שלום לכולם,
שקלתי לרכוש 55'. מהפורום עולה שיש קונצזוס שבמרחק צפייה (נטו) של שלושה מטר- עדיף יהיה לרכוש 60'.
אשמח מאד להמלצות על טלויזיות בגודל זה. הדגש העיקרי הינו איכות התמונה. לא מעניין 4K, סמרט ושאר ירקות.
מחיפושי, נתקלתי בסמסונגים משנת 2015/16 ובדגמים של סמסונג משנת 2014 (H6300, למשל- שלא הצלחתי לראות אותה בשום מקום- ולכן פתחתי אשכול קודם, בו ביקשתי מידע איך היא עומדת על מול ה- H6400 מבחינת איכות תמונה).
תודה,
אייל
המלצה ל- 60', עם דגש על איכות תמונה מכסימלית אותה ניתן לקבל עד 8,000 ש"ח
-
איילפר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- zaxxon82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
יש כעת מבצע על ה-LG 650 בגודל 60 שמתאים לתקציב שלך. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905690
בחנות היא נראית טוב. השאלה איך פאנל IPS נראה בחדר חשוך מבחינת שחורים ואם זה רלבנטי לגביך. יש גם את ההיסנס 700/720 בגודל 65 שנכנס בתקציב ויש עליה שרשור ארוך מאד.
בחנות היא נראית טוב. השאלה איך פאנל IPS נראה בחדר חשוך מבחינת שחורים ואם זה רלבנטי לגביך. יש גם את ההיסנס 700/720 בגודל 65 שנכנס בתקציב ויש עליה שרשור ארוך מאד.
-
איילפר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
תודה.
מכיר את שתי האופציות הנ"ל. על ה- LG לא מצאתי ביקורות בחו"ל. על דגמים של סמסונג וסוני- הרבה ביקורות והרבה שירשורים.
את השרשורים של ההייסנס ראיתי. 65' גדול מדי. 58K700 היה יכול לבוא בחשבון, אבל בשלב הזה יש איזה 'הייפ' על דגם זה- שאני מקווה שהוא מוצדק משום שזו בפרוש אפשרות (אבל חסר לי ה- 2' אינטש: זה בכלל משמעותי?), ויש לו בעייה נוספת: מהביקורת בפורום, עולה שב- SD היא על הפנים. איכות באס די חשובה לי, משום שחלק מהצפייה בבית היא לערוצים ה'רגילים'.
עוד עצות יתקבלו בברכה.
מכיר את שתי האופציות הנ"ל. על ה- LG לא מצאתי ביקורות בחו"ל. על דגמים של סמסונג וסוני- הרבה ביקורות והרבה שירשורים.
את השרשורים של ההייסנס ראיתי. 65' גדול מדי. 58K700 היה יכול לבוא בחשבון, אבל בשלב הזה יש איזה 'הייפ' על דגם זה- שאני מקווה שהוא מוצדק משום שזו בפרוש אפשרות (אבל חסר לי ה- 2' אינטש: זה בכלל משמעותי?), ויש לו בעייה נוספת: מהביקורת בפורום, עולה שב- SD היא על הפנים. איכות באס די חשובה לי, משום שחלק מהצפייה בבית היא לערוצים ה'רגילים'.
עוד עצות יתקבלו בברכה.
- Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 358
איזה מבצע יש על ה LG LF650Y?