עזרה בבניית מערכת סראונד 5.1 לשמיעת מוזיקה וסרטים מהמחשב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Sibiu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

1. היי אז יש לי 5 רמקולים וסאבוופר של PUREacustics Lord ורסיבר ישן ProAudio Av-1090 בלי חיבור HDMI (צילמתי את היציאות שלו בתמונה למטה.
אין לי מכשיר DVD או משהו בסגנון, המטרה העיקרית היא לחבר את המערכת בשביל שאוכל לשמוע מוזיקה ולראות סרטים דרך המחשב הנייד שלו יציאות HDMI, VGA וAUX רגיל.
מה הדרך הכי טובה (וזולה) בשבילי לעשות את זה? אני רוצה לנצל את כל 5 הרמקולים. איזה כבלים צריך איזה מתאמים וכו'.

2. אני רוצה גם להשתמש בסאבוופר ופשוט אין לי מושג איך לצרף אותו למערכת. סליחה על הבורות אבל ניסיתי לחבר אותו לרסיבר ושום דבר לא נראה לי הגיוני. מצרף תמונה של היציאות וכניסות שלו גם. תודה!
יציאות רסיבר
 יציאות רסיבר
גב סאבוופר
 גב סאבוופר

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #2 

היות ואין לרסיבר כניסות HDMI , ולפי מה שאני רואה גם אין שום כניסה דיגיטלית אחרת (אופטי \ קואקסיאלי)

אז לא תוכל לקבל סראונד הקפי מלא 5.1 (DD . DTS )

מה שכן אתה יכול לעשות - לחבר את היציאה של האוזניות במחשב הנייד לרסיבר עם כבל הגברה רגיל (אוזניות - > RCA )

ולכוון את הרסיבר למצב 5ch Stereo או כל תוכנית סראונד אחרת שתפעיל את כל הרמקולים ביחד .

לגבי הסאב : יש לך יציאת סאב ברסיבר (היציאה השחורה) , אתה יכול לחבר עם כבל RCA פשוט

לא משנה אדום \ לבן

Sibiu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@pessik
תודה על התשובה המהירה!! וואו זה היה מדהים
אבל יש לי שאלה נוספת, ראיתי באינטרנט שיש כבלים של HDMI שהופכים ל6 או 5 יציאות של RCA. אולי בעצם זה מה שאני מחפש? HDMI יכול להעביר את המוזיקה ל6 יציאות כמו שצריך?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #4 

Sibiu כתב:@pessik
תודה על התשובה המהירה!! וואו זה היה מדהים
אבל יש לי שאלה נוספת, ראיתי באינטרנט שיש כבלים של HDMI שהופכים ל6 או 5 יציאות של RCA. אולי בעצם זה מה שאני מחפש? HDMI יכול להעביר את המוזיקה ל6 יציאות כמו שצריך?
...
·

אתה צריך בשביל זה 6 כניסות ברסיבר.

אין לך.

Sibiu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@istarmini
· יש איפה שכתוב dvd 5.1 (בתמונה שהעליתי) 6 כניסות. 2 קדמיים, 2 rear, סנטר, וSW

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #6 

לפי הצבעים זה נראה כמו המרה של hdmi לקומפוננט וסטריאו.

אין קשר ל 5.1

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”