הכל התחיל אחרי שהרסיבר(609) שקניתי לפני מספר שנים מאמזון ארה"ב הפסיק להוציא סאונד.
אחרי שבדקתי באינטרנט, גיליתי שזאת תקלה ידועה בסדרה של אונקיו וישנה תוכנית שבמידה והרסיבר שלך הוא מהסדרה התקולה, תהיה זכאי לתיקון על חשבון אונקיו. אחרי שבאתר של 'אונקיו אירופה' מספר הסידורי של הרסיבר לא הופיע, ניסיתי את מזלי באתר האמריקאי ושם נאמר לי כי המוצר שלי אכן מהסדרה וכי אני זכאי לתיקון חינם ושמגיע לי משלוח חבילה מבוילת שאיתה אשלח להם את הרסיבר. העניין הוא שהאתר לא מאפשר להכניס כתובות של מדינות אחרות, לכן פנית אליהם דרך האתר...
אחרי שבועיים שלא קיבלתי תשובה מהם, פתחתי שרשור בפורום התמיכה שלהם. לשמחתי אחרי זמן קצר יחסית פנה אליי אדם משירות הלקוחות וביקש לכתוב לו למייל את הבעיה.
למייל שלי הוא השיב שהרסיבר נכלל בתכנית התיקון אבל הוא יצטרך לפנות ליבואן בארץ כדי לנסות שיטפלו בי בארץ, והודיע שזה אמור לקחת מספר ימים. אחרי שבוע שלא שמעתי ממנו, פניתי אליו שוב והו ענה שהוא לא יודע מה קרה ושהוא מקווה שתהיה לו תשובה בקרוב. אחרי שבועיים נוספים שלא שמעתי ממנו כתבתי לו שוב ואמרתי לו שאני מופתע שכבר כמעט חודש עבר ואין תשובה.
התגובה שלו למייל הפתיעה אותי,היחס השתנה ב180 מעלות: הוא פתאום דרש הוכחה שהייתי תושב ארה"ב בזמן שקניתי את הרסיבר, דבר שהוא לא הזכיר לפני כן... ואז הוא הוסיף שמאחר והוצאתי את הרסיבר מארה"ב, מבטל את האחריות. ולסיום הוא עדכן אותי שאם אני רוצה לתקן את הרסיבר, אני חייב לשלוח אותו לארה"ב על חשבוני וגם להחזיר על חשבוני...
מכאן הבנתי שאני עם אונקיו גמרתי.