ריכוז מידע על VERA
במסגרת המשחקים שלי עם המערכת, אני כל הזמן צריך רפרנסים ל devices & scenes שמוגדרים לי ב VERA, בעיקר לצורך כתיבת LUA.
כיון שהממשק U17 של ה VERA זועתי (משהו שלא הייתי מוציא כדמו פנים חברתי, שלא לדבר על מוצר) ונמאס לי לעבור כל הזמן בין מסכים כדי למצוא את ה ID וה TYPE של כל רכיב, חיפשתי דרך יותר טובה לעשות את זה, מצאתי את הממשק ווב הזה:
http://10.0.0.3:3480/data_request?id=us ... format=xml
שמאפשר לקבל את הנתונים בקובץ XML
כדי להפוך את זה לקצת יותר נוח כתבתי מקרו ל EXCEL שמפרסר את הנתונים ומציג devices, scenes & rooms
מי שמעוניין מוזמן להוריד מפה
יש שם מקרו, כך שצריך לאשר את זה, ולהזין את כתובת ה IP של הקונטרולר ברשת הביתית.
אשמח לשמוע פידבקים.
כיון שהממשק U17 של ה VERA זועתי (משהו שלא הייתי מוציא כדמו פנים חברתי, שלא לדבר על מוצר) ונמאס לי לעבור כל הזמן בין מסכים כדי למצוא את ה ID וה TYPE של כל רכיב, חיפשתי דרך יותר טובה לעשות את זה, מצאתי את הממשק ווב הזה:
http://10.0.0.3:3480/data_request?id=us ... format=xml
שמאפשר לקבל את הנתונים בקובץ XML
כדי להפוך את זה לקצת יותר נוח כתבתי מקרו ל EXCEL שמפרסר את הנתונים ומציג devices, scenes & rooms
מי שמעוניין מוזמן להוריד מפה
יש שם מקרו, כך שצריך לאשר את זה, ולהזין את כתובת ה IP של הקונטרולר ברשת הביתית.
אשמח לשמוע פידבקים.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@arnold
פידבק, עדיין לא בדקתי את קובץ הXML עצמו אולי הנתונים חסרים בו אבל שמות בעברית האקסל מראה תא ריק או מקף (-) וחדר הוא מראה מספר ולא שם החדר זה יכול גם לעזור כשיש הרבה אלמנטים
גם בלי אלו זה מצוין, תודה רבה!!
פידבק, עדיין לא בדקתי את קובץ הXML עצמו אולי הנתונים חסרים בו אבל שמות בעברית האקסל מראה תא ריק או מקף (-) וחדר הוא מראה מספר ולא שם החדר זה יכול גם לעזור כשיש הרבה אלמנטים
גם בלי אלו זה מצוין, תודה רבה!!
תודה,Huvenster כתב:@arnold
גם בלי אלו זה מצוין, תודה רבה!!...
לגבי עברית - לא בדקתי, טוב לדעת, אבדוק ואנסה לתקן, אישית לא עובד בעיברית בכל מה שקשור למחשוב.
לגבי מספר חדר, ככה זה מגיע מהממשק, חשבתי על זה באמת להצליב ולרשום את השם במקום, קצת עבודה, אשתדל להוסיף באחד הלילות הקרובים.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@urij
·
אני חושב שהתגובה שלך לא רלונטית לשירשור ולנושא שנדון פה.
בטוח שכולם ישמחו לשמוע על פתרונות כפי שאתה מציע במחירים שפויים .
קח בחשבון שבקר עולה כמה מאות שקלים.
והדבר הכי חשוב.
אני, ומקווה שרוב החברים האחרים נהנים מ"לשחק" במערכות אלו ומהשגת תוצאות.
·
אני חושב שהתגובה שלך לא רלונטית לשירשור ולנושא שנדון פה.
בטוח שכולם ישמחו לשמוע על פתרונות כפי שאתה מציע במחירים שפויים .
קח בחשבון שבקר עולה כמה מאות שקלים.
והדבר הכי חשוב.
אני, ומקווה שרוב החברים האחרים נהנים מ"לשחק" במערכות אלו ומהשגת תוצאות.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@urijurij כתב:מציע לקנות פתרונות שיש מובנה אפליקציה שמאפשרת לבצע תרחישים ללא כל כתיבת תוכנה.
לא להיות עבד לבית חכם ..... במקום שהמערכת תשרת אותך
אורי
Smarthome4u...
אורי אני נתקל בכמה פוסטים בהודעות שלך, אולי למען השקיפות תספר לנו קצת על המערכת שאתה משווק ונוכל לשאול אותך שאלות, נניח האם במערכת שאתה מוכר משתמש הקצה (כל אחד פה לצורך העניין) יכול לבצע שינויים והגדרות כראות עיניו או שזו מערכת סגורה עם קוד טכנאי כלשהו?
אולי אתה מסתכל על זה הפוך? ב-ZWAVE יש לנו אינסוף אפשרויות ובמערכת "שלך" אין חופש פעולה וחיבור בין ממשקים שונים, ע"ע SWITCHER ו-SENSIBO?
עריכה: סליחה מ-arnold שאנחנו מספימים לו את האשכול התורם, אורי תוכל לפתוח בבקשה אשכול עם פירוט על המערכת שמשווקת על ידך עם יתרונות וחסרונות מול ZWAVE ?
עדכון:
1. נוספו שמות חדרים בנוסף ל ID שלהם.
2. לגבי שמות בעיברית, הממשק ש VERA מספקים ( ה data_request) מייצר קובץ XML עם נתונים חסרים או לא נכונים במיקרה שהשמות לא באנגלית, לא מצאתי פתרון בנתיים, פניתי לתמיגה של micasaverde לגבי תמיכה ב unicode, מקווה לתשובה.
1. נוספו שמות חדרים בנוסף ל ID שלהם.
2. לגבי שמות בעיברית, הממשק ש VERA מספקים ( ה data_request) מייצר קובץ XML עם נתונים חסרים או לא נכונים במיקרה שהשמות לא באנגלית, לא מצאתי פתרון בנתיים, פניתי לתמיגה של micasaverde לגבי תמיכה ב unicode, מקווה לתשובה.