היי, לא מצאתי מדריך לפתיחת הודעה אז אני מקווה שזה בסדר.
אני מחפשת אוזניות אלחוטיות לשימוש בבית.
לא לגיימינג (בלי מיקרופון חיצוני אבל כן עם פנימי)
אני רוצה אם אפשר לחבר אותו גם למחשב וגם לסלפון ולהחליף ביניהם בנוחות. אם זה ממש מקפיץ את המחיר אז אני אוותר ואתחבר רק לאחד מהם.
הכי חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות ומאווררות, אני עובדת מהבית בכתיבה כך שאני רוצה אוזניות שיהיו עליי כל הזמן בשביל להתנתק מהרעשים מבחוץ. אבל לא הייתי רוצה לחסום את כל הרעש מבחוץ, אני צריכה לשמוע אם מישהו קורא לי או הבית מתפוצץ.
בעיקר חשוב לי שלא יהיו עם ריפוד עור שיהרוג אותי מחום בקיץ. כמה שיותר מאוורר ונוח להסתובב איתו על הראש והאוזניים כל היום.
ככה שהבנתי שמה שהכי מתאים לי אלה אוזניות OVER EAR עם גב פתוח. נכון?
למרות שאני כן רוצה שהסאונד שלי לא יזלוג החוצה כי אני לא אוהבת ששומעים מה שאני שומעת, בגלל זה אני צריכה אוזניות במקום לנגן את המוזיקה שלי ברמקולים... אני בעד פרטיות.
מבחינת סאונד אין לי דרישות מי יודע מה, רק שישמע טוב ובעיקר שלא יהיה רעש לבן או צליל רקע מעצבן. אני בעיקר שומעת מוזיקה מינימליסטית, ככה שהצלילים בעיקר שקטים אבל אני רוצה לשמוע אותם טוב.
בנוגע למחיר אני באמת ענייה ומקווה לשלם כמה שפחות (סביבות 200-300 יעשה אותי מאושרת), אבל מוכנה לשלם יותר אם במסגרת התקציב הזה אני לא יכולה לקבל את מה שאני מחפשת. נגיד עד 500-600 יהיה סבבה, אם זה למעלה מזה אני אצטרך להשתכנע שזה שווה את הכסף.
מעדיפה לקנות באינטרנט, לא מכירה כל כך אתרים ששולחים לישראל והם מתמחים באלקטרוניקה, אבל אם יש אני אשמח להכיר.
תודה רבה!