מחפש טלוויזיה מסוג Philips (עד 60 אינץ', עד 10 אלף)
אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם..
מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר.
55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות
דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD..
תודה רבה לכל העוזרים!
מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר.
55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות
דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD..
תודה רבה לכל העוזרים!
נערך לאחרונה על ידי MarAhbar ב 26/02/2016 14:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יכול להמליץ על דגם מסויים, אבל הייתי אומר שלמרחק של 3 מטר עדיף מסך יותר גדול.
למרות ש-55" זה לא רע.
למרות ש-55" זה לא רע.
ahersko כתב:ואני אוסיף שאם בחרת טלווזיה רק בגלל שלאבא שלך יש הנחה עליה... אז אין לנו מה ליעץ.
תיקח את הדגם הגבוה ביותר שנכנס לתקציב שלך....
למה אין מה לייעץ? יש כל כך הרבה טלוויזיות של פיליפס בטווח המחירים הזה ולפי הקריאה שעשיתי כל המספרים בנתונים שכותבים עליהם לא שווים כלום בעצם..TheCoolest כתב:אני לא יכול להמליץ על דגם מסויים, אבל הייתי אומר שלמרחק של 3 מטר עדיף מסך יותר גדול.
למרות ש-55" זה לא רע....
אין שום טלוויזיה שלהם שאתם יכולים להמליץ לי עליה בטווח הזה?
או לפחות להמליץ לי להתרחק מכמה טלוויזיות כי קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר..
אז בכל זאת המלצה ממישהו?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תראה, באופן עקרוני
סדרה 6 של פיליפס ומעלה נחשבות טובות (אם כי זהירות מנותן השירות!). אני זוכר שראיתי את ה-6609 בחנות והיא נראתה לי ממש סבבה אבל לא בחנתי אותה לעומק בכלל. לא בדקתי תוכן SD או תוכן HD שלי וכד'.
אפשר למצוא אותן ב-ZAP ב-6K ואילך. מה שכן, יש שם הרבה וריאציה. יש כאלה עם תלת מימד ויש כאלה בלי. יש כאלה עם מקלט DVB-T ויש עם DVB-T2, כל מיני. צריך לוודא מה קונים קודם. כמובן, מדובר רק על FULL HD ולא על 4K.
אלו הדגמים. לא יכול להמליץ מעבר כי אין לי ניסיון איתם.
אפשר למצוא אותן ב-ZAP ב-6K ואילך. מה שכן, יש שם הרבה וריאציה. יש כאלה עם תלת מימד ויש כאלה בלי. יש כאלה עם מקלט DVB-T ויש עם DVB-T2, כל מיני. צריך לוודא מה קונים קודם. כמובן, מדובר רק על FULL HD ולא על 4K.
אלו הדגמים. לא יכול להמליץ מעבר כי אין לי ניסיון איתם.
Re: תראה, באופן עקרוני
·voguemaster כתב:סדרה 6 של פיליפס ומעלה נחשבות טובות (אם כי זהירות מנותן השירות!). אני זוכר שראיתי את ה-6609 בחנות והיא נראתה לי ממש סבבה אבל לא בחנתי אותה לעומק בכלל. לא בדקתי תוכן SD או תוכן HD שלי וכד'.
אלו הדגמים. לא יכול להמליץ מעבר כי אין לי ניסיון איתם....
אתה יכול להגיד לי מה ההבדל בין DVB-T וDVB-T2? מה זה בעצם ומה עדיף?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לגבי זה זה קל
DVB-T זה התקן הנוכחי שבו משדרים לנו שידורים דיגיטליים של עידן+. כל העולם משדר בו, למעשה. יש מדינות שתומכות כבר ב-DVB-T2. בתקן החדש יש פיצ'רים חדשים אבל הדבר הכי חשוב בו זה בד"כ הרזולוציה - ב-T2 אפשר לשדר HD כך שמקלט שמסוגל לקלוט DVB-T2 יהיה מוכן לשידורי עידן+ ב-HD כשאלו יגיעו (יש תוכניות בנושא כבר).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
·MarAhbar כתב:למה אין מה לייעץ? יש כל כך הרבה טלוויזיות של פיליפס בטווח המחירים הזה ולפי הקריאה שעשיתי כל המספרים בנתונים שכותבים עליהם לא שווים כלום בעצם........
אין שום טלוויזיה שלהם שאתם יכולים להמליץ לי עליה בטווח הזה?
או לפחות להמליץ לי להתרחק מכמה טלוויזיות כי קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר..
אז בכל זאת המלצה ממישהו?...
אין לי כל כך מה להמליץ כי אני לא מכיר את המסכים שלהם, את הדגמים, האופציות. מה נחשב לטוב ומה לפחות טוב.
אכן קראתי שמדגמים עם אנדרויד בפיליפס צריך להמנע כמו מאש, מעבר לכך, לא יודע.
מ3-4 מטר למסך "55-60 אין טעם ב-4K כי לא תראה הבדל ביניהם. זה לא בהכרח אומר שצריך להמנע מ-4K, פשוט לא כדאי להוסיף עוד כסף כדי לרכוש מסך כזה אם קיימת חלופה FHD זולה יותר.
עדיף לקחת מסך עם DVB-T2, השאלה היא האם אתם בכלל רואים עידן+ או לא? שאלה נוספת היא האם בכלל מישהו ישדרג את התשתיות של עידן+ בכלל, כי לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב. לכן לא הייתי נותן לזה חשיבות גבוה.
3D - לדעתי זה גימיק, יכול להיות נחמד אם אתה אוהב את זה. באופן כללי רוב יצרני הטלויזיות מפסיקים להוסיף 3D למסכים החדשים שלהם.
מומלץ לחפש מסך עם פאנל 120HZ אמיתי.
דבר נוסף שצריך לבדוק, כנראה הדרך היחידה היא דרך ביקורות ו\או צפיה במסך בעצמך, הוא האם המסך שאתה רוצה צריך להיות עם פאנל VA או פאנל IPS. זה תלוי תנאי התאורה והישיבה שבהם אתם צופים.
פאנל VA נותן עומק שחורים טוב יותר בזמן שIPS נותן זוויות צפיה רחבות יותר על חשבון שחורים עמוקים.
אם לדוגמה צופים בטלויזיה בחדר מאד מואר, לVA יש פחות חשיבות.
בכל מקרה כל אלה הם דברים סטנדרטיים שצריך לדעת כדי לבחור טלויזיה, ללא קשר לפיליפס או כל יצרן אחר.
Re: לגבי זה זה קל
·voguemaster כתב:DVB-T זה התקן הנוכחי שבו משדרים לנו שידורים דיגיטליים של עידן+. כל העולם משדר בו, למעשה. יש מדינות שתומכות כבר ב-DVB-T2. בתקן החדש יש פיצ'רים חדשים אבל הדבר הכי חשוב בו זה בד"כ הרזולוציה - ב-T2 אפשר לשדר HD כך שמקלט שמסוגל לקלוט DVB-T2 יהיה מוכן לשידורי עידן+ ב-HD כשאלו יגיעו (יש תוכניות בנושא כבר)....
הבנתי, אז שווה להשקיע בלמצוא טלוויזיה DVB-T2 כבר עכשיו אם אנחנו לא מתכוונים להחליף טלוויזיה בשנים הקרובות?
Re: לגבי זה זה קל
·אוקיי, קודם כל תודה רבה על העזרה!TheCoolest כתב:·......
אין לי כל כך מה להמליץ כי אני לא מכיר את המסכים שלהם, את הדגמים, האופציות. מה נחשב לטוב ומה לפחות טוב.
אכן קראתי שמדגמים עם אנדרויד בפיליפס צריך להמנע כמו מאש, מעבר לכך, לא יודע.
מ3-4 מטר למסך "55-60 אין טעם ב-4K כי לא תראה הבדל ביניהם. זה לא בהכרח אומר שצריך להמנע מ-4K, פשוט לא כדאי להוסיף עוד כסף כדי לרכוש מסך כזה אם קיימת חלופה FHD זולה יותר.
עדיף לקחת מסך עם DVB-T2, השאלה היא האם אתם בכלל רואים עידן+ או לא? שאלה נוספת היא האם בכלל מישהו ישדרג את התשתיות של עידן+ בכלל, כי לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב. לכן לא הייתי נותן לזה חשיבות גבוה.
3D - לדעתי זה גימיק, יכול להיות נחמד אם אתה אוהב את זה. באופן כללי רוב יצרני הטלויזיות מפסיקים להוסיף 3D למסכים החדשים שלהם.
מומלץ לחפש מסך עם פאנל 120HZ אמיתי.
דבר נוסף שצריך לבדוק, כנראה הדרך היחידה היא דרך ביקורות ו\או צפיה במסך בעצמך, הוא האם המסך שאתה רוצה צריך להיות עם פאנל VA או פאנל IPS. זה תלוי תנאי התאורה והישיבה שבהם אתם צופים.
פאנל VA נותן עומק שחורים טוב יותר בזמן שIPS נותן זוויות צפיה רחבות יותר על חשבון שחורים עמוקים.
אם לדוגמה צופים בטלויזיה בחדר מאד מואר, לVA יש פחות חשיבות.
בכל מקרה כל אלה הם דברים סטנדרטיים שצריך לדעת כדי לבחור טלויזיה, ללא קשר לפיליפס או כל יצרן אחר....
דבר שני אם באמת אנחנו רואים טלוויזיה בחדר שביום הוא מואר (כל הסלון שלנו זכוכית ככה שנכנסת שמש) אז על איזה פאנל הייתה ממליץ VA או IPS? (ואיך אני יודע על כל טלוויזיה איזה פאנל יש לה?)..
ויש לנו YES, אבל ההורים שלי רואים הרבה ערוץ 2 וערוץ 10 בעיקר בלילה כשחשוך..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ערוך חיפוש: IPS/VA
עוד מקור מידע:
http://www.rtings.com/tv/tests/living-r ... wing-angle
http://www.rtings.com/tv/tests/movies/d ... rast-ratio
אם אתם צופים הרבה בערוץ 2 ו10, שאיכות השידור שלהם "לא משהו". רצוי לחפש מסך עם איכות upscale כמה שיותר טובה. כמובן הדרך היחידה לדעת זה קריאת ביקורות, או צפיה במסך.
עוד מקור מידע:
http://www.rtings.com/tv/tests/living-r ... wing-angle
http://www.rtings.com/tv/tests/movies/d ... rast-ratio
אם אתם צופים הרבה בערוץ 2 ו10, שאיכות השידור שלהם "לא משהו". רצוי לחפש מסך עם איכות upscale כמה שיותר טובה. כמובן הדרך היחידה לדעת זה קריאת ביקורות, או צפיה במסך.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
יש לי את הפיליפס 65 דגם 5909, ולאחי את ה6909
בסה"כ מסכים טובים במחיר מאוד אטרקטיבי.
איכות ה-upscale בערוצים 2/10 מYES לא גבוהה כמו במסכים יקרים.
תכני HD מYES או מהמחשב כמובן רואים מעולה, מאוד חד וצבעים יפים לטעמי.
אני מניח שהמסך לא יצטיין אצל "המומחים" כאן בפורום, אבל לרוב האנשים יהיה מדובר במסך טוב.
אגב ה65 6909 נקנתה לא מזמן ב8000 מהייטקזון
אז שלא יעבדו עליך.
נ.ב.
אל תבנה על יכולות הSMART יותר מדי, הממשק באנגלית ולא הותאם לישראל. מקסימום קצת יוטיוב וDNLA
בסה"כ מסכים טובים במחיר מאוד אטרקטיבי.
איכות ה-upscale בערוצים 2/10 מYES לא גבוהה כמו במסכים יקרים.
תכני HD מYES או מהמחשב כמובן רואים מעולה, מאוד חד וצבעים יפים לטעמי.
אני מניח שהמסך לא יצטיין אצל "המומחים" כאן בפורום, אבל לרוב האנשים יהיה מדובר במסך טוב.
אגב ה65 6909 נקנתה לא מזמן ב8000 מהייטקזון
אז שלא יעבדו עליך.
נ.ב.
אל תבנה על יכולות הSMART יותר מדי, הממשק באנגלית ולא הותאם לישראל. מקסימום קצת יוטיוב וDNLA
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אין מה להמליץ למי שסגור תקציב ומותג.
קח את הדגם הכי גבוה שאתה יכול להרשות לעצמך, ככל שתעלה בדגם האיכות תהיה גבוה יותר.
לדעתי על סדרה 5 לא הייתי בכלל מסתכל, איכות מזעזעת (לזכותה יאמר שהיא זולה).
קח את הדגם הכי גבוה שאתה יכול להרשות לעצמך, ככל שתעלה בדגם האיכות תהיה גבוה יותר.
לדעתי על סדרה 5 לא הייתי בכלל מסתכל, איכות מזעזעת (לזכותה יאמר שהיא זולה).
@ahersko
·תגיד זה באמת ככה? אם אני הולך על אותו מותג אז פשוט הדגם הכי גבוה הכי טוב? כי לא נראלי..
נגיד אני מתלבט עכשיו בין הדגמים 8008, 8109, 8708S ו8908S אז הם יהיו באמת טובות יותר ככל שהדגם יותר גבוה?
ודרך אגב אם יש S אחרי המספר דגם זה אומר שהוא פחות טוב מהרגיל או מוחלש או משהו נכון?
·תגיד זה באמת ככה? אם אני הולך על אותו מותג אז פשוט הדגם הכי גבוה הכי טוב? כי לא נראלי..
נגיד אני מתלבט עכשיו בין הדגמים 8008, 8109, 8708S ו8908S אז הם יהיו באמת טובות יותר ככל שהדגם יותר גבוה?
ודרך אגב אם יש S אחרי המספר דגם זה אומר שהוא פחות טוב מהרגיל או מוחלש או משהו נכון?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כן מספר יותר גבוה ב 99% טוב (ויקר יותר)
בדרך כלל S הם ממסכים הקעורים תבדוק באתר או במפרטים מה ההבדל.
לדעתי גימיק מיותר.
אני אסיים את הנוכחות שלי בשרשור הנ"ל עם דעתי.
עם המחיר אתה מתמודד בחנות, עם המוצר תתמודד חמש-שבע שנים בבית.
בהצלחה.
בדרך כלל S הם ממסכים הקעורים תבדוק באתר או במפרטים מה ההבדל.
לדעתי גימיק מיותר.
אני אסיים את הנוכחות שלי בשרשור הנ"ל עם דעתי.
עם המחיר אתה מתמודד בחנות, עם המוצר תתמודד חמש-שבע שנים בבית.
בהצלחה.
@ahersko
·טוב תודה רבה לך על העזרה
דרך אגב ההנחה שיש לנו על פיליפס היא משמעותית (40%) אז לדעתי אין לשום חברה אחרת מוצר ב6K שמשתווה למוצרי 10K של פיליפס.. ראה ערך
http://www.aristos.co.il/product/21390/
http://www.hashmalsh.co.il/pl_product~2603~22~28.htm
שאלה 2 הטלוויזיות שאני מתלבט בניהן בסוף..
·טוב תודה רבה לך על העזרה
דרך אגב ההנחה שיש לנו על פיליפס היא משמעותית (40%) אז לדעתי אין לשום חברה אחרת מוצר ב6K שמשתווה למוצרי 10K של פיליפס.. ראה ערך
http://www.aristos.co.il/product/21390/
http://www.hashmalsh.co.il/pl_product~2603~22~28.htm
שאלה 2 הטלוויזיות שאני מתלבט בניהן בסוף..