הרחקת מגבר + YES וציוד צפייה מהטלויזיה ע"י עיניות.
שלום רב'
אני מעוניין בקיר נקי לטלויזיה כך שבסלון יהיהו רק הטלויזיה והרמקולים ( 5.1 ) .
האם יש מגבלות ? הבנתי שבסטאנדארט כבל HDMI איכותי יכול להאירך גם ל 10 מטר ( זה מה שדרוש לי ).
מה לגבי הרמקולים ? , האם כדאי ליישם קופסא מוסתרת מאחרוי הטלויזיה לחיבורים או פריסה ישירה של כ 10-15 מטר עד לרסיבר ? )
ומה לגבי ה סאב?
איזה קוטר צינור הייתם מכינים בין הטלויזיה למיקום היחידות ?, בנוסף לצנרת הרמקולים .
האם מישהו ניסה לעבוד עם עינית קליטה והארכה למרחק 10 מטר ? ( היום אני עובד עם 3 מטר ).
תודה.
אני מעוניין בקיר נקי לטלויזיה כך שבסלון יהיהו רק הטלויזיה והרמקולים ( 5.1 ) .
האם יש מגבלות ? הבנתי שבסטאנדארט כבל HDMI איכותי יכול להאירך גם ל 10 מטר ( זה מה שדרוש לי ).
מה לגבי הרמקולים ? , האם כדאי ליישם קופסא מוסתרת מאחרוי הטלויזיה לחיבורים או פריסה ישירה של כ 10-15 מטר עד לרסיבר ? )
ומה לגבי ה סאב?
איזה קוטר צינור הייתם מכינים בין הטלויזיה למיקום היחידות ?, בנוסף לצנרת הרמקולים .
האם מישהו ניסה לעבוד עם עינית קליטה והארכה למרחק 10 מטר ? ( היום אני עובד עם 3 מטר ).
תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
עובד נהדר ללא שום בעיה.
אם אתה בשלבי השיפוץ עדיף להעזר באיש מקצוע על מנת לקבל מפרט טכני של הציוד ודרישות המערכת.
דוגמה להתקנה שלי בסלון בית פרטי כאשר כל המערכת נמצאת בחדר אחר.[img2=2048x1152]https://scontent.ftlv1-1.fna.fbcdn.net/ ... JpIjoidCJ9[/img2]
אם אתה בשלבי השיפוץ עדיף להעזר באיש מקצוע על מנת לקבל מפרט טכני של הציוד ודרישות המערכת.
דוגמה להתקנה שלי בסלון בית פרטי כאשר כל המערכת נמצאת בחדר אחר.[img2=2048x1152]https://scontent.ftlv1-1.fna.fbcdn.net/ ... JpIjoidCJ9[/img2]
תודה רבה על התגובה.
כרגע אני מתבסס רק על הציוד שקיים לי , ורק מעוניין בהרחקה שלו ..
אגב לצורך העברת ה HDMI , מכיוון שאין לי אפשרות להעביר תחת הריצוף ( שכולו מפורק ולפני ריצוף חדש ) צינור 50 ת מבחינת גובה ( אלא אם אחצוב אותו למטה ) , איזה צינור יספיק לצורך העברת ראש בודד של HDMI ? והאם כדאי פשוט להלחים ראש לאחר העברת כבל ( אני מעדיך להעביר כבל יצוק ואיכותי לכן אשמח לדעת באם יש לך מושג מה הקוטר המינימאלי בו הייתי משתמש ) .
כרגע אני מתבסס רק על הציוד שקיים לי , ורק מעוניין בהרחקה שלו ..
אגב לצורך העברת ה HDMI , מכיוון שאין לי אפשרות להעביר תחת הריצוף ( שכולו מפורק ולפני ריצוף חדש ) צינור 50 ת מבחינת גובה ( אלא אם אחצוב אותו למטה ) , איזה צינור יספיק לצורך העברת ראש בודד של HDMI ? והאם כדאי פשוט להלחים ראש לאחר העברת כבל ( אני מעדיך להעביר כבל יצוק ואיכותי לכן אשמח לדעת באם יש לך מושג מה הקוטר המינימאלי בו הייתי משתמש ) .
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
מה זה ציוד ייעודי, הכוונה לסטלבנד ?JEXY כתב:בגדול אפשר להעביר כבל עם מחבר מתפרק בצינור 20 מ"מ אך בשביל לבצע את זה אתה צריך ציוד ייעודי ויש אותו רק למי שעוסק בתחום הAV...
למה לא להלחים פשוט ראש ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא, הכוונה לשבלונה ולוחץ ייעודי...avihuli כתב:מה זה ציוד ייעודי, הכוונה לסטלבנד ?......
למה לא להלחים פשוט ראש ?...
לגבי הלחמה לא כל הכבלים מתנהגים כרגיל אחרי הלחמה, ראיתי אין ספור כבלים שמאבדים סנכרון או תופעות אחרות אחרי הלחמה ורק החלפה לכבל פריק פתרה את הבעיה.