Fear the Walking Dead - עונה 2
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ראיתי את העונה הראשונה.
עוד לא הבנתי מה הקטע של הסידרה הזו, מעין דרמה על חיים של אנשים לצד התופעה של המתים המהלכים מבלי כמעט לראות שום התגשות ביניהם.
בערך כמו שתהיה סדרת דרמה "הפחד מהנוסע השמיני" , ולא יהיה שום דבר שקשור לנוסע השמיני פרט לחיים של כמה אנשים על החללית.
נראה כמו נסיון לרכב על ההצלחה של הסדרה המקורית, והקשר הוא רק השם.
עוד לא הבנתי מה הקטע של הסידרה הזו, מעין דרמה על חיים של אנשים לצד התופעה של המתים המהלכים מבלי כמעט לראות שום התגשות ביניהם.
בערך כמו שתהיה סדרת דרמה "הפחד מהנוסע השמיני" , ולא יהיה שום דבר שקשור לנוסע השמיני פרט לחיים של כמה אנשים על החללית.
נראה כמו נסיון לרכב על ההצלחה של הסדרה המקורית, והקשר הוא רק השם.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בסך הכל סדרה נחמדה מאוד. תודה על הטרילר.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
בגדול בסידרה הנוכחית, מראים לנו איך הכל התחילuser30000z כתב:ראיתי את העונה הראשונה.
נראה כמו נסיון לרכב על ההצלחה של הסדרה המקורית, והקשר הוא רק השם....
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

שוחרר פרק ראשון, מקוה שעונה זו תהיה מוצלחת יותר מהעונה הקודמת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

דבר אחד לא הבנתי, הסידרה לא הייתה אמורה לתאר את השתלשלות המיקרים לפני "אחרית הימים"? ז"א לפני שהמגיפה התפשטה באופן סופי? אם כך כבר עברנו את הנקודה הזו בסוף העונה הראשונה, מה זכות הקיום שלה כרגע? עוד עונה שתתאר בדיוק מה שקורה בסידרת האם?
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
לפי העונה הראשונה אכן ראינו מה קרהHuber כתב:דבר אחד לא הבנתי, הסידרה לא הייתה אמורה לתאר את השתלשלות המיקרים לפני "אחרית הימים"? ז"א לפני שהמגיפה התפשטה באופן סופי? אם כך כבר עברנו את הנקודה הזו בסוף העונה הראשונה, מה זכות הקיום שלה כרגע? עוד עונה שתתאר בדיוק מה שקורה בסידרת האם?...
התפשטות המגיפה,או שיפתחו את זה יותר לעומק
אי אפשר לדעת עדיין לאן זה ילך..
ואולי בעונה השניה:
תהייה הישרדות של הקבוצה, עושה רושם שזה יהיה כמו
הסידרה המקורית״ המתים המהלכים״ אחרת
באמת מה הטעם שלה עכשיו!
נראה לאן זה יוביל.. מקווה ליותר אקשן
או סיפור יותר אטרקטיבי..
לגבי השאלות על הצדקת הקיום של הסדרה, זה כמו שתגידו למשל - יש את ה'אנטומיה של גריי' אז למה צריך את 'סקנדל' - שתיהן מתקיימות באותו עולם ?
ואותו דבר אפשר לאמר לגבי אלפי סדרות אחרות...
אז כן, הסדרות מתקיימות באותו עולם דמיוני ובאותה תקופת זמן, זה לא אומר שאין מקום לשתיהן.
העולם של Walking dead הוא כל כך רחב ומסקרן, שבוודאי אפשר לספר המון סיפורים עליו מכל מיני נקודות מבט.
השאלה האמיתית היא, האם אכן הסדרה הנוספת מספקת את הסחורה ויכולה להיות מוצלחת בפני עצמה.
לפי העונה הראשונה והפרק הראשון של העונה השניה, קשה להגיד שהתשובה היא חיובית...
סה"כ הסדרה בסדר, מותחת במידת מה ומסקרנת. אבל משהו שם עדיין לא לגמרי עובד.
אולי היא איטית מדי או הדמויות לא מספיק מגובשות ומעניינות ? אולי הציפיות גבוהות מדי בגלל סדרת האם ? קשה לי לשים את האצבע על הנקודה.
בינתיים אני ממשיך לצפות, מקווה לטוב ומצפה לשיפור.
ואותו דבר אפשר לאמר לגבי אלפי סדרות אחרות...
אז כן, הסדרות מתקיימות באותו עולם דמיוני ובאותה תקופת זמן, זה לא אומר שאין מקום לשתיהן.
העולם של Walking dead הוא כל כך רחב ומסקרן, שבוודאי אפשר לספר המון סיפורים עליו מכל מיני נקודות מבט.
השאלה האמיתית היא, האם אכן הסדרה הנוספת מספקת את הסחורה ויכולה להיות מוצלחת בפני עצמה.
לפי העונה הראשונה והפרק הראשון של העונה השניה, קשה להגיד שהתשובה היא חיובית...
סה"כ הסדרה בסדר, מותחת במידת מה ומסקרנת. אבל משהו שם עדיין לא לגמרי עובד.
אולי היא איטית מדי או הדמויות לא מספיק מגובשות ומעניינות ? אולי הציפיות גבוהות מדי בגלל סדרת האם ? קשה לי לשים את האצבע על הנקודה.
בינתיים אני ממשיך לצפות, מקווה לטוב ומצפה לשיפור.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לצערי הבינוניות-מינוס ממשיכה גם לעונה שנייה, אבל מכיוון שאנחנו דלים בסדרות פוסט-אפוקליפטיות, נמשיך.
עונה 2 יצאה לפגרה עד אוגוסט.
ספוילרים בהמשך....
בפרק האחרון לפני היציאה לפגרה (פרק 7) לקחו את כל מה שנבנה עד עכשיו, עירבבו טוב טוב ושלחו את הדמויות לדרכם.
סך הכל - אני נהנה מהסדרה. אמנם אין בה את רמות ה-gore והדמויות החזקות של סדרת האם, אבל עם הזמן הסדרה מצליחה לבסס את עצמה ולמצוא את הקול הייחודי שלה.
לוקח זמן להכיר את המשתתפים כי הדמויות כאן די מסובכות, אין כאן דמויות חד ממדיות כמו ה'טוב', ה'רע' ה'מנהיג' וכו'. הדמויות מתפתחות עם הזמן, אנחנו לומדים להכיר אותם, את ההיסטוריה שלהם ואת מה שמניע אותם. לכן כשמגיעים לסוף הפרק הזה, בו הכל מתפרק וכולם הולכים לכיוונים שונים - אם חושבים קצת למה זה קרה ומה עבר על הדמות עד עכשיו, אפשר להבין למה הדמות עשתה מה שעשתה ואפשר גם להבין גם את ההשקעה הגדולה שנעשתה בכתיבת ופיתוח הדמויות שהובילה אותן למצב הנוכחי.
נראה שבעקבות האירועים בפרק הזה, הסדרה גם הולכת לשנות כיוון. מקבוצה מגובשת שנמצאת במקום קטן אחד, עוברים לכמה קבוצות קטנות שמפוזרות במקומות שונים. גם הגורל של דניאל וסיליה עדיין לא ברור וצריך לגלות מה קרה איתם... אני סקרן ומתכונן להמשיך לצפות !
ספוילרים בהמשך....
בפרק האחרון לפני היציאה לפגרה (פרק 7) לקחו את כל מה שנבנה עד עכשיו, עירבבו טוב טוב ושלחו את הדמויות לדרכם.
סך הכל - אני נהנה מהסדרה. אמנם אין בה את רמות ה-gore והדמויות החזקות של סדרת האם, אבל עם הזמן הסדרה מצליחה לבסס את עצמה ולמצוא את הקול הייחודי שלה.
לוקח זמן להכיר את המשתתפים כי הדמויות כאן די מסובכות, אין כאן דמויות חד ממדיות כמו ה'טוב', ה'רע' ה'מנהיג' וכו'. הדמויות מתפתחות עם הזמן, אנחנו לומדים להכיר אותם, את ההיסטוריה שלהם ואת מה שמניע אותם. לכן כשמגיעים לסוף הפרק הזה, בו הכל מתפרק וכולם הולכים לכיוונים שונים - אם חושבים קצת למה זה קרה ומה עבר על הדמות עד עכשיו, אפשר להבין למה הדמות עשתה מה שעשתה ואפשר גם להבין גם את ההשקעה הגדולה שנעשתה בכתיבת ופיתוח הדמויות שהובילה אותן למצב הנוכחי.
נראה שבעקבות האירועים בפרק הזה, הסדרה גם הולכת לשנות כיוון. מקבוצה מגובשת שנמצאת במקום קטן אחד, עוברים לכמה קבוצות קטנות שמפוזרות במקומות שונים. גם הגורל של דניאל וסיליה עדיין לא ברור וצריך לגלות מה קרה איתם... אני סקרן ומתכונן להמשיך לצפות !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
למעוניינים. החלק השני של העונה החל אתמול.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
Huber
- חבר במועדון HT

הפרק היחיד בעונה שהיה מעניין.
לא יודע מה איתכם, בעיניי הסידרה הזו הרבה פחות טובה מסידרת האם (וכמות התגובות פה על הסידרה לעומת כמות התגדובות על סידרת האם בהחלט מראה את זה). הדמויות ברובן לא מעניינות, המצבים אליהם הם נקלעים סתמיים ברב המיקרים, ובכלל יש תחושה שזו עוד סידרה שרוכבת על גל ההצלחה של הסידרה המקורית ותו לא. גם המאבקים עצמם נראים הרבה פחות אינטנסיביים. אם בסידרת האם התקלות עם כמות גדולה של זומבים אומר מוות כמעט וודאי, פה זה קורה על ימין ועל שמאל, כולם שורדים ומחסלים את הזומבים בקלילות. גם העובדה שהבחור גילה שכל מה שצריך בשביל להיות בלתי נראה לזומבים זה רק למרוח טיפה מהדם שלהם על עצמו והוא בטוח לגמרי - ושהשאר ראו את זה ולא מיישמים את זה, נראית לי מטופשת לחלוטין.
ד"א, רק אני שמתי לב שהם באמצע עולם פוסט אפוקליפטי, נאבקים על חייהם ועל משאבים בסיסיים כגון מים ומזון, ולכל הנשים בסידרה יש זמן ומשאבים ליישם איפור מלא?

לא יודע מה איתכם, בעיניי הסידרה הזו הרבה פחות טובה מסידרת האם (וכמות התגובות פה על הסידרה לעומת כמות התגדובות על סידרת האם בהחלט מראה את זה). הדמויות ברובן לא מעניינות, המצבים אליהם הם נקלעים סתמיים ברב המיקרים, ובכלל יש תחושה שזו עוד סידרה שרוכבת על גל ההצלחה של הסידרה המקורית ותו לא. גם המאבקים עצמם נראים הרבה פחות אינטנסיביים. אם בסידרת האם התקלות עם כמות גדולה של זומבים אומר מוות כמעט וודאי, פה זה קורה על ימין ועל שמאל, כולם שורדים ומחסלים את הזומבים בקלילות. גם העובדה שהבחור גילה שכל מה שצריך בשביל להיות בלתי נראה לזומבים זה רק למרוח טיפה מהדם שלהם על עצמו והוא בטוח לגמרי - ושהשאר ראו את זה ולא מיישמים את זה, נראית לי מטופשת לחלוטין.
ד"א, רק אני שמתי לב שהם באמצע עולם פוסט אפוקליפטי, נאבקים על חייהם ועל משאבים בסיסיים כגון מים ומזון, ולכל הנשים בסידרה יש זמן ומשאבים ליישם איפור מלא?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
רק זה? איפה הם מתקלחים? עושים צרכים? אוכלים? מה קרה לכל המתקנים שחייבים תחזוקה שוטפת של בני אדם? (כורים גרעיניים, לווינים בחלל). גם בסדרת האם וגם כאן אין באמת תשובות. קצת זלזול בצופים.ד"א, רק אני שמתי לב שהם באמצע עולם פוסט אפוקליפטי, נאבקים על חייהם ועל משאבים בסיסיים כגון מים ומזון, ולכל הנשים בסידרה יש זמן ומשאבים ליישם איפור מלא?...