בקשה המלצה למקציף חלב בתקציב 500 שקל
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כמה עולה ארוצ'ינו של נספרסו?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
690 + 15 משלוח. יקר מדי. מה דעתכם על המקציף Twister pro? לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855628
איך רוחצים אותו ? האם הוא מתפרק בשביל לשטוף אותו?
איך רוחצים אותו ? האם הוא מתפרק בשביל לשטוף אותו?
בדיוק הזמנתי לפני כמה ימים את זה מאמאזון גרמניה
http://www.amazon.de/gp/product/B004TQF ... KAKR8XB7XF
110 יורו עד הביית כולל הכל
אם אני מבין נכון זה נראה לי האח הגדול של הדגם שלהם שתאום של מה מהוזכר פה. כלומר גם חברה מוכרת בעולם עם ציונים טובים באמאזון וגם יותר חלב שאפשר להקציף בכל הקצפה מה שמאד מקל כשמארחים ומכינים יותר מהפוך אחד לעצמך.
Items
EUR 69,74
Estimated Postage & Packaging
EUR 24,11
Import Fees Deposit
EUR 16,89
Estimated Order Total
EUR 110,74
Order Total includes VAT See details
http://www.amazon.de/gp/product/B004TQF ... KAKR8XB7XF
110 יורו עד הביית כולל הכל
אם אני מבין נכון זה נראה לי האח הגדול של הדגם שלהם שתאום של מה מהוזכר פה. כלומר גם חברה מוכרת בעולם עם ציונים טובים באמאזון וגם יותר חלב שאפשר להקציף בכל הקצפה מה שמאד מקל כשמארחים ומכינים יותר מהפוך אחד לעצמך.
Items
EUR 69,74
Estimated Postage & Packaging
EUR 24,11
Import Fees Deposit
EUR 16,89
Estimated Order Total
EUR 110,74
Order Total includes VAT See details
@יפת
·
באמאזון המחיר שהראיתי לך הוא מחיר סופי כלומר אתה לא מוסיף כלום אפילו אם הם טעו בחישוב. בגדול הם מורידים מס מקומי ממה שרואים בדף המוצר כי אנחנו מחוץ לאיחוד האירופי, מוסיפים משלוח ומיסים שלדעתם ייקחו מהם כשהמוצר יגיע לארץ. הם מתחייבים שלא תצטרך להוסיף אגורה אם הם טעו לטובתך ולעומת זאת אם הם טעו לרעתך ולקחו מהם פחות מיסים אז הם מחזירים כסף. המום פעמים כבר קיבלתי מהם כסף חזרה, הם מאד הוגנים.
לגבי אחריות לא טרחתי לבדוק אבל יש לאמאזון את השירות לקוחות הכי טוב בעולם. כבר היו לי בארץ מצבים שהייתה לי אחריות שלא הייתה שווה כלום לעומת שרות נהדר שקיבלתי מאמאזון.
·
באמאזון המחיר שהראיתי לך הוא מחיר סופי כלומר אתה לא מוסיף כלום אפילו אם הם טעו בחישוב. בגדול הם מורידים מס מקומי ממה שרואים בדף המוצר כי אנחנו מחוץ לאיחוד האירופי, מוסיפים משלוח ומיסים שלדעתם ייקחו מהם כשהמוצר יגיע לארץ. הם מתחייבים שלא תצטרך להוסיף אגורה אם הם טעו לטובתך ולעומת זאת אם הם טעו לרעתך ולקחו מהם פחות מיסים אז הם מחזירים כסף. המום פעמים כבר קיבלתי מהם כסף חזרה, הם מאד הוגנים.
לגבי אחריות לא טרחתי לבדוק אבל יש לאמאזון את השירות לקוחות הכי טוב בעולם. כבר היו לי בארץ מצבים שהייתה לי אחריות שלא הייתה שווה כלום לעומת שרות נהדר שקיבלתי מאמאזון.
1.תוך כמה זמן מרגע ההזמנה המוצר מגיע ?offerbk1 כתב:@יפת
·
לגבי אחריות לא טרחתי לבדוק אבל יש לאמאזון את השירות לקוחות הכי טוב בעולם. כבר היו לי בארץ מצבים שהייתה לי אחריות שלא הייתה שווה כלום לעומת שרות נהדר שקיבלתי מאמאזון....
2.אם זה יישבר במשלוח? מה אני עושה?
3.האם החברה של המקציף היא חברה מוכרת עם ביקורות טובות?
4.בדקת אמזון ממדינות אחרות אולי יותר זול?
5. אם המקציף מתקלקל יש איפה לתקן? האם מקציף זה משהו שמתקלקל מהר?
6.איך מנקים את המקציף? עם סבון או רק מים?
7.איך מזכירים משתמש בפורום (כמו שאת הזכרת אותי)?
@יפת
·
1.תוך כמה זמן מרגע ההזמנה המוצר מגיע ? כשאתה מזמין אתה מקבל הערכה מתי המוצר אמור להגיע. בדרך כלל מגיע בזמן או לפני. בפעם היחידה שזה לא הגיע בזמן זה היה בגלל דואר שליחים בישראל. פניתי לאמאזון ואחרי שעה המוצר היה אצלי והם החזירו לי את מחיר המשלוח.
אם אני עושה תהליך של קנייה עכשיו (בלי להזמין שוב כמובן
)רואים:
Choose a delivery option:
AmazonGlobal Expedited Shipping(averages 6-11 business days) : get it on Mar 4-10
אתה פונה אליהם והם יידאגו לך. לא תצטרך לשלם אגורה על משלוח חזרה או משהו כזה. קניתי כבר דברים חשמליים הרבה יותר גדולים ויקרים מאמאזון והגיע בסדר.
היא בטוח יותר מוכרת המוצר TWISTERPRO שלא תמצא בשום מקום בעולם ובשום אתר שהוא לא מישראל.
הם מקום ראשון באמאזון גרמניה במכירות של מקציף עם מוצר שנראה בדיוק כמו ה TWISTERPRO עם מעל 1200 ביקורות וציון של ארבעה וחצי כוכבים. נראה לי שהם בסדר
http://www.amazon.de/gp/bestsellers/kit ... ef=sr_bs_1
בדקתי כשקניתי. אני מקווה שאתה לא מצפה שאני אעשה את זה בשבילך. קח בחשבון שצריך לבדוק בכל אתר ולא באתרי השוואות כי שם אתה רואה מכיר מוצר והמחיר של המשלוחים הוא גם שונה ויכול בקלות להטות את הכף לטובת אמאזון אחר.
5. איך מזכירים משתמש בפורום (כמו שאת הזכרת אותי)?
לוחצים על כפתור "הגב"
·
1.תוך כמה זמן מרגע ההזמנה המוצר מגיע ? כשאתה מזמין אתה מקבל הערכה מתי המוצר אמור להגיע. בדרך כלל מגיע בזמן או לפני. בפעם היחידה שזה לא הגיע בזמן זה היה בגלל דואר שליחים בישראל. פניתי לאמאזון ואחרי שעה המוצר היה אצלי והם החזירו לי את מחיר המשלוח.
אם אני עושה תהליך של קנייה עכשיו (בלי להזמין שוב כמובן
Choose a delivery option:
AmazonGlobal Expedited Shipping(averages 6-11 business days) : get it on Mar 4-10
אתה פונה אליהם והם יידאגו לך. לא תצטרך לשלם אגורה על משלוח חזרה או משהו כזה. קניתי כבר דברים חשמליים הרבה יותר גדולים ויקרים מאמאזון והגיע בסדר.
היא בטוח יותר מוכרת המוצר TWISTERPRO שלא תמצא בשום מקום בעולם ובשום אתר שהוא לא מישראל.
הם מקום ראשון באמאזון גרמניה במכירות של מקציף עם מוצר שנראה בדיוק כמו ה TWISTERPRO עם מעל 1200 ביקורות וציון של ארבעה וחצי כוכבים. נראה לי שהם בסדר
http://www.amazon.de/gp/bestsellers/kit ... ef=sr_bs_1
בדקתי כשקניתי. אני מקווה שאתה לא מצפה שאני אעשה את זה בשבילך. קח בחשבון שצריך לבדוק בכל אתר ולא באתרי השוואות כי שם אתה רואה מכיר מוצר והמחיר של המשלוחים הוא גם שונה ויכול בקלות להטות את הכף לטובת אמאזון אחר.
5. איך מזכירים משתמש בפורום (כמו שאת הזכרת אותי)?
לוחצים על כפתור "הגב"
@offerbk1
·
תודה רבה על כל העזרה. הזמנתי מאמזון גרמניה את המקציף שהמלצת. שילמתי ביורו זה בסדר נכון? או שהייתי צריך לשלם בשקל?
איך מנקים את המקציף? רק במים או עם סבון ? עם סקוץ?
אם המקציף מתקלקל יש איפה לתקן? האם מקציף זה משהו שמתקלקל מהר?
האם שמים אצ האבקה של הנס קפה במקציף או מוסיפים לאחר ההקצפה של החלב?
·
תודה רבה על כל העזרה. הזמנתי מאמזון גרמניה את המקציף שהמלצת. שילמתי ביורו זה בסדר נכון? או שהייתי צריך לשלם בשקל?
איך מנקים את המקציף? רק במים או עם סבון ? עם סקוץ?
אם המקציף מתקלקל יש איפה לתקן? האם מקציף זה משהו שמתקלקל מהר?
האם שמים אצ האבקה של הנס קפה במקציף או מוסיפים לאחר ההקצפה של החלב?
@יפת
·
הרגת אותי...
בשביל לנקות פשוט זורקים למדיח את החלק בו שמים את החלב.
לגבי אם מתקלקל... היו לי שני אירוצינו של נספרסו יפים ואיכותיים שהתקלקלו כל אחד אחרי קצת יותר משנה וכרגע התקלקל לי מכשיר פשוט שקניתי במגה לפני בערך ארבע שנים אז קשה לי להגיד מראש.
במידה וייתקלקל צור קשר עם אמאזון...
במקציף עצמו אף פעם לא שמתי משהו מעבר לחלב. אני תמיד מוסיף את החלב לספל בו האספרסו מחכה שייהפכו אותו להפוך
·
הרגת אותי...
בשביל לנקות פשוט זורקים למדיח את החלק בו שמים את החלב.
לגבי אם מתקלקל... היו לי שני אירוצינו של נספרסו יפים ואיכותיים שהתקלקלו כל אחד אחרי קצת יותר משנה וכרגע התקלקל לי מכשיר פשוט שקניתי במגה לפני בערך ארבע שנים אז קשה לי להגיד מראש.
במידה וייתקלקל צור קשר עם אמאזון...
במקציף עצמו אף פעם לא שמתי משהו מעבר לחלב. אני תמיד מוסיף את החלב לספל בו האספרסו מחכה שייהפכו אותו להפוך
@baraq
·
אין לי למה להשוות כי כבר כמה שנים שהשתמשתי במקציף זול שקניתי בסופר ואיתו רק חיממתי בעצם את החלב.
זה לא קצף כמו שיש כשקונים בארומה או ארקפה, זה מרקם אחר אבל הוא בסדר לי. אני יכול להגיד שהרבה הרבה יותר כיף לשתות את ההפוך על הבוקר כי החום של החלב כנראה לא היה מספיק חם עם המקציף הישן. שורה תחתונה אני מרוצה.
·
אין לי למה להשוות כי כבר כמה שנים שהשתמשתי במקציף זול שקניתי בסופר ואיתו רק חיממתי בעצם את החלב.
זה לא קצף כמו שיש כשקונים בארומה או ארקפה, זה מרקם אחר אבל הוא בסדר לי. אני יכול להגיד שהרבה הרבה יותר כיף לשתות את ההפוך על הבוקר כי החום של החלב כנראה לא היה מספיק חם עם המקציף הישן. שורה תחתונה אני מרוצה.
אני קנניתי את המקציף פסקל שמייבאת קדמה, במבצע שהיה לחברי HOMETHEATER בתחילת/סוף השנה...
עברו כבר 3 חודשים ואנחנו מרוצים מזה מאוד, ברמה שאנחנו כל בוקר וערב שותים נס קפה עם חלב שהוקצף במכשיר...
300 ש"ח או 400 ש"ח וזה פה בארץ עם אחריות ושרות למקרה שנצטרך...
בתאבון
עברו כבר 3 חודשים ואנחנו מרוצים מזה מאוד, ברמה שאנחנו כל בוקר וערב שותים נס קפה עם חלב שהוקצף במכשיר...
300 ש"ח או 400 ש"ח וזה פה בארץ עם אחריות ושרות למקרה שנצטרך...
בתאבון
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים