המלצה על מסך למחשב!
אני רוצה לקנות מסך למחשב בשביל הכל:
אינטרנט משחקים סרטים וורד בקיצור הכל
הבנתי שבשביל משחקים יהיה לי טוב מסך רחב אבל מסך רחב שלא יעוות לי את התמונה צריך משהו מאוד יקר ולי יש רק 1800 ש"ח אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך 19 אינצ שיהיה טוב במחיר הזה אני יודה לו מאוד תודה
אינטרנט משחקים סרטים וורד בקיצור הכל
הבנתי שבשביל משחקים יהיה לי טוב מסך רחב אבל מסך רחב שלא יעוות לי את התמונה צריך משהו מאוד יקר ולי יש רק 1800 ש"ח אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך 19 אינצ שיהיה טוב במחיר הזה אני יודה לו מאוד תודה
אני ממליץ על samsung - 931bf -
היי uknowmy
אני ממליץ על samsung - דגם 931bf
2 MS
יש לי אותו
מתאים למשחקים + סרטים.
כמובן אין מריחות.
ביי
ORAGPU
אני ממליץ על samsung - דגם 931bf
2 MS
יש לי אותו
מתאים למשחקים + סרטים.
כמובן אין מריחות.
ביי
ORAGPU
יש לי מסך סמסונג 960 BF שקניתי לפני כמה חודשים, המסך סוף הדרך באמת מכמה בחינות להוציא את עניין הניגודיות...
עליך לבדוק הייטב אם אתה מסוגל להתמודד עם הניגודיות הנמוכה שלו (1:700 גם בדגם 931), אני גיליתי שלא, משחק כמו קוויק 2 (סביבת משחק חשוכה ואפלה בעיקר) לא רץ טוב לדעתי על גבי מסך שכזה אך זה לא אומר שכל המשחקים שלי הם ככה, זה פשוט מינוס שקבעתי לעצמי בהתבסס על המשחק הספיציפי הזה בלבד.
חוץ מזה בכל שאר המשחקים והיישומים השונים המסך הוא סוף הדרך גם מבחינת עיצוב, מהירות תגובה (אין מריחות כלל) ואיכות.
אני שוקל למכור את המסך שלי.
עליך לבדוק הייטב אם אתה מסוגל להתמודד עם הניגודיות הנמוכה שלו (1:700 גם בדגם 931), אני גיליתי שלא, משחק כמו קוויק 2 (סביבת משחק חשוכה ואפלה בעיקר) לא רץ טוב לדעתי על גבי מסך שכזה אך זה לא אומר שכל המשחקים שלי הם ככה, זה פשוט מינוס שקבעתי לעצמי בהתבסס על המשחק הספיציפי הזה בלבד.
חוץ מזה בכל שאר המשחקים והיישומים השונים המסך הוא סוף הדרך גם מבחינת עיצוב, מהירות תגובה (אין מריחות כלל) ואיכות.
אני שוקל למכור את המסך שלי.
המסך הזה VX922וViewsonic הוא עם יחס ניגדיות ובהירות נמוך מהשאר שראיתי ואני לא יודע אם הוא יהיה לי טוב למשחקים בחושך שאני משחק לפעמים כמו Counter-Strike 1.6 אז אם תוכל להגיד לי למה אתה חושב שהוא כל כך טוב אני יודה לך
ואתה עם המסך 960BFוSamsung למה אתה כל כך ממליץ עליו אם הוא אפילו לא 2 מיליסקנד ואני חייב 2 מיליסקנד למשחקים ככה זה יפעל הרבה יותר טוב גם היחס ניגדויות שלו ממש נמוך יחסית לאל גי
ואתה עם המסך 960BFוSamsung למה אתה כל כך ממליץ עליו אם הוא אפילו לא 2 מיליסקנד ואני חייב 2 מיליסקנד למשחקים ככה זה יפעל הרבה יותר טוב גם היחס ניגדויות שלו ממש נמוך יחסית לאל גי
לא באתי להמליץ על מסך כזה או אחר, אם תקרא שוב פעם את ההודעה הקודמת תגלה שאני שוקל למכור את המסך שלי בגלל הניגודיות הנמוכה אך למרות זאת עדיין אינני יודע איך נראה מסך עם 1:2000 כמו ה-LG (שהוא בעל קונטרסט דינמי) .
המלצתי לבדוק את עניין הניגודיות לפני הקנייה.
זמן תגובה נמדד בכמה דרכים וכל יצרן מודד זאת אחרת, אל תתחשב יותר מידי בנתון הזה, הכי טוב שתבדוק בעצמך את ביצועי המסך, אל תפסול על הסף מסכי 4 ms או אפילו 8 MS כי יש כאלה בעלי ביצועים טובים יותר ממסכי 2 MS.
המלצתי לבדוק את עניין הניגודיות לפני הקנייה.
זמן תגובה נמדד בכמה דרכים וכל יצרן מודד זאת אחרת, אל תתחשב יותר מידי בנתון הזה, הכי טוב שתבדוק בעצמך את ביצועי המסך, אל תפסול על הסף מסכי 4 ms או אפילו 8 MS כי יש כאלה בעלי ביצועים טובים יותר ממסכי 2 MS.
אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב למחשב אני יודה לו כי אני רוצה לקנות את המסך עוד השבוע הלכו לי העניים מהמסך הישן
יש לי תקציב של 1800 ש"ח ואני רוצה מסך 19 אינצ
בנתיים נראה לי שאני יקנה את ה LG L1970HR אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך יותר טוב אני יודה לו
ואני צריך מסך להכל למשחקים לסרטים לוורד ולאינטרנט אז זה צריך להיות משהו סטנדרטי לא משהו מיוחד למשחקים או משהו מיוחד לוורד משהו שיבוא באמצע בשביל הכל תודה!
יש לי תקציב של 1800 ש"ח ואני רוצה מסך 19 אינצ
בנתיים נראה לי שאני יקנה את ה LG L1970HR אז אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך יותר טוב אני יודה לו
ואני צריך מסך להכל למשחקים לסרטים לוורד ולאינטרנט אז זה צריך להיות משהו סטנדרטי לא משהו מיוחד למשחקים או משהו מיוחד לוורד משהו שיבוא באמצע בשביל הכל תודה!