ארה"ב-קפסולות חלופיות טעימות?

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
savdoc פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

הבת שלי גרה בניו יורק וביקשה ממני לבדוק. יש להם בעסק מכונת קפה ואספקה של קפה טחון טרי אז הכינו קפה בבית עם מקינטה ומקציף אבל אחרי זמן מה... קנו לטיסימה. שותים עם חלב שקדים מוקצף. רוב האנשים אומרים שחלופיות פחות טעימות. אחרים אומרים שעם חלב זה פחות חשוב. אז אולי מישהו יודע על יצרן קפסולות חלופיות טעימות שם? היא ניסתה מאמזון והאכזבה גדולה. לדבריה כמו מים. בדקתי און ליין ויש היצע רב שם אז הדגש הוא על טעימות...(מנסיון אישי או של קרובים). בנוסף אשמח לנסיון אישי וידע לגבי סוג הקפסולות. ראיתי קפסולות מסוג של נייר (k-cup) , קפסולות מפלסטיק (נמסות בחום? לא אטומות לאוויר?) וגם קפסולות רב פעמיות מנרוסטה שממלאים בקפה טחון טרי. תאורטית נראה לי שקפסולות רב פעמיות מנרוסטה עם קפה טחון טרי היא אפשרות טובה בשבילה. השאלה היא אם יש בעיות איתן באופן כללי או במכונת נספרסו ? :) (f)
רק אחרי שחווים משהו יותר טעים...מבינים

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

אני מציע ללכת לשתות ב blue bittle ולא לבזבז זמן על נספרסו בבית...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

savdoc פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

blue bittle ?? בית קפה? רשת? מסעדה? יש להם מסעדה עם מכונת קפה .. בן הזוג שותה במסעדה :) אבל בבית יש תינוקת וכלב והיא עובדת באופטומטריה ....

savdoc פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

blue bittle ?? בית קפה? רשת? מסעדה? יש להם מסעדה עם מכונת קפה .. בן הזוג שותה במסעדה :) אבל בבית יש תינוקת וכלב והיא עובדת באופטומטריה ....

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #5 

זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”