שרות לקוחות גרוע של אונקיו העולמית

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
kongo99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 253
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

לצערי, לא רק בארץ קיים שירות לקוחות גרוע והתחמקות משירות. הדבר קיים אפילו באונקיו ארה"ב...
הכל התחיל אחרי שהרסיבר(609) שקניתי לפני מספר שנים מאמזון ארה"ב הפסיק להוציא סאונד.
אחרי שבדקתי באינטרנט, גיליתי שזאת תקלה ידועה בסדרה של אונקיו וישנה תוכנית שבמידה והרסיבר שלך הוא מהסדרה התקולה, תהיה זכאי לתיקון על חשבון אונקיו. אחרי שבאתר של 'אונקיו אירופה' מספר הסידורי של הרסיבר לא הופיע, ניסיתי את מזלי באתר האמריקאי ושם נאמר לי כי המוצר שלי אכן מהסדרה וכי אני זכאי לתיקון חינם ושמגיע לי משלוח חבילה מבוילת שאיתה אשלח להם את הרסיבר. העניין הוא שהאתר לא מאפשר להכניס כתובות של מדינות אחרות, לכן פנית אליהם דרך האתר...
אחרי שבועיים שלא קיבלתי תשובה מהם, פתחתי שרשור בפורום התמיכה שלהם. לשמחתי אחרי זמן קצר יחסית פנה אליי אדם משירות הלקוחות וביקש לכתוב לו למייל את הבעיה.
למייל שלי הוא השיב שהרסיבר נכלל בתכנית התיקון אבל הוא יצטרך לפנות ליבואן בארץ כדי לנסות שיטפלו בי בארץ, והודיע שזה אמור לקחת מספר ימים. אחרי שבוע שלא שמעתי ממנו, פניתי אליו שוב והו ענה שהוא לא יודע מה קרה ושהוא מקווה שתהיה לו תשובה בקרוב. אחרי שבועיים נוספים שלא שמעתי ממנו כתבתי לו שוב ואמרתי לו שאני מופתע שכבר כמעט חודש עבר ואין תשובה.
התגובה שלו למייל הפתיעה אותי,היחס השתנה ב180 מעלות: הוא פתאום דרש הוכחה שהייתי תושב ארה"ב בזמן שקניתי את הרסיבר, דבר שהוא לא הזכיר לפני כן... ואז הוא הוסיף שמאחר והוצאתי את הרסיבר מארה"ב, מבטל את האחריות. ולסיום הוא עדכן אותי שאם אני רוצה לתקן את הרסיבר, אני חייב לשלוח אותו לארה"ב על חשבוני וגם להחזיר על חשבוני...
מכאן הבנתי שאני עם אונקיו גמרתי. :x(n)

eran89
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

כנראה הייבואן בארץ הסביר לו איך נפטרים מלקוחות טורדנים כאן.
קודם כל דיברת עם אמזון?, אומנם הם לא הכתובת אבל לפעמים הם מפעילים לחץ על החברה.
דבר שני, פרסם את הסיפור שלך במלואו בפורום שלהם, מבטיח לך שכמו פעם שעברה זה ייחסי ציבור לא טובים ומישהו ייצור איתך קשר.

תעדכן אם יש התפתחויות.
בהצלחה!.

kongo99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני מאמין שהם באמת יצרו קשר עם היבואן בארץ שהסביר להם איך להיפטר מלקוח...
לגבי אמזון, פניתי אליהם לעזרה אבל הם לא יכלו לעזור מאחר והם לא המוכרים הסופיים... זאת חנות בשם VAANS שמכרה את הרסיבר בפלטפורמה של אמזון.
לגבי הפרסום בפורום שלהם, פרסמתי את העניין באותו פוסט שבו התחלתי, והתגובה היחידה שלהם(ליתר דיוק מאותו עובד שלהם שהתנהל מולי) היתה שהם מצטערים על זה שהם לא יכלו לעזור לי...
התגובה שלי לתשובה שלהם היתה שהם יכולים לעזור אבל בוחרים שלא.
אין לי מושג מה עוד ניתן לעשות...

Huvenster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

@kongo99
·
זה באמת מריח כמו הכתבה של היבואן הישראלי שירחיק אנשים מלקנות באמזון במקום במחיר כפול אצלו

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #5 

אני לא מבין למה במקום להאשים אותו בפרסום סמוי של היבואן בארץ, לא לצאת מנקודת הנחה שאולי הוא מספר את האמת?
הסיפור שלו נראה ראלי לגמרי, זה שזה US לא אומר שהשרות קסום ומופלא, זה שיש חברות עם סטנדרט שרות גבוה ושהדבר הוא חלק מחווית הקניה (אפל לדוג') לא אומר שכל אחד יהיה ככה. מה שגם שהוא הסביר שאמזון לא יכולים לעזור לו בגלל שהוא לא קנה ישירות מהם אלה מספק צד שלישי.

אני לא עוקב אחרי מוצרי קולנוע ביתי, אבל בכל פורומי הטכנולוגיה והחומרה בפרט שאני עוקב אחריהם כמעט על כל חברה יש סיפורי זוועה מבחינת השירות והדרך בא הם מתנהלים עם RMA's.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

kongo99
נראה לי מוגזם לדרוש מהם לתקן ולשלם על משלוח לUSA.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

kongo99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@mp3lll
·
הם פנו לנציגות בארץ כדי שיתקנו את זה פה... אבל אתה יכול להבין מה קרה.
אמרתי לו שלשלוח את הרסיבר לארה"ב ולשלוח חזרה בטח יעלה יותר מהשווי של המוצרת אז שלפחות ישלחו את החלק ואני אתקן על חשבוני, ללא כל אחריות מצידם. הוא אז אמר שהפתרון היחיד הוא לשלוח את הרסיבר לארה"ב... ואפילו לא הציע את האפשרות הנוספת שמופיעה ב'customer care program" שהיא הנחה על מוצר חדש.
זה הרגיש כל כך ברור שהם מנסים להיפטר ממני...
בכל מקרה, כתבתי את המקרה גם על הקיר שלהם בפייסבוק.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #8 

לדעתי עם היית גר ב USA איפה שכן ניתן לקבל שירות היית מקבל שירות.
ואתה לא לכן כל מה שכתבתי לי אישית נשמע הגיוני לחלוטין.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

kongo99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

בתור חברה בינלאומית ושם עולמי, מהם הייתי מצפה להרבה יותר... ההתנהלות מזכירה את ההתנהלות בישראל.(n)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5007
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #10 

אני יכול לומר לך - שתצטרך לשלוח אותו לחו"ל לתיקון.
רק מה שחשוב - תצלם את הרסיבר ואת ה-SN שלו וכשאתה שולח - תוודא כי המכס מודע לכך שאתה שולח רסיבר לתיקון.
כן - כמו שאתה שומע - זה הזוי אבל הם עשו לי בעייה כששלחתי רסיבר דומה 709 .
שלחתי לגיסי שנמצא בחול (עלה לי כמה מאות ש"ח לשלוח) וכהם החליפו את הכרטיס - גם שדרגו לי את הרסיבר בכמה דברים.
הרסיבר חזר לארץ ונתקע ..... 3 חודשים במכס - כיוון שלא הסכמתי לשלם פעמיים (כשקיבלתי - הלכתי לדואר ושילמתי את המכס/מע"מ וכו'..
ושמרתי גם את הקבלה .
הגעתי עד למנהל המכס (צביקה לשעבר) ולאחר עוד חודש של וויכוחים וטופס של היצרן עם המס' הסידורי ועם מייל של התיקון - הוא שחרר ללא תשלום .
הוא טען שהייתי צריך לפני כן - לרשום את המס' הסידורי ל המכשיר במכס ??
אני רשמתי אותו במשלוח של הדואר .

היום הרסיבר עובד פצצה (כבר עברו שנתיים) וכמעט ולא מתחמם (גם דאגתי לאוורור כמו שצריך). פשוט נהנה ממנו כל רגע .

kongo99 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אני אוותר על משלוח הלוך וחזור...
כבר יותר משתלם לקנות רסיבר חדש. מה שבטוח, הוא לא יהיה אונקיו...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”