זקוק להמלצה ל קדם מגבר
-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מחפש קדם מגבר על מנת שאוכל לשלוט על הווליום של מגבר הכוח
מחפש משהו פשוט וזול שיעביר את האות בצורה שקופה
כניסות ויציאות unbalanced וידית שליטה על הווליום, זה כל מה שאני מבקש..
יש המלצות?
מחפש משהו פשוט וזול שיעביר את האות בצורה שקופה
כניסות ויציאות unbalanced וידית שליטה על הווליום, זה כל מה שאני מבקש..
יש המלצות?
-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

היה לי רסיבר onkyo 414 למעשה עדיין יש לי אותו פשוט הוא מצא את עצמו בקרטון אחרי שהזמנתי ממאסדרופ מגבר סטריאו (מגבר קלאס T) של SMSL SA-160 , תקשיב, זה הזוי איך מכשיר כזה קטן מתעלה פי 10 מרסיבר קולנוע שעלה לי בזמנו 2000~ ש"ח.
פתאום הרמקולים התחילו לזוז, המוזיקה מרגישה יותר טוב, לא יודע להסביר את זה ובטח לא הולך להשתמש במונחים פלצניים, מרגיש שהרמקולים קיבלו פוש של כוח.
אז כרגע אני עם DAC של JDS LABS והמגברון הקטן שציינתי לעיל - עולם אחר.
אני מתחיל לפזול לכיוון מגברים קצת יותר רציניים (קלאס A) בסגנון EMOTIVA XPA-2 , היחידה באה כמגבר כוח בלבד ולכן אני צריך לשדך לו קונסולה שתוכל לשלוט לו על הווליום, חלילה לא ארצה לפוצץ את הרמקולים שלי (klipsch rp280) , הפתרון הכי זול שמצאתי הוא של schiit sys, שהיחידה שולטת רק על הווליום, אבל אשמח ליחידה גם שתתן מענה לבאס, טרבל, ובאלאנס. אז לכן אני פונה לפורום, לא בא לי לבזבז הרבה כסף על פרה, מה גם שאני מחפש דברים בסיסיים ופשוטים, העיקר שהפרה יהיה שקוף ושיתן למגבר לעשות את שלו.
אז.. זהו
פתאום הרמקולים התחילו לזוז, המוזיקה מרגישה יותר טוב, לא יודע להסביר את זה ובטח לא הולך להשתמש במונחים פלצניים, מרגיש שהרמקולים קיבלו פוש של כוח.
אז כרגע אני עם DAC של JDS LABS והמגברון הקטן שציינתי לעיל - עולם אחר.
אני מתחיל לפזול לכיוון מגברים קצת יותר רציניים (קלאס A) בסגנון EMOTIVA XPA-2 , היחידה באה כמגבר כוח בלבד ולכן אני צריך לשדך לו קונסולה שתוכל לשלוט לו על הווליום, חלילה לא ארצה לפוצץ את הרמקולים שלי (klipsch rp280) , הפתרון הכי זול שמצאתי הוא של schiit sys, שהיחידה שולטת רק על הווליום, אבל אשמח ליחידה גם שתתן מענה לבאס, טרבל, ובאלאנס. אז לכן אני פונה לפורום, לא בא לי לבזבז הרבה כסף על פרה, מה גם שאני מחפש דברים בסיסיים ופשוטים, העיקר שהפרה יהיה שקוף ושיתן למגבר לעשות את שלו.
אז.. זהו
איך השוויתי את הרסיבר מול מגבר? אני בטוח כבר נשמע כמו תקליט שבור , אבל עדיין - אם לא השווית ולוים, כיבית את הכל הDSP של הרסיבר ועשית בדיקה בעיוור - ההרגשה שלך יכולה להיות מטעת. תבדוק את העניין לעומק לפני שאתה נסחף לבזוזב כסף.
אגב אתה יכול להתשמש ברסיבר כPRE עם יציאות ZONE 2.
אגב אתה יכול להתשמש ברסיבר כPRE עם יציאות ZONE 2.
-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

אכן עשיתי בדיקה עיוורת, מה אני אגיד לך, ההפרדה לא היתה טובה כמו עם השילוב הזה, אם אני אשתמש ברסיבר כפרה זה אומר שיהיו לי 2 קופסאות ענקיות על השולחן וזה לא בא בחשבון מבחינה אסטטית, עדיף בוקסה אחת על 2 
-
Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד