המלצה ל- 60', עם דגש על איכות תמונה מכסימלית אותה ניתן לקבל עד 8,000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
איילפר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

שלום לכולם,
שקלתי לרכוש 55'. מהפורום עולה שיש קונצזוס שבמרחק צפייה (נטו) של שלושה מטר- עדיף יהיה לרכוש 60'.
אשמח מאד להמלצות על טלויזיות בגודל זה. הדגש העיקרי הינו איכות התמונה. לא מעניין 4K, סמרט ושאר ירקות.
מחיפושי, נתקלתי בסמסונגים משנת 2015/16 ובדגמים של סמסונג משנת 2014 (H6300, למשל- שלא הצלחתי לראות אותה בשום מקום- ולכן פתחתי אשכול קודם, בו ביקשתי מידע איך היא עומדת על מול ה- H6400 מבחינת איכות תמונה).
תודה,
אייל

zaxxon82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302

שליחה

יש כעת מבצע על ה-LG 650 בגודל 60 שמתאים לתקציב שלך. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905690
בחנות היא נראית טוב. השאלה איך פאנל IPS נראה בחדר חשוך מבחינת שחורים ואם זה רלבנטי לגביך. יש גם את ההיסנס 700/720 בגודל 65 שנכנס בתקציב ויש עליה שרשור ארוך מאד.

איילפר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

תודה.
מכיר את שתי האופציות הנ"ל. על ה- LG לא מצאתי ביקורות בחו"ל. על דגמים של סמסונג וסוני- הרבה ביקורות והרבה שירשורים.
את השרשורים של ההייסנס ראיתי. 65' גדול מדי. 58K700 היה יכול לבוא בחשבון, אבל בשלב הזה יש איזה 'הייפ' על דגם זה- שאני מקווה שהוא מוצדק משום שזו בפרוש אפשרות (אבל חסר לי ה- 2' אינטש: זה בכלל משמעותי?), ויש לו בעייה נוספת: מהביקורת בפורום, עולה שב- SD היא על הפנים. איכות באס די חשובה לי, משום שחלק מהצפייה בבית היא לערוצים ה'רגילים'.
עוד עצות יתקבלו בברכה.

Coresh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358

שליחה

איזה מבצע יש על ה LG LF650Y?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”