ממיר הוט בבית ליד באותה שכונה
אהלן חבר'ה .
אני גר ליד ההורים בערך 40 מטר , אותו רחוב , רק מספר בית שונה .
אני בהוט כבר שנים , ולא מתאים לי התשלום החרא שלהם של 400 שקל כל חודש שהם גנבו ממני שנים , בא לי להחזיר קצת ממה שהם גנבו ממני .
השאלה , האם הם יכולים לדעת למרות הקרבה בין הבתים ומספר הרחוב הזהה שהממיר לא באותו בית ? (האם זה תלוי בממירים היום) ?
אשמח לתשובה עניינית ממי שבאמת יודע ולא הפחדות שלא מזיזות לי .
אני הולך להשאיר רק את תשתית האינטרנט שלהם , ככה שקישוריות אמורה להישאר ...
תודה
אני גר ליד ההורים בערך 40 מטר , אותו רחוב , רק מספר בית שונה .
אני בהוט כבר שנים , ולא מתאים לי התשלום החרא שלהם של 400 שקל כל חודש שהם גנבו ממני שנים , בא לי להחזיר קצת ממה שהם גנבו ממני .
השאלה , האם הם יכולים לדעת למרות הקרבה בין הבתים ומספר הרחוב הזהה שהממיר לא באותו בית ? (האם זה תלוי בממירים היום) ?
אשמח לתשובה עניינית ממי שבאמת יודע ולא הפחדות שלא מזיזות לי .
אני הולך להשאיר רק את תשתית האינטרנט שלהם , ככה שקישוריות אמורה להישאר ...
תודה
חד משמעי הוט, לא שהיא יכולה לראות- היא רואה! ממירים שלא נמצאים בכתובת בהם הם אמורים להיות,
ושולחת אנשים לבדוק את פשר העניין. אם לא סיפקת תשובות הולמות- או שיקנסו אותך או שיחייבו אותך להצטרף כמנוי.
בקיצור- לא מומלץ ואף אסור על פי חוק .
ושולחת אנשים לבדוק את פשר העניין. אם לא סיפקת תשובות הולמות- או שיקנסו אותך או שיחייבו אותך להצטרף כמנוי.
בקיצור- לא מומלץ ואף אסור על פי חוק .
אוקיי חבר'יה תודה על התשובות
רק להבהיר , הם יכולים לראות לרמת מספר בית ? אותו שם רחוב (בית רחוק 40 מטר) סה'כ מספר בית שונה "שם רחוב" מספר 22 וההורים על 16 לצורך העניין ...
זאת אומרת שאין טעם לעבור לחבילה צרה יותר ולקחת ממיר מההורים ? או שזה בגדר האפשר ?
ושאלה נוספת , מה לגבי יס , האם אצלהם הדבר יותר אפשרי ?
רק להבהיר , הם יכולים לראות לרמת מספר בית ? אותו שם רחוב (בית רחוק 40 מטר) סה'כ מספר בית שונה "שם רחוב" מספר 22 וההורים על 16 לצורך העניין ...
זאת אומרת שאין טעם לעבור לחבילה צרה יותר ולקחת ממיר מההורים ? או שזה בגדר האפשר ?
ושאלה נוספת , מה לגבי יס , האם אצלהם הדבר יותר אפשרי ?
@DuDuS
·
כן גם ממירי יס שמחוברים לרשת ,ליס יש רישות של הציוד.
לאן אתה מנסה להוביל את השירשור הזה ?,בפורום הזה לא תקבל פתרון לא חוקי,
תצרך להגיע לזה לבד.
כמה פתרונת:
תתנתק מהוט תשאיר רק אינטרנט ,קודי ועידן פלוס ,
מעבר לזה היום בכל מסך חכם יש מלא תוכן באפליקציות מובנות(מאקו,וואלה VOD,וכו'),
תרכוש סטרימר כל שהוא עם אפיליקציות מובנות,
תתקין צלחת פרטית (אין הרבה תוכן חינמי),
תנסה להגיע לשימור לקוחות ותוציא מחיר טוב.
·
כן גם ממירי יס שמחוברים לרשת ,ליס יש רישות של הציוד.
לאן אתה מנסה להוביל את השירשור הזה ?,בפורום הזה לא תקבל פתרון לא חוקי,
תצרך להגיע לזה לבד.
כמה פתרונת:
תתנתק מהוט תשאיר רק אינטרנט ,קודי ועידן פלוס ,
מעבר לזה היום בכל מסך חכם יש מלא תוכן באפליקציות מובנות(מאקו,וואלה VOD,וכו'),
תרכוש סטרימר כל שהוא עם אפיליקציות מובנות,
תתקין צלחת פרטית (אין הרבה תוכן חינמי),
תנסה להגיע לשימור לקוחות ותוציא מחיר טוב.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון הכל ניתן לפתור על ידי תשתית נוספת, כלומר אתה יכול להשאיר את הממיר בבית הוריך ולהעביר את התמונה ואת השליטה באמצעות תשתית HDBASET עד לביתך (הפתרון יכול להעביר את התמונה ואת השליטה למרחק של 100 מטר).
הדבר היחיד שאתה צריך זה תשתית צנרת ישירה בין הבית של הוריך לבין הבית שלך... זה יכול להיות על קו גדר צמחייה או אם ישנו צינור ישיר בין הפילרים.
לגבי עלויות אתה אכן תגיע לעלות גבוהה שהיא חד פעמים ולא צריך לשלם כל חודש סכום של 400 ש"ח...
הדבר היחיד שאתה צריך זה תשתית צנרת ישירה בין הבית של הוריך לבין הבית שלך... זה יכול להיות על קו גדר צמחייה או אם ישנו צינור ישיר בין הפילרים.
לגבי עלויות אתה אכן תגיע לעלות גבוהה שהיא חד פעמים ולא צריך לשלם כל חודש סכום של 400 ש"ח...
אפשר גם לחבר אצל ההורים לממיר Vulkano או Slingbox, וצריך בשביל זה קצב UPLOAD גבוה באינטרנט. ואז הממיר נשאר אצלם ואתה יכול לשלוט עליו מרחוק ולצפות דרך האינטרנט (חיבור יחיד בלבד בכל פעם). זה תומך גם ב-PC וגם במכשירים ניידים.