חיבור המחשב ל LCD בעית רזולוציה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הי,
הטלויזיה שלך תומכת בכניסות DVI/HDMI, למה שלא תחבר את המחשב דרך אחת הכניסות האלה, ותגדיר את הרזולוציה שבו להיות 1360x768 (שזה הכי קרוב לרזולוציה הטבעית של הטלויזיה שלך)?
בכל מקרה, הגדרת הרזולוציה תלויה בכרטיס המסך, לא במסך עצמו. כדי להכריח רזולוציה אחרת תשתמש ב-POWERSTIP. השאלה היא - איזה רזולוציות נתמכות בטלויזיה שלך דרך הכניסה שאתה משתמש בה...
הטלויזיה שלך תומכת בכניסות DVI/HDMI, למה שלא תחבר את המחשב דרך אחת הכניסות האלה, ותגדיר את הרזולוציה שבו להיות 1360x768 (שזה הכי קרוב לרזולוציה הטבעית של הטלויזיה שלך)?
בכל מקרה, הגדרת הרזולוציה תלויה בכרטיס המסך, לא במסך עצמו. כדי להכריח רזולוציה אחרת תשתמש ב-POWERSTIP. השאלה היא - איזה רזולוציות נתמכות בטלויזיה שלך דרך הכניסה שאתה משתמש בה...
Silence speaks louder than words
tאני מישתמש ב SVIDIOE מהכרטיס מסך ו RCA בטלויזיה (כי בטלויזיה הישנה זה מה שהיה)MetalliJoe כתב:הי,
בכל מקרה, הגדרת הרזולוציה תלויה בכרטיס המסך, לא במסך עצמו. כדי להכריח רזולוציה אחרת תשתמש ב-POWERSTIP. השאלה היא - איזה רזולוציות נתמכות בטלויזיה שלך דרך הכניסה שאתה משתמש בה......
הרזולוציה הטיבעית הי 1366X768
יש לי 6800LE עם פתיתח צינורות והוא תומך ב HD
אין לי מוסג באיזה רזולוציה RCA תומך את זה באתי לישאול פה:X
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

תתקין POWERSTIP, שים רזולוציה 1366x768 או 1360x768 ותראה אם רואים תמונה במסך. אם לא, ההגדרות יתבטלו חזרה תוך 15 שניות (הוא דורש שתאשר את ההגדרות החדשות) כך שאין מה לדאוג לגבי נזק.
בכל מקרה, תרד מה-RCA ותעבור ל-DVI, זאת ההמלצה שלי. בטוח שתקבל תמונה טובה יותר, וגם רזולוציה טובה יותר לדעתי, כי אצלי הקומפוזיט מגיע רק ל-576 שורות (או משהו כזה) וה-HDMI ל-1080.
בכל מקרה, תרד מה-RCA ותעבור ל-DVI, זאת ההמלצה שלי. בטוח שתקבל תמונה טובה יותר, וגם רזולוציה טובה יותר לדעתי, כי אצלי הקומפוזיט מגיע רק ל-576 שורות (או משהו כזה) וה-HDMI ל-1080.
אוקי הצלחתי לשים את הטלויזיה ברזולוציה הזו (1366X768) אבל הכרטיס מסך מישום מה לא מותח את התמונה ל 16:9 אל משעיר את זה ב 4:3 כך שאני רואה רק חלק כדי ליראות את השאר אני צריך להזיז את העכבר לצדMetalliJoe כתב:תתקין POWERSTIP, שים רזולוציה 1366x768 או 1360x768 ותראה אם רואים תמונה במסך. אם לא, ההגדרות יתבטלו חזרה תוך 15 שניות (הוא דורש שתאשר את ההגדרות החדשות) כך שאין מה לדאוג לגבי נזק.
בכל מקרה, תרד מה-RCA ותעבור ל-DVI, זאת ההמלצה שלי. בטוח שתקבל תמונה טובה יותר, וגם רזולוציה טובה יותר לדעתי, כי אצלי הקומפוזיט מגיע רק ל-576 שורות (או משהו כזה) וה-HDMI ל-1080....
עוד שאלה למה שאני עושה DUAL VIEW הוא מראה רק במסך אחד (אני יכול ליבחור)
ובסמך השני הוא רק מראה תמונות המסך (הרקע של שלוחן העבודה ואפשר להעביר את העכבר לשם
אז מה קורה שאני שם את הרזולוציה הגדולה זה משדרisraeli2k כתב:חיבור ה RCA שאתה מדבר עליו (שנקרא חיבור COMPOSITE) לא יכול להעביר רזולוצית HD. גם SVIDEO לא יכול....
רק הכרטיס מסך לא משדר ב 16:9 כאילו
ועל איזה קבל אתה ממליץ?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

DVI!!! אמרתי לך כמה פעמים!!!