סטרימר לבית חדש
אין לי העדפה למערכת הפעלה. למרות שאני מסתדר טוב אם אנדרואיד.
כול הממירים בארון תקשורת וגם הרסיבר . יש שליטה מלאה על הרסיבר דרך הטלויזיה.
כך שאין בעיה אני חושב שזה ישב בארון תקשורת. וזה ביעוץ של איש מערכות . וגם מבחינה עיצובית .
יש htpc שאפשר לקנות באמזון שעונה לדרישות? או רק להרכיב בארץ?
כול הממירים בארון תקשורת וגם הרסיבר . יש שליטה מלאה על הרסיבר דרך הטלויזיה.
כך שאין בעיה אני חושב שזה ישב בארון תקשורת. וזה ביעוץ של איש מערכות . וגם מבחינה עיצובית .
יש htpc שאפשר לקנות באמזון שעונה לדרישות? או רק להרכיב בארץ?
שלט Harmony עם Smart Hub יכול לפתור את בעית השליטה - ה-hub מחובר בויפי לשלט. מאפשר גם שליטה דרך הסמארטפון/טאבלט.
השלט שיש לי: Harmony Elite
לגבי להכניס דברים לארון תקשורת, למרות שאת עניין השליטה פתרנו - עדיין לא ממליץ, זה גורם לבעיות, שאתה אף פעם לא יודע עם הרסיבר דלוק והמחשב דלוק, או רק אחד מהם דלוק או אף אחד. סיוט.
דבר שני, צריך להעביר כבלים ארוכים של אודיו ו-HDMI, שני הדברים גורמים לבעיות.
בקיצור, תדבר עם האישה וה*מעצבת* שעם כל הכבוד, עדיף שירדו מהרעיון הזה.
השלט שיש לי: Harmony Elite
לגבי להכניס דברים לארון תקשורת, למרות שאת עניין השליטה פתרנו - עדיין לא ממליץ, זה גורם לבעיות, שאתה אף פעם לא יודע עם הרסיבר דלוק והמחשב דלוק, או רק אחד מהם דלוק או אף אחד. סיוט.
דבר שני, צריך להעביר כבלים ארוכים של אודיו ו-HDMI, שני הדברים גורמים לבעיות.
בקיצור, תדבר עם האישה וה*מעצבת* שעם כל הכבוד, עדיף שירדו מהרעיון הזה.
עד כמה אתה צריך 4k/3d *עכשיו*?
נראה שעכשיו צריך לקנות כרטיס גרפי ייעודי בשביל 4k hevc 10bits, ועוד כמה פורמטים חדשים, אך בעוד כשנה זה יהיה דיפולט בכל NUC.
בעיקרון NUC עם i3 צריך להספיק לכל דבר, ותמיד אפשר להחליף. זה זול יחסית, וכל מחשב שלא תקנה יתיישן מהר.
נראה שעכשיו צריך לקנות כרטיס גרפי ייעודי בשביל 4k hevc 10bits, ועוד כמה פורמטים חדשים, אך בעוד כשנה זה יהיה דיפולט בכל NUC.
בעיקרון NUC עם i3 צריך להספיק לכל דבר, ותמיד אפשר להחליף. זה זול יחסית, וכל מחשב שלא תקנה יתיישן מהר.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אם מדובר באנדרואיד
אז היום היחיד שתומך באמת ב-10 ביט ובסאונד HD זה המיניקס U1 (עם גרסת XBMC ייחודית למיניקס).