ps2 דרך קומפוננט
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
ה- SP2 מחובר אצלי בכבל קומפוננט ווממותג ל- PHD8 דרך מגבר DENON.
אני לא מצליח לקבל תמונה מלאה, היא "נחתכת" גם כאשר הוגדר בקונסולה מצב של 16:9 וגם FULL.
האם צריכה להיות לי בעיה להפעיל משחקים מבלי שהתמונה תיחתך בצידי הסמך או בחלק העליון והתחתון? האם ישנה הגדרה בצד המסך עבור אותו INPUT שחיברתי?
אציין רק כי ה- DVD ממותג למסך יחד עם ה- PS2 לאותה כניסה.
תודה רבה,
גילי
ה- SP2 מחובר אצלי בכבל קומפוננט ווממותג ל- PHD8 דרך מגבר DENON.
אני לא מצליח לקבל תמונה מלאה, היא "נחתכת" גם כאשר הוגדר בקונסולה מצב של 16:9 וגם FULL.
האם צריכה להיות לי בעיה להפעיל משחקים מבלי שהתמונה תיחתך בצידי הסמך או בחלק העליון והתחתון? האם ישנה הגדרה בצד המסך עבור אותו INPUT שחיברתי?
אציין רק כי ה- DVD ממותג למסך יחד עם ה- PS2 לאותה כניסה.
תודה רבה,
גילי
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

לא נראה לי שהמגבר עושה UPSCALE או משהו כזה...
בכל מקרה, אין לי אפשרות לחבר את ה SP2ישירות למסך כי הוא מקבל COMPONENT דרך הכניסה של ה- PC.
מה עוד אפשר לנסות?
בכל מקרה, אין לי אפשרות לחבר את ה SP2ישירות למסך כי הוא מקבל COMPONENT דרך הכניסה של ה- PC.
מה עוד אפשר לנסות?
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אבל איך אני אחבר ישירות, אח שלי?
המסך אצלי מקבל קומפוננט דרך כניסה של PC. אין לי אפשרות לבר את ה- PS2 ישירות עם שלושת הכבלים של הקומפוננט כי פשוט אין לי כזו כניסה במסך.
שוב תודה,
גילי
המסך אצלי מקבל קומפוננט דרך כניסה של PC. אין לי אפשרות לבר את ה- PS2 ישירות עם שלושת הכבלים של הקומפוננט כי פשוט אין לי כזו כניסה במסך.
שוב תודה,
גילי
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אין לך במסך כניסת קומפוננט בחיבור של 3 חוטים או אין לך כניסת קומפוננט D15 ?
D15 בטוח יש לך כי זו כניסה קבועה ב-PHD8 ולא ברור לי אילו כרטיסים יש לך כי נראה לי שבכל קונפיגורציה צריכה להיות לך כניסת קומפוננט 3 גידים: או ע"י כרטיס בודד או ע"י כרטיס כפול (או שקנית מאוד בזול ולא סיפקו לך כרטיסים
)
D15 בטוח יש לך כי זו כניסה קבועה ב-PHD8 ולא ברור לי אילו כרטיסים יש לך כי נראה לי שבכל קונפיגורציה צריכה להיות לך כניסת קומפוננט 3 גידים: או ע"י כרטיס בודד או ע"י כרטיס כפול (או שקנית מאוד בזול ולא סיפקו לך כרטיסים
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

היי דני
קניתי ב"עולם הדיגטלי", אתה בטח יודע ששם לא מפקירים גם אנשים כמוני שלא ממש שולטים בחיבורים/כניסות/יציאות ועוד שאר קללות...
בכל מקרה, יש לי מודול HDMI + המודול הכפול בלינק הבא:
http://www.panasonic.co.uk/plasma-acces ... /index.htm
D15 ( לא באה על כרטיס) עם ה- 9 פינים זוהי כניסת ה- PC לצורך העניין? אז גם היא קיימת ומקבלת אצלי קומפוננט דרך המגבר, שאליו מחוברים בקומפוננט ה- DVD וה- SP2.
ה- 4 BNC'S מחוברים ( RGB) לממיר.
אז איפה בדיוק יש לי שלושה מחברים לטובת קומפוננט ישירות מה- PS2?
תודה,
גילי
קניתי ב"עולם הדיגטלי", אתה בטח יודע ששם לא מפקירים גם אנשים כמוני שלא ממש שולטים בחיבורים/כניסות/יציאות ועוד שאר קללות...
בכל מקרה, יש לי מודול HDMI + המודול הכפול בלינק הבא:
http://www.panasonic.co.uk/plasma-acces ... /index.htm
D15 ( לא באה על כרטיס) עם ה- 9 פינים זוהי כניסת ה- PC לצורך העניין? אז גם היא קיימת ומקבלת אצלי קומפוננט דרך המגבר, שאליו מחוברים בקומפוננט ה- DVD וה- SP2.
ה- 4 BNC'S מחוברים ( RGB) לממיר.
אז איפה בדיוק יש לי שלושה מחברים לטובת קומפוננט ישירות מה- PS2?
תודה,
גילי
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

איך? דרך מתאמים ל- BNC'S ולהגדיר במסך שיקבלו קומפוננט?
גילי
גילי
גילי
צריך לנתק את ה BNC'S של הממיר ,לחבר שלושה מתאמי COMPOSITE לכניסות R\B\G
בתפריט של SIGNAL לשנות מ - VBS ל- ON G
ואז תראה את הPS2 ב כניסה 3 בפלסמה
אבל לדעתי המיתוג של הרסיבר לא משנה לך את ה ASPECT ,הוא הרי רק ממתג בין הPS2 ל DVD
אז בטח זה מושפע מסיבה אחרת כל שהיא שאינה ידוע
אם למישהו יש פתרונות גילי ואני נשמח לישמוע
אבל לדעתי המיתוג של הרסיבר לא משנה לך את ה ASPECT ,הוא הרי רק ממתג בין הPS2 ל DVD
אם למישהו יש פתרונות גילי ואני נשמח לישמוע
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אוהד,OHADI כתב:גילי
אם למישהו יש פתרונות גילי ואני נשמח לישמוע...
עשית בלגאן.
לקומפוננט לא צריך להגדיר סינכרון. הוא היה צריך לעשות זאת אם היה מחבר לשם RGB אבל אנחנו רוצים לחבר קומפוננט. המחברים הם אותם מחברים. סוג הסיגנל שונה.
לא מתאם לקומפוזיט, מתאם ל-RCA. מתאם מ-BNC ל-RCA. שלושה מתאמים יעשו לך את העבודה. וכן, להגדיר לכניסה COMPONENT.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

רשאית תודה לכולכם,
השאלה אם יש מצב שזה באמת המיתוג דרך הרסיבר שגורם ל- SP2 להשאיר LETTERS BOX במסך.
כל הבלאגן של להביא מתאמים, לחבר, להגדיר.. ובסוף אין הגיון בכלל שזה בגלל המיתוג...
מה אתם אומרים...?
השאלה אם יש מצב שזה באמת המיתוג דרך הרסיבר שגורם ל- SP2 להשאיר LETTERS BOX במסך.
כל הבלאגן של להביא מתאמים, לחבר, להגדיר.. ובסוף אין הגיון בכלל שזה בגלל המיתוג...
מה אתם אומרים...?
DannyZ כתב:אוהד,OHADI כתב:גילי
אם למישהו יש פתרונות גילי ואני נשמח לישמוע...
עשית בלגאן.
לקומפוננט לא צריך להגדיר סינכרון. הוא היה צריך לעשות זאת אם היה מחבר לשם RGB אבל אנחנו רוצים לחבר קומפוננט. המחברים הם אותם מחברים. סוג הסיגנל שונה.
לא מתאם לקומפוזיט, מתאם ל-RCA. מתאם מ-BNC ל-RCA. שלושה מתאמים יעשו לך את העבודה. וכן, להגדיר לכניסה COMPONENT....
ברור שצריך ! מי כמוני מכיר את זה .. כרגע גילי עובד עם כבל RGBS שמחובר לו לסלוט הכפול ובהגדרה שלו מוגדר כ VBS בישביל לחבר את הPS2 ישירות למסך צריך לנתק את הBNC'S ולחבר את הקומפוננט ,כל צבע לBNC המתאים דרך מתאמי BNC ,בהגדרה של הסיגנל - יש לשנות לעבודה בקומפוננט !!!