Bezzera Unica קיטור מהול במים ...
udilo מה שאני צריך לעשות זה טמפרטורה גבוהה יותר ולשחרר קיטור עד שיצא לי קיטור יבש ?
איך אני עושה את זה בפועל מה אני צריך לעשות בתאכלס "צריך לרוקן בערך שליש דוד למיכל דרך צינורית ההקצפה בזמן עליית הטמפרטורה, ואז להקציף. " ?
איך אני עושה את זה בפועל מה אני צריך לעשות בתאכלס "צריך לרוקן בערך שליש דוד למיכל דרך צינורית ההקצפה בזמן עליית הטמפרטורה, ואז להקציף. " ?
מה שאני עושה, ודווקא עובד, זה לוחץ על הבקר להפעלת מוד הקצפה (שאצלי הוא 110, אבל אני חושב שנכון ש120 זה המקסימום), פותח את ברז ההקצפה ושם כלי מתחתיו. סוגר כשיצאו בערך 150 סמק. מחכה שיגיע לטמפרטורה, משחרר קיטור בערך 10 שניות. מחכה שיגיע שוב לטמפרטורה.מקציף.
לחיצה ארוכה על כפתור ה "+" עד שמופיע “c -> s“, והמתנה עד שמופיע “StE“ והטמפרטרה עולה ל 110.
כדי לחזור לחליטה, שוב לחיצה ארוכה על ה +, עד שמופיע “s -> c“, והמתנה שתרד הטמפרטורה (וכמובן מילוי של הדוד מחדש באמצעות מתג המשאבה כשברז הקיטור פתוח).
לגבי הנפח, אני שם כד הקצפה של 300 מתחת לפיה, ורואה מתי חצי מלא...
·
כדי לחזור לחליטה, שוב לחיצה ארוכה על ה +, עד שמופיע “s -> c“, והמתנה שתרד הטמפרטורה (וכמובן מילוי של הדוד מחדש באמצעות מתג המשאבה כשברז הקיטור פתוח).
לגבי הנפח, אני שם כד הקצפה של 300 מתחת לפיה, ורואה מתי חצי מלא...
·
אחרי שסיימת להקציף, הדוד מלא חלקית, והטמפרטורה גבוהה.
צריך אז ללחוץ לחיצה ארוכה על הפלוס כדי להעביר לטמפרטורה נמוכה.
ואז, לפתוח ברז קיטור, ואת מתג המשאבה (כן, זה שליד מתג ההפעלה), עד שמצינורית ההקצפה שוב יוצאים מים ולא קיטור. אז סוגרים את ברז ההקצפה, מחכים שהלחץ יעלה בשעון, ואז אפשר לכבות את המשאבה.
זה נשמע מסובך, אבל כשמתרגלים זה נהיה אינסטינקט.
·
צריך אז ללחוץ לחיצה ארוכה על הפלוס כדי להעביר לטמפרטורה נמוכה.
ואז, לפתוח ברז קיטור, ואת מתג המשאבה (כן, זה שליד מתג ההפעלה), עד שמצינורית ההקצפה שוב יוצאים מים ולא קיטור. אז סוגרים את ברז ההקצפה, מחכים שהלחץ יעלה בשעון, ואז אפשר לכבות את המשאבה.
זה נשמע מסובך, אבל כשמתרגלים זה נהיה אינסטינקט.
·
קיטור יבש ב unica.
בהמשך לבקשה, סרטון קצר שהכנתי בעברית על השימוש במכונה למי שצריך. מודה מראש שההקצפה עוד דורשת תרגול, אני כמעט אף פעם לא מכין הפוך...
·
·
Re: קיטור יבש ב unica.
@udilo
·
OMG..
כניראה שבחיים לא יהיה לי SB
😁 המון התעסקות בשביל הפוך..
אחלה סרטון
·
OMG..
כניראה שבחיים לא יהיה לי SB