תעזרו בבקשה בבחירת הרמקולים.
שלום,
אני מחפש רמקולים לסלון בגודל 20מ'(4х5), מוזיקה(בעיקר רוק קלאסי)-50% וסרטים 50%
תקציב לרמקולים סדר גודל של 7 אלף, אבל לא נעול.
כרגע יש רסיבר ישן של דנון שאני הולך להחליף אותו, כנראה דנון x1200\x2200 מאמזון.
מעוניין בסט קדמי+סנטר+אחורי+סאב(לא חובה)
לצערי באזור שלי אין חנויות שיש שם מבחר גדול של רמקולים, אני לפני שאני נוסע לחנויות במרכז כדי לשמוע- אני רוצה ללמוד את הנושא כדי לדעת על מה להתמוקד.
כבר שבועים שאני מחפש מידע ברשת בינתיים בחרתי שלושה סטים שיכולים להתאים לצרכים שלי וגם בתקציב שלי:
1) Monitor Audio Bronze
2) Morel Solan
3) Polk Audio RTi A
לא חשוב לי אם הקדמי הוא רצפתי או מדפי.
אז יש לי כמה שאלות:
מהסטים שבחרתי- איזה נחשב לאיכותי יותר?
יש עוד סטים כדאי לבדוק אותם ברמת מחיר הזאת?
תודה!
לצערי באזור שלי אין חנויות שיש שם מבחר גדול של רמקולים, אני לפני שאני נוסע לחנויות במרכז כדי לשמוע- אני רוצה ללמוד את הנושא כדי לדעת על מה להתמוקד.
כבר שבועים שאני מחפש מידע ברשת בינתיים בחרתי שלושה סטים שיכולים להתאים לצרכים שלי וגם בתקציב שלי:
1) Monitor Audio Bronze
2) Morel Solan
3) Polk Audio RTi A
אז יש לי כמה שאלות:
תודה!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כשתגיע לחנויות מתמחות, אתה תיחשף לדגמים נוספים, גם בתקציב שלך הנוכחי. (ואולי חלק ממה שכבר שמת עליו עין, יהיה בחוסר)sknelman כתב:שלום,
1) Monitor Audio Bronze
2) Morel Solan
3) Polk Audio RTi A
אז יש לי כמה שאלות:
תודה!...
ולכן, תגיע לחנויות, תן למוכר להושיב אותך ולפנק אותך בצלילים מסטים שונים ומגוונים (תבקש שיעמדו במסגרת התקציב שלך)
ואז תחליט לגבי האיכות, היופי והאופי.
תודה גל!
אין ספק שצריך לשמוע ולראות, מדובר על דבר מאוד סובייקטיבי, בכל מקרה רציתי לעשות שעורי בית לפני שעשה לחנויות.
לצערי אני לא סומך על מוכר ישראילי, תמיד יש לי הרגשה שמנסים לדחוף לי מה שנוח למוכר, מקווה שהפעם זה לא יקרה.
אין ספק שצריך לשמוע ולראות, מדובר על דבר מאוד סובייקטיבי, בכל מקרה רציתי לעשות שעורי בית לפני שעשה לחנויות.
לצערי אני לא סומך על מוכר ישראילי, תמיד יש לי הרגשה שמנסים לדחוף לי מה שנוח למוכר, מקווה שהפעם זה לא יקרה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·גם אני לא מאמין למוכר הישראלי אבל לדעתי לא יעזור לך לעשות שיעורי בית, אולי רק כדי לדעת מה המחירים, כי השוק מלא רמקולים שונים ומשונים ולא ניתן לדעת מראש איך הם נשמעים, רק איך הם נראים. בכל מקרה, שלושת הרמקולים שאתה כבר בדקת, אלה בדיוק הרמקולים שאוהבים "לדחוף" פה בארץ...אז זה לא משנה, כמו שגל אמר, תן למוכר לפנק אותךsknelman כתב:תודה גל!
לצערי אני לא סומך על מוכר ישראילי, תמיד יש לי הרגשה שמנסים לדחוף לי מה שנוח למוכר, מקווה שהפעם זה לא יקרה....
כמו שאמר הקודם, לך ותשמע ועדיף ביותר מחנות אחת ככה תוכל לסנן את תרגילי השיווק של המוכרים הישראלים.
הצעה נוספת היא לבקש לשמוע בתקציב שלך בלי לדעת בהתחלה לאיזו חברה אתה מקשיב כי גם אנחנו משוחדים כשזה מגיע לשמות המוכרים ועדיף לשמוע ורק אחרי שהחלטת מה נשמע לך הכי טוב תבדוק מאיזו חברה ודגם...
תחזור אחרי הסבב ובטוח שהאנשים פה ישמחו להבהיר את את מה שלא מסתדר לך...
הצעה נוספת היא לבקש לשמוע בתקציב שלך בלי לדעת בהתחלה לאיזו חברה אתה מקשיב כי גם אנחנו משוחדים כשזה מגיע לשמות המוכרים ועדיף לשמוע ורק אחרי שהחלטת מה נשמע לך הכי טוב תבדוק מאיזו חברה ודגם...
תחזור אחרי הסבב ובטוח שהאנשים פה ישמחו להבהיר את את מה שלא מסתדר לך...
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אפרופו לדחוף זה את B&W חברת הגימיקים והפירסומת שכמט כמו שאני רואה חוגג פה.
ותאמינו לי אני בטוח במאה אחוז האנשים לא עשו אחד על אחד או בדקו בבית.
אני מצטער אבל אי אפשר להסביר את זה. אני מכיר כמה חברות ולא צריך להשתגע בסכום . שמי שיאזין ובאמת רוצה משהו שונה
ימצא. אבל לצערי אנשים קונים לפי חבר מביא חבר או מה שכתוב על הנייר. המבין יבין.
. מה לעשות הולכים על הפן השיוק ושטיפת המוח . ולא מה הלקוח אוהב . למשל שומעים דרך מרכזייה . שזה מוריד מהאיכות . ולא חסר טריקים . כשקונים הולכים לחנות איכותית. לא לפחד מהמחיר זה כדי לטעום וללמוד. חברה זה לא בושה.
שורה תחתונה הכל עניין של תקציב אין מה לעשות
בהצלחה שמעון
אני מצטער אבל אי אפשר להסביר את זה. אני מכיר כמה חברות ולא צריך להשתגע בסכום . שמי שיאזין ובאמת רוצה משהו שונה
בהצלחה שמעון
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·pacific100 כתב:אפרופו לדחוף זה את B&W חברת הגימיקים והפירסומת שכמט כמו שאני רואה חוגג פה.
. מה לעשות הולכים על הפן השיוק ושטיפת המוח . ולא מה הלקוח אוהב . למשל שומעים דרך מרכזייה . שזה מוריד מהאיכות . ולא חסר טריקים . כשקונים הולכים לחנות איכותית. לא לפחד מהמחיר זה כדי לטעום וללמוד. חברה זה לא בושה.
בהצלחה שמעון...
כל 3 החברות שרשמת ובראשם פולק אודיו ומוניטור אודיו,ממש מומלצים לשמיעה לטעמי בגלל האופי השונה:
הפולק עם סאונד אמריקאי
מוניטור אודיו-אני מגדיר אותו חצי אנגלי
ובגלל ששמעון פה חושב שרק הוא צודק לגבי הb&w אז תבדוק אם אתה חושב כמוהו או כמו אלפים שרכשו....ואני ביניהם
3החברות שלמעלה מומלצות לטעמי
כיף חיים.
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ערב טוב
מי שרכש שיהיה לו לבריאות. עם הזמן לומדים.
מי שרכש שיהיה לו לבריאות. עם הזמן לומדים.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·pacific100 כתב:ערב טוב
מי שרכש שיהיה לו לבריאות. עם הזמן לומדים....
נשמה טובה,
זה עניין של טעם אישי...לא למידה...
כיף חיים.