש בנספרסו,הקפיץ הסובב תוך כדי חימום
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

הבנתי ... ננסה להתרגל לקיטור הרטוב אם לא ימצא חן בעניי נעבור למקציף של נספרסו. על כמה מעלות מומלץ לכוון את הקיטור של ה Unica ?
- udilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
המכונה היא דוד יחיד בנפח 500 סמק. כדי להוציא קיטור יבש, ואפשר, צריך לרוקן בערך שליש דוד למיכל דרך צינורית ההקצפה בזמן עליית הטמפרטורה, ואז להקציף.
ככל שהטמפרטורה תהיה גבוהה יותר, יהיה לחץ קיטור גבוה יותר.
·
ככל שהטמפרטורה תהיה גבוהה יותר, יהיה לחץ קיטור גבוה יותר.
·
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

udilo מה שאני צריך לעשות זה טמפרטורה גבוהה יותר ולשחרר קיטור עד שיצא לי קיטור יבש ?
איך אני עושה את זה בפועל מה אני צריך לעשות בתאכלס "צריך לרוקן בערך שליש דוד למיכל דרך צינורית ההקצפה בזמן עליית הטמפרטורה, ואז להקציף. " ?
איך אני עושה את זה בפועל מה אני צריך לעשות בתאכלס "צריך לרוקן בערך שליש דוד למיכל דרך צינורית ההקצפה בזמן עליית הטמפרטורה, ואז להקציף. " ?
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
מה שהציעו זה תיאורתי בלבד .
אין אפשרות מעשית כזאת .
אגב ,הקיטור זה כמו בסיר לחץ ,לא עולה על 120 מעלות צלסיוס
אין אפשרות מעשית כזאת .
אגב ,הקיטור זה כמו בסיר לחץ ,לא עולה על 120 מעלות צלסיוס
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

הבנתי, אז בעיקרון איך אני מוציא קיטור כמה שיותר יבש?
(ומה עושה המתג לייד המתג הפעלה ? )
(ומה עושה המתג לייד המתג הפעלה ? )
- udilo
-
- חבר פעיל מאוד

מה שאני עושה, ודווקא עובד, זה לוחץ על הבקר להפעלת מוד הקצפה (שאצלי הוא 110, אבל אני חושב שנכון ש120 זה המקסימום), פותח את ברז ההקצפה ושם כלי מתחתיו. סוגר כשיצאו בערך 150 סמק. מחכה שיגיע לטמפרטורה, משחרר קיטור בערך 10 שניות. מחכה שיגיע שוב לטמפרטורה.מקציף.
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

ואיפה הבקר להפעלת מוד הקצפה ביוניקה שלי ? ואיך אני יכול להעריך שיוצא בערך 150 סמק כאילו מה הסימן שלך לזה שיוצא בערך 150 סמק ?
- udilo
-
- חבר פעיל מאוד

לחיצה ארוכה על כפתור ה "+" עד שמופיע “c -> s“, והמתנה עד שמופיע “StE“ והטמפרטרה עולה ל 110.
כדי לחזור לחליטה, שוב לחיצה ארוכה על ה +, עד שמופיע “s -> c“, והמתנה שתרד הטמפרטורה (וכמובן מילוי של הדוד מחדש באמצעות מתג המשאבה כשברז הקיטור פתוח).
לגבי הנפח, אני שם כד הקצפה של 300 מתחת לפיה, ורואה מתי חצי מלא...
·
כדי לחזור לחליטה, שוב לחיצה ארוכה על ה +, עד שמופיע “s -> c“, והמתנה שתרד הטמפרטורה (וכמובן מילוי של הדוד מחדש באמצעות מתג המשאבה כשברז הקיטור פתוח).
לגבי הנפח, אני שם כד הקצפה של 300 מתחת לפיה, ורואה מתי חצי מלא...
·
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

״מילוי של הדוד מחדש באמצעות מתג המשאבה כשברז הקיטור פתוח״ זה המתג לייד מתג ההדלקה? אני צריך לפתוח את הברז של הקיטור ולהדליק אותו (את המתג שלייד מתג ההדלקה ) אחרי שחלטתי אספרסו ?
- udilo
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי שסיימת להקציף, הדוד מלא חלקית, והטמפרטורה גבוהה.
צריך אז ללחוץ לחיצה ארוכה על הפלוס כדי להעביר לטמפרטורה נמוכה.
ואז, לפתוח ברז קיטור, ואת מתג המשאבה (כן, זה שליד מתג ההפעלה), עד שמצינורית ההקצפה שוב יוצאים מים ולא קיטור. אז סוגרים את ברז ההקצפה, מחכים שהלחץ יעלה בשעון, ואז אפשר לכבות את המשאבה.
זה נשמע מסובך, אבל כשמתרגלים זה נהיה אינסטינקט.
·
צריך אז ללחוץ לחיצה ארוכה על הפלוס כדי להעביר לטמפרטורה נמוכה.
ואז, לפתוח ברז קיטור, ואת מתג המשאבה (כן, זה שליד מתג ההפעלה), עד שמצינורית ההקצפה שוב יוצאים מים ולא קיטור. אז סוגרים את ברז ההקצפה, מחכים שהלחץ יעלה בשעון, ואז אפשר לכבות את המשאבה.
זה נשמע מסובך, אבל כשמתרגלים זה נהיה אינסטינקט.
·
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

תשמע זה באמת נשמע מסובך ועדיין לא קלטתי איך אני עושה את זה (אפשר הסבר יותר מדוייק ואם יש בווידאו ... )
- udilo
-
- חבר פעיל מאוד

אם אין לך את חוברת ההוראות, שלך לי מייל שלך בפרטי, ואשלח לך. מכונה מעולה, אבל צריך לדעת איך להפעיל... היוטיוב ששמתי קודם גם לא רע.
·
·
- udilo
-
- חבר פעיל מאוד

קיטור יבש ב unica.
בהמשך לבקשה, סרטון קצר שהכנתי בעברית על השימוש במכונה למי שצריך. מודה מראש שההקצפה עוד דורשת תרגול, אני כמעט אף פעם לא מכין הפוך...
·
·
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

הבנתי! תודה חבר. שאתה מכבה את המכונה אתה מחרר את הלחץ במכונה? (אני כן, אני עושה רק טוב למכונה ככה נכון ? )
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
Re: קיטור יבש ב unica.
@udilo
·
OMG..
כניראה שבחיים לא יהיה לי SB
😁 המון התעסקות בשביל הפוך..
אחלה סרטון
·
OMG..
כניראה שבחיים לא יהיה לי SB
😁 המון התעסקות בשביל הפוך..
אחלה סרטון
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

ozeltzex אשכרה! ממש התבאסתי לגלות שזה ככה. יש לך מכונה?
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
כן, אניטה (מחליף חום)
בתכלס, אם העברת הטמפ' היתה מתבצעה בלחיצת כפתור (כך שהמכונה פורקת מים/אדים לבד והבוילר מתמלא לבד) אז הערך המוסף של מכונה קטנה וטמפ' יציבה היה שווה את המעבר לעבודה בתור במקום במקביל.
בתכלס, אם העברת הטמפ' היתה מתבצעה בלחיצת כפתור (כך שהמכונה פורקת מים/אדים לבד והבוילר מתמלא לבד) אז הערך המוסף של מכונה קטנה וטמפ' יציבה היה שווה את המעבר לעבודה בתור במקום במקביל.
-
iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

נכון! לא נורא מה כבר צריך לעשות ... זה לא שאנחנו מלקטים את הקפה קולה עוזרים לא קצת ...