שרשור תגובות: QNAP TAS-268 - מוצר NAS וסטרימר אנדרואיד

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #1 

למאמר: QNAP TAS-268 - מוצר NAS וסטרימר אנדרואיד

תמונה
ה-NAS החדש מבית QNAP הינו מוצר המשלב גם מערכת אנדאוריד מלאה עם חיבור HDMI לשימוש כסטרימר. יצאנו לבדוק האם הוא עומד בציפיות.

moranhoresh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

מספר הערות:
1. ברגע שהמוצר מכיל רק 2 כוננים לרשום בחסרונות שהוא לא יכול לבצע RAID 5 מיותר לחלוטין. זה כמו לומר שהוא לא מסוגל להריץ אפליקציות של IOS.
2. בגדול QNAP מייצרים מוצרים איכותיים. ניתן למצוא יותר זולים כמו ASUSTOR. העניין איתם, שהם יורים באוטומט לכל הכוונים ע"מ לפגוע בכמה שיותר מטרות. מגוון המוצרים שלהם הוא בין הרחב ביותר מבין חברות שמייצרות NAS. קצת מזכיר את הגישה של סמסונג בעבר בדגמים של טלפונים סלולרים.

Trendin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

סטרימר שלא תומך בסראונד.. תקופת האבן ממש

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 747
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #4 

בתחילת המאמר, בחלק של ביצועי הכוננים, 3 התמונות הראשונות (של חלון ה-Benchmark) הן של אותו כונן (ה-WD500GB) ורק התמונה הרביעית שונה. זה חוזר על עצמו גם עם תמונות 5-7 (Random Access) שהן של אותו הכונן ותמונה 8 של כונן אחר.
בקיצור, חסרות תמונות של מבחני הביצועים של הטושיבה ושל ה-HGST.

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #5 

לא ברור לי החיבור הזה בין NAS לסטרימר.
למה שארצה לשים בסלון קופסא גדולה ורועשת עם 2 דיסקים בשביל להריץ קודי?
אם אני כבר משקיע ב- NAS , עדיף לי לוותר על השטויות האלה ולדאוג לסטרימר זול נפרד , קטן ושקט, כמו Raspberry Pi 2. את ה- NAS אמקם במקום נפרד שם הרעש והגוגל לא יפריעו, ולא בסלון מול הטלויזיה.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

udif כתב:לא ברור לי החיבור הזה בין NAS לסטרימר.
למה שארצה לשים בסלון קופסא גדולה ורועשת עם 2 דיסקים בשביל להריץ קודי?
אם אני כבר משקיע ב- NAS , עדיף לי לוותר על השטויות האלה ולדאוג לסטרימר זול נפרד , קטן ושקט, כמו Raspberry Pi 2. את ה- NAS אמקם במקום נפרד שם הרעש והגוגל לא יפריעו, ולא בסלון מול הטלויזיה.
...
היי, אני כותב המאמר.

כמו שאמרתי, המוצר הזה מומלץ בעיקר למי שגם ככה רוצה גם NAS וגם סטרימר - מי שרוצה רק סטרימר בוודאי עדיף שייקח משהו כמו ה-Pi. לגבי רעש - ה-TAS-268 שקט יחסית ל-NAS - אין לו מאוורר משלו ובעצם אתה שומע רק את שני הכוננים הקשיחים. כמובן שעדיין מכשיר עם SSD יהיה שקט יותר ואם יש לך מקום שאתה מעדיף למקם בו את ה-NAS שלך אז באמת יכול להיות שתרצה להפריד.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #7 

חשוב גם לומר כי ה- HDD שנבחנו הינם בעלי RPM של 7200 ולכן מיועדים על מנת להוציא את המקסימום מהתקני NAS. אם ההתקן יושב בסלון, סביבה רגישה מאוד לרעש, ייתכן ורצוי לדבוק בכונני 5400 RPM אשר סביר להניח גם פחות ירעישו.

אגב, הרבה מאוד התקני NAS מגיעים היום עם חיבוריות HDMI כי מבינים שהרבה מהלקוחות כן רוצים למקם את ה- NAS על מנת שיהווה פתרון אחד של אחסון וניגון מדיה.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

ziv_r כתב:חשוב גם לומר כי ה- HDD שנבחנו הינם בעלי RPM של 7200 ולכן מיועדים על מנת להוציא את המקסימום מהתקני NAS. אם ההתקן יושב בסלון, סביבה רגישה מאוד לרעש, ייתכן ורצוי לדבוק בכונני 5400 RPM אשר סביר להניח גם פחות ירעישו.

אגב, הרבה מאוד התקני NAS מגיעים היום עם חיבוריות HDMI כי מבינים שהרבה מהלקוחות כן רוצים למקם את ה- NAS על מנת שיהווה פתרון אחד של אחסון וניגון מדיה.
...
בגדול הוא לא אמור להרעיש יותר מ-PC רגיל, שהרבה אנשים משתמשים בו כ-HTPC. מול NUC או Pi אולי יהיה איזה הבדל אבל במהלך הכמעט חודש שהוא היה אצלי הוא לא הפריע בכלל (עם זאת אני אציין שהוא אכן היה בתוך ארונית סגורה).

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #9 

400-500 למחב יד שניה
200-300 למארז חדש

כמה כוננים לפי נפח התקציב הרצוי

usb של כמה ג'יגות

free nas

ויוצא אחלה של שרת nas לבית

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

תודה על הסיקור עכשיו הוא באמזון ב 1000 ש"ח , ורשום באתר שלם את המשפט הבא : "Average data from 1 meter in front of operating NAS "
מזה אומר שהוא מקרין קרינה ומומלץ להתרחק ? לא הבנתי .

זה לקוח :https://www.qnap.com/i/useng/product/mo ... 08&event=2

דר"כ יש לו מממשק RUTORRENT שנוח במקום DOWNLOAD STATION ? כי זה פחות מסודר ממה ש RTORRENT מציע.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”