393 לעומת ה490
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
עיבוד התמונה אמור להיות בו יותר טוב...
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

חושב. לא בדקתי.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

וה-393 לא
אתה רציני? הוא פשוט מוציא את הרזולוציה הרגילה ונותן למסך לשבור את הראש?
אתה רציני? הוא פשוט מוציא את הרזולוציה הרגילה ונותן למסך לשבור את הראש?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אני יכול להגיד לך שה-DVD שלי (490) עושה את ה-upscaling יותר טוב מהמסך (32WL66 של טושיבה). התמונה האופטימלית יוצאת דרך ה-HDMI ברזולוציה של 720p ובלי נגיעה במסך בכלל.
האם המםך לא יכול להציג רזולציה של 720p ?מעניין מאוד לא. אני חושב שכל מסכי hd ready יכולים לעשות את זה.איך אתה מסביר את זה?MetalliJoe כתב:אני יכול להגיד לך שה-DVD שלי (490) עושה את ה-upscaling יותר טוב מהמסך (32WL66 של טושיבה). התמונה האופטימלית יוצאת דרך ה-HDMI ברזולוציה של 720p ובלי נגיעה במסך בכלל....
גם אני מתלבט בשאלה הזאת
יש לי מסך 42pc1rr שך LG וגם בו כמו במסך שלך יש מעבד תמונה מעולה של faruoja שעושה upscale .
אני התלבטתי בין ה- 490 ל- oppo 891 שנחשב DVD הרבה יותר טוב ובו גם יש מעבד של faruoja כמו המסכים של LG.
כיום איכות התמונה שלי גם בטלוזיה ובמיוחד ב- DVD מעולה !!!!.
אני לא בטוח שהמעבד של ה- DVD יהיה יותר טוב. במיוחד לא של הפיוניר.
אם אתה גר באיזור המרכז, ב- big box הציעו לי לקחת את ה DVD ולהחזיר אם אני לא אהיה מרוצה.
אולי כדאי לך לקחת ולנסות, מקסימום תחזיר.
יש לי מסך 42pc1rr שך LG וגם בו כמו במסך שלך יש מעבד תמונה מעולה של faruoja שעושה upscale .
אני התלבטתי בין ה- 490 ל- oppo 891 שנחשב DVD הרבה יותר טוב ובו גם יש מעבד של faruoja כמו המסכים של LG.
כיום איכות התמונה שלי גם בטלוזיה ובמיוחד ב- DVD מעולה !!!!.
אני לא בטוח שהמעבד של ה- DVD יהיה יותר טוב. במיוחד לא של הפיוניר.
אם אתה גר באיזור המרכז, ב- big box הציעו לי לקחת את ה DVD ולהחזיר אם אני לא אהיה מרוצה.
אולי כדאי לך לקחת ולנסות, מקסימום תחזיר.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ממש לא הבנתי את השאלה. אמרתי לך שה-490 עושה upscaling ל-720 שורות, וכשאני לא נותן למסך לנגוע בתמונה - התוצאה היא המקסימלית באיכות. ברור שהמסך יודע להציג את הרזולוציה הזאת, ויותר מזה - הוא יכול למרוח אותה ל-768 שורות, אבל אז התמונה קצת נפגמת.hassan כתב:האם המםך לא יכול להציג רזולציה של 720p ?מעניין מאוד לא. אני חושב שכל מסכי hd ready יכולים לעשות את זה.איך אתה מסביר את זה?MetalliJoe כתב:אני יכול להגיד לך שה-DVD שלי (490) עושה את ה-upscaling יותר טוב מהמסך (32WL66 של טושיבה). התמונה האופטימלית יוצאת דרך ה-HDMI ברזולוציה של 720p ובלי נגיעה במסך בכלל.......
המלצה שלי - לך על ה-490. זה אחלה מכשיר.