מה התלהבתם מהקודי??????

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
gizzz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

אחרי כמה ימים של שימוש אני באמת לא מבין מה ההתלהבות מהדבר הזה.
מעבר לזה שכל יומיים צריך לעדכן משהו ולעקוב כל הזמן אחרי ההרחבות מה פועל מה לא , טעינה של סרטים לוקח לא מעט זמן , והדבר החשוב ביותר זה האיכות של הסרטים מה נסגר איתכם אין בכלל מה להשוות בין סרט 1080 שאני מוריד לבין סרט ״1080״ בהזרמה שלא לדבר על סאונד שכמעט ונדיר למצוא עם סראונד. 99 אחוז מהסרטים שנמצאים במאגרי ההרחבות עם סאונד של 2 ערוצים ,ממש לא מתאים.
בקיצור זה מתאים לכאלה עם טלוויזיה 22 אינטש בלי מערכת סראונד שמתים אבל מתים להתנתק מעניין ההורדות.
אני חוזר להורדות שלי האהובות ומזניח בצד את כל עניין ההזרמה.

avigdork
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #2 

סבבה לך

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

gizzz כתב:אחרי כמה ימים של שימוש אני באמת לא מבין מה ההתלהבות מהדבר הזה.
מעבר לזה שכל יומיים צריך לעדכן משהו ולעקוב כל הזמן אחרי ההרחבות מה פועל מה לא , טעינה של סרטים לוקח לא מעט זמן , והדבר החשוב ביותר זה האיכות של הסרטים מה נסגר איתכם אין בכלל מה להשוות בין סרט 1080 שאני מוריד לבין סרט ״1080״ בהזרמה שלא לדבר על סאונד שכמעט ונדיר למצוא עם סראונד. 99 אחוז מהסרטים שנמצאים במאגרי ההרחבות עם סאונד של 2 ערוצים ,ממש לא מתאים.
בקיצור זה מתאים לכאלה עם טלוויזיה 22 אינטש בלי מערכת סראונד שמתים אבל מתים להתנתק מעניין ההורדות.
...
·לפי מה שרשמת כנראה שאתה לא יודע מה זה בדיוק קודי.
אגב, אתה מודע לזה שאתה יכול להוריד סרטים ב"סראונד" ולהנגיש אותם דרך הקודי... ?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

@gizzz
קודי קודם כל תוכנה לניגון סרטים. קח את זה למקום שלך, ז"א תן לקודי לארגן את ההורדות שלך ולהגדיר בשבילך את כל הגדרות הווידאו והאודיו.

אף אחד לא אמר שחייב להתעסק עם תוספים כאלה ואחרים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #5 

vivi כתב:@gizzz
קודי קודם כל תוכנה לניגון סרטים. קח את זה למקום שלך, ז"א תן לקודי לארגן את ההורדות שלך ולהגדיר בשבילך את כל הגדרות הווידאו והאודיו.

אף אחד לא אמר שחייב להתעסק עם תוספים כאלה ואחרים.
...
·+1

gizzz ניראה לי לא הבנת את הרעיון של קודי כל כך...
כשתארגן את ספריית הסרטים/סדרות שלך ואת ספרית המוזיקה שלך, תבין את העוצמה והיתרון.

gizzz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

בתור סטרימר הוא מצויין לא אומר שלא .אבל כל עניין ההזרמה דיי מיותר למי שרוצה איכות.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #7 

אם אתה חושב ש KODI זה רק ההרחבות של KODI, אז באמת לא העמקת.

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #8 

@gizzz
·
כל נושא ההזרמה הוא יחסית חדש בקודי. ואני מסכים איתך שה"טוב" הזה בעצם רק הורס.
אישית אני לא משתמש בזה, כי כאשר אני צופה בסידרה/סרט אני רוצה את האיכות המיטבית, ואת זה לא אקבל
בהזרמה באמצעות הרחבה כזאת או אחרת, בטח שלא בתוסף ישראלי שמציע תרגום מובנה, שעם רמת המקודדים
בארץ, זה בכלל הורס.

קודי גם משמש אותך לטלוויזיה באמצעות דונגל מתאים, בלי צורך בממיר של עידן+ וכו'. זה על קצה המזלג.

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #9 

gizzz כתב:אחרי כמה ימים של שימוש אני באמת לא מבין מה ההתלהבות מהדבר הזה.
...
·מה אתה רוצה?
---

כנראה אין לך שמץ ומושג מה זה קודי ושלל ההרחבות של התוכנה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #10 

מה שהוא מתכוון זה שקודי עם כל עניין ההרחבות רחוק מלהוות אופציה טובה למי שרוצה לראות את התכנים שלו באיכות ראויה ואני מסכים איתו.
ההרחבות מתאימות למי שלא רוצה להתעסק עם הורדות לבד ולא אכפת לו מאיכות הסרטים/סדרות שהוא רואה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #11 

עד עכשיו רק רשמתם "אתה לא מבין מה זה קודי באמת"

אז אולי תסבירו לב אדם, תתנו דוגמאות וקישורים במקום סתם לזרוק משפטים מפגרים ולהתעצבן :?

gizzz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

לא צריך להתעצבן . הכל טוב.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20184
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

יש הרחבות טורנטים שבעזרתן אתה יכול להתחיל להזרים איזה טורנט עם סרט שבא לך באותה איכות של "הורדה".
אפשר אפילו להזרים BLURAY REMUX, או בלו ריי מלא.
למרות שחלק מההרחבות של הזרמה מהרשת מן הסתם לא יתנו את אותה איכות של סרט שאתה מוריד, ואני מסכים.
אבל יצא לי כבר להשתמש ב-Torrenter, והדבר הזה מאד נוח.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 25/02/2016 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #14 

@gizzz
·
אני מסכים איתך אבל כדי שלא תספוג סתם אש כדאי שתשנה את הכותרת ל "מה אתם מתלהבים מקודי כפתרון לסטרימינג" או משהו בסגנון :)

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #15 

BUGY כתב:עד עכשיו רק רשמתם "אתה לא מבין מה זה קודי באמת"

אז אולי תסבירו לב אדם, תתנו דוגמאות וקישורים במקום סתם לזרוק משפטים מפגרים ולהתעצבן :?
...
·

קודי זה מדיה סנטר....
מסדר , מקלג, ומנגן מדיה (תמונות, סרטים, ושירים).
את התוכן המקומי שאספת...או תוכן online או את שניהם.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #16 

לכל אלו שכותבים " אין לך מושג מה זה קודי....."
גם אני כשקניתי חשבתי שתמו ההורדות והכל סבבה, אני מבין את האכזבה שלו ומסכים איתה.
לבסוף הממשק מגניב ויפה ואני משתמש בו כסטרימר ולפחות בחומרה שלי הוא גם די מוגבל, אין DTSMA ,DD+, ISO 3D....

בצפיה ישירה זה נחמד לסדרות דרמה, תוכן לילדים, לא מעבר.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
קיבל תודות: 173 פעמים

זה מתאים להרבה מאוד תכנים (הזרמה)

שליחה #17 

מלא סדרות טלוויזיה שאין שום BENEFIT אמיתי מלשמוע אותם ב-5.1 (לדוגמא) או שאין צורך ב-BITRATE מטורף בשבילם. כנ"ל סרטים - לא כל סרט צריך את זה אז למה להתאמץ להוריד גרסה איכותית מאוד אם אין צורך לזה בסרט?

לסרטים והסדרות שכן צריך - תורידו מטורנטים ותסדרו את ספריית הסרטים שלכם, זה הכל.

אגב, לכל הפלצנים שאומרים ש-1080P של הרחבות לא מתחרה ב-1080P של הורדות זה רק חצי נכון. הרבה פעמים לא ניתן להבחין בהבדל ממשי. זה מאוד תלוי בסרט. להרבה מאוד סרטים ה-BITRATE מספק לחלוטין.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #18 

זה בדיוק הבעיה! להרבה אנשים אין מושג מה זה KODI במחשבה שגויה שזה משהו שנותן צפייה ישירה וערוצים בחינם במקום ממיר.
זה בהחלט לא חצי KODI ולא המטרה שעבורה KODI פותח ומתוחזק.

אם התלונה היא שתוספי הצפייה ישירה ב KODI לא פועלים כמו שצריך/באיכות ירודה -יפה. השאלה מה יכול לבוא במקום? כי אין תחליף לאפשרות הזאת, פרט לצפייה ישירה מהשרתים שמספקים את התוכן. האיכות תישאר אותו דבר ורוב הבעיות לא יעלמו.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

Re: זה מתאים להרבה מאוד תכנים (הזרמה)

שליחה #19 

voguemaster כתב:מלא סדרות טלוויזיה שאין שום BENEFIT אמיתי מלשמוע אותם ב-5.1 (לדוגמא) או שאין צורך ב-BITRATE מטורף בשבילם. כנ"ל סרטים - לא כל סרט צריך את זה אז למה להתאמץ להוריד גרסה איכותית מאוד אם אין צורך לזה בסרט?

לסרטים והסדרות שכן צריך - תורידו מטורנטים ותסדרו את ספריית הסרטים שלכם, זה הכל.

אגב, לכל הפלצנים שאומרים ש-1080P של הרחבות לא מתחרה ב-1080P של הורדות זה רק חצי נכון. הרבה פעמים לא ניתן להבחין בהבדל ממשי. זה מאוד תלוי בסרט. להרבה מאוד סרטים ה-BITRATE מספק לחלוטין.
...
·אמירה מוזרה ביותר...אולי בשבילך אין צורך, אולי בשבילי יש...

עדיין לא הבנתי למה צריך את קודי (אתה מוריד טורנטים, אבל לא ממש מוריד אותם, הם באיכות 1080P אבל זאת לא בדיוק איכות של 1080P...) אף אחד לא יכול לתת הסבר פשוט, בלי לקרוא לאף אחד בשמות או לרדת אלי כי אני לא מבין משהו... או שאף אחד לא ממש מבין מה הדבר הזה עושה...אחד מוריד בזה טורנטים, השני מזרים אותם, השלישי רואה בהורדה ישירה ויש כל מני תוספות...WTF...למה צריך אז את התוכנה הזאת, לא פשוט יותר להוריד "רגיל" ולראות בתוכנה טובה כמו MPC?

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
קיבל תודות: 173 פעמים

בוא תתחיל בהתחלה

שליחה #20 

ראשית התוכנה - היא תוכנת מדיה סנטר. מאפשרת לך לצרוך מדיה. היא יכולה גם לקטלג לך אותה לספריה יפה עם FANART ותיאורים לסרטים וכד'. התוכן יכול פשוט לבוא מטורנטים (ואז הוא יכול להיות מקומי על המכשיר או ברשת הביתית) או דרך האינטרנט.

מעבר לזה - קודי היא תוכנה שניתנת להרחבה. ואכן יש הרבה הרחבות שהרבה מהן מתעסקות בהזרמה ישירה של תוכן מהאינטרנט (אפילו בלי לקטלג לך לתוך ספריית הוידאו הרגילה). יש הרחבות למוסיקה, הרחבות שהם כלים, הרחבות למזג-אויר, לתמונות ועוד מלא דברים.

אפשר לצרוך הרבה תכנים בקודי - וידאו, מוסיקה, תמונות וכו'. אלו העיקריים כמובן.
אפשר לצפות בטלוויזיה חיה - גם דרך האינטרנט וגם דרך עידן+ (או ספק DVB אחר בעולם או שרת טלוויזיה אחר).

אז יש כאלה שהרחבות זה NO NO בשבילם - הם אומרים שהאיכות לא טובה. יש כאלה שבשבילם זה כן טוב. התוכנה מציעה את הכל, אם כי חשוב לציין שההרחבות האלה לא מפותחות ע"י הצוות הרשמי של קודי.

לעניין איך שאני משתמש בו - כל סרט או סדרה שחשובה לי בה האיכות - אני אוריד עם טורנט ואקטלג כתוכן מקומי. כל דבר אחר - הנוחות של הזרמה ישירה מנצחת. אני לא צריך סאונד 5.1 באנטומיה של גריי או ב-BIG BANG THEORY. זה חרטא.
אני גם לא צריך BITRATE מפוצץ. אני צופה בסדרות האלה ב-720P או 1080P צנוע וזה נראה לי בסדר גמור. כל דבר מעבר זה פלצנות וביזבוז מקום. זו דעתי, אתה לא חייב להסכים כמובן.

רק קח בחשבון שאתה שופט את התוכנה בגלל ההרחבות - וזה כמו לשפוט טניס ע"פ הכדור בלבד...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”