בעיה בניגון וידיאו במכשיר M8S+
-
crazyphrog
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
רכשתי את המכשיר M8S+ בעקבות המלצות כאן בפורום, חיברתי אותו לטלויזיה ובכמה דקות ראשונות שיצא לי להשתמש בו עושה רושם שהכל תקין.
לאחר כמה שעות הפעלתי אותו שוב כדי לבדוק אותו יותר לעומק, ולצערי נתקלתי בבעיות בניגון וידיאו בכמה אפליקציות שונות.
הוידיאו פשוט זז בקרטוע, אבל בדרך כלל הסאונד נשמע בסדר. קשה לי קצת לתאר את הבעיה.. אבל הוידיאו פשוט רץ עם לאג מסוים. לפעמים אפילו פתאום המסך מחשיך והסמן של העכבר מתחיל להשתגע ואז זה חוזר לעצמו..
מדובר על אפליקציות שונות: יוטיוב ואינסטגרם שהורדתי מהחנות של גוגל, גם קודי (שאומנם הגיע עם המכשיר, אבל עדיין..), וגם כאשר אני עושה cast מהסמארטפון שלי למסך של הטלויזיה, ומפעיל סרטון ביוטיוב, אז ישנה אותה בעיה.
היום למשל כשניסיתי הכל היה בסדר, ואחרי כמה שעות זה שוב חזר.
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
תודה לכל מי שיעזור.
לאחר כמה שעות הפעלתי אותו שוב כדי לבדוק אותו יותר לעומק, ולצערי נתקלתי בבעיות בניגון וידיאו בכמה אפליקציות שונות.
הוידיאו פשוט זז בקרטוע, אבל בדרך כלל הסאונד נשמע בסדר. קשה לי קצת לתאר את הבעיה.. אבל הוידיאו פשוט רץ עם לאג מסוים. לפעמים אפילו פתאום המסך מחשיך והסמן של העכבר מתחיל להשתגע ואז זה חוזר לעצמו..
מדובר על אפליקציות שונות: יוטיוב ואינסטגרם שהורדתי מהחנות של גוגל, גם קודי (שאומנם הגיע עם המכשיר, אבל עדיין..), וגם כאשר אני עושה cast מהסמארטפון שלי למסך של הטלויזיה, ומפעיל סרטון ביוטיוב, אז ישנה אותה בעיה.
היום למשל כשניסיתי הכל היה בסדר, ואחרי כמה שעות זה שוב חזר.
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
תודה לכל מי שיעזור.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תן קצת יותר פרטים
אמרת שאלו כמה אפליקציות - יוטיוב, INSTAGRAM וקודי.
איך המכשיר מחובר לרשת הביתית/ראוטר? האם זה WIFI או כבל רשת? (רמז - ב-WIFI יכולות להיות המון בעיות, גם בגלל צרכני חשמל אחרים וגם בגלל הפרעות סביבתיות ושיתוף עם עוד אנשים ברצועת התדר של ה-WIFI).
אם אתה מחבר דיסק נייד עם סרט/סדרה/וידאו כלשהו - זה גם קורה?
לדוגמא - כשזה קורה לך תנסה לחבר דיסק חיצוני או דונגל USB שיש בו תוכן וידאו כלשהו שאתה מכיר ותבדוק אם זה עובד היטב. אם כן - הבעיה היא לא במכשיר אלא ברשת.
איך המכשיר מחובר לרשת הביתית/ראוטר? האם זה WIFI או כבל רשת? (רמז - ב-WIFI יכולות להיות המון בעיות, גם בגלל צרכני חשמל אחרים וגם בגלל הפרעות סביבתיות ושיתוף עם עוד אנשים ברצועת התדר של ה-WIFI).
לדוגמא - כשזה קורה לך תנסה לחבר דיסק חיצוני או דונגל USB שיש בו תוכן וידאו כלשהו שאתה מכיר ותבדוק אם זה עובד היטב. אם כן - הבעיה היא לא במכשיר אלא ברשת.
-
crazyphrog
-
- חבר שרק התחיל

Re: תן קצת יותר פרטים
המכשיר אכן מחובר דרך וייפיי, אך זה בערך המכשיר היחיד שמשתמש בוייפיי בבית ובנוסף הוא גם קרוב לראוטר. הבעיה היא שאכן גם כשאני מחבר דיסק און קיי למכשיר הבעיה נשארת, ולכן אני לא חושב שהבעיה היא ברשת (בנוסף גם קראתי בחוברת שצורפה עם המכשיר שלמשל פונקציית ה-cast אינה תלויה בקליטת וייפיי, אך כאמור גם בה יש בעיות בניגון וידיאו). מה שמוזר הוא שלפעמים המכשיר כן עובד בסדר ולפעמים הוא מתחיל להשתגע ולא מנגן את הוידיאו כמו שצריך...voguemaster כתב:אמרת שאלו כמה אפליקציות - יוטיוב, INSTAGRAM וקודי.
לדוגמא - כשזה קורה לך תנסה לחבר דיסק חיצוני או דונגל USB שיש בו תוכן וידאו כלשהו שאתה מכיר ותבדוק אם זה עובד היטב. אם כן - הבעיה היא לא במכשיר אלא ברשת....
תודה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
חיברת DOK למכשיר?
והרצת ממנו תוכן? אתה משוכנע ב-100%?
משהו שאתה יודע שאמור להתנגן חלק כמובן - אם זה קובץ וידאו מוזר שיעמיס על המכשיר זה לא טוב. צריך קובץ מוכר וטוב.
תמיד יש אפשרות שהמכשיר שלך מתחמם מסיבה כלשהי ולכן מוריד את המהירות של ה-GPU וה-CPU. בדקת אם המכשיר חם בזמן שזה קורה? יכול להיות שאין לו איוורור?
גם תמיד ישנה האפשרות שהמכשיר תקול אבל את ה-M8S+ יש לי גם ואני מריץ אותו כבר לא מעט זמן לניסיון (מתכנן לתת לחמותי).
משהו שאתה יודע שאמור להתנגן חלק כמובן - אם זה קובץ וידאו מוזר שיעמיס על המכשיר זה לא טוב. צריך קובץ מוכר וטוב.
תמיד יש אפשרות שהמכשיר שלך מתחמם מסיבה כלשהי ולכן מוריד את המהירות של ה-GPU וה-CPU. בדקת אם המכשיר חם בזמן שזה קורה? יכול להיות שאין לו איוורור?
גם תמיד ישנה האפשרות שהמכשיר תקול אבל את ה-M8S+ יש לי גם ואני מריץ אותו כבר לא מעט זמן לניסיון (מתכנן לתת לחמותי).
-
crazyphrog
-
- חבר שרק התחיל

אכן חיברתי אליו דיסק און קיי, והרצתי קובץ של סרט שעובד ורץ טוב על מחשב רגיל.. לא בדקתי אם המכשיר מתחמם, אני אריץ אותו שוב עוד קצת ואבדוק אם יש משהו חריג.
באופן כללי הבעיה די מוזרה, לפני כמה ימים זה עשה בעיות, ועכשיו עושה רושם שזה עובד טוב באופן כללי.. אני אתן לו ריצה של עוד כמה ימים ונראה איך הוא יגיב.
באופן כללי הבעיה די מוזרה, לפני כמה ימים זה עשה בעיות, ועכשיו עושה רושם שזה עובד טוב באופן כללי.. אני אתן לו ריצה של עוד כמה ימים ונראה איך הוא יגיב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
אני נתקלתי ב-OE בבעיה כאשר משום מה הזכרון התמלא כמעט לחלוטין, הכל היה נתקע והיה בלתי אפשר לצפות בתכנים.
אחרי ריסטרט הכל חזר למצב תקין.
אחרי ריסטרט הכל חזר למצב תקין.