בעיות לאחר שדרוג ללוליפופ - Xtreamer Wonder
שלום לכולם,
שידרגתי את ה Extreamer Wonder שלי מגירסת אנדרואיד 4.4.2 לגיסה האחרונה – לוליפופ 5.1.1. היו גם כמה שדרוגים של המכשיר עצמו בדרך.
במהלך ההתקנה ראיתי שהתווספו המון אפליקציות שאני לא צריך ולכן הסרתי אותן ידנית.
לאחר מכן שמתי לב שלאחר השדרוג, ממשק המשתמש של המכשיר השתנה לגמרי!
מסך הבית מראה לי רק את האפליקציות המובנות של המכשיר (שכבר הסרתי) ואינו מאפשר לי שום גישה ישירה לאפליקציות שלי (כמו Chrome למשל). הדרך היחידה להגיע לאפליקציות שלי היא דרך 'הגדרות' -> 'האפליקציות שלי', בחירת האפליקציה ואז לבחור 'הפעל' מתוך מסך נוסף.
נראה לי מאד מייגע ולא הגיוני ויכול להיות שמחקתי אפליקציה אחת יותר מדי (אולי איזה Launcher)
האם מישהו אחר גם שידרג ונתקל בבעיה דומה?
אם זו באמת אפליקציית Launch שמחקתי, יש דרך להחזיר אותה?
מישהו יודע איך אפשר לעשות Reset ולהתחיל את כל ההתקנה מהתחלה?
תודה רבה מראש!
שידרגתי את ה Extreamer Wonder שלי מגירסת אנדרואיד 4.4.2 לגיסה האחרונה – לוליפופ 5.1.1. היו גם כמה שדרוגים של המכשיר עצמו בדרך.
במהלך ההתקנה ראיתי שהתווספו המון אפליקציות שאני לא צריך ולכן הסרתי אותן ידנית.
לאחר מכן שמתי לב שלאחר השדרוג, ממשק המשתמש של המכשיר השתנה לגמרי!
מסך הבית מראה לי רק את האפליקציות המובנות של המכשיר (שכבר הסרתי) ואינו מאפשר לי שום גישה ישירה לאפליקציות שלי (כמו Chrome למשל). הדרך היחידה להגיע לאפליקציות שלי היא דרך 'הגדרות' -> 'האפליקציות שלי', בחירת האפליקציה ואז לבחור 'הפעל' מתוך מסך נוסף.
נראה לי מאד מייגע ולא הגיוני ויכול להיות שמחקתי אפליקציה אחת יותר מדי (אולי איזה Launcher)
האם מישהו אחר גם שידרג ונתקל בבעיה דומה?
אם זו באמת אפליקציית Launch שמחקתי, יש דרך להחזיר אותה?
מישהו יודע איך אפשר לעשות Reset ולהתחיל את כל ההתקנה מהתחלה?
תודה רבה מראש!
זה מה שאני רוצה!!!
בהחלט עדיף את הפורמט הטוב והמוכר של האנדרואיד!
תוכל בבקשה לומר לי מה כדאי להתקין שישעה את העבודה?
האם זה מצריך התקנת אפליקציה בלבד או 'שמחק' יותר מעמיק בהגדרות של המכשיר?
תודה!
תודה!
Re: זה מה שאני רוצה!!!
שלום,pbuilder כתב:בהחלט עדיף את הפורמט הטוב והמוכר של האנדרואיד!
תודה!...
אני עדכנתי את ה Xtreamer Wonder ללוליפופ לפני מספר שבועות וכתבתי חלק מהמסקנות שלי פה בפורום. חפש את הפוסט הארוך עם כל ההיסוריה על Xtreamer Wonder מאז שבזקמכרו אותו. זה כתוב בדפים האחרונים.
אכן, המכשיר משתנה לחלוטין בגרסת לוליפופ וכל האפליקציות המובנות החדשות חסרות תועלת (כמו שהיו רוב הישנות).
יש גם קושי מסויים בעדכון אפליקציות מה Google Play שאפשר להתגבר עליו.
למעשה אחרי השדרוג המכשיר הופך מטאבלט אנדרואיד למוצר שמישהו החליט בשבילנו מה להריץ ואיך. מדובר בגישה חצופה שטרם נתקלתי בה בעבר מספקים.
אבל הבשורה הטובה היא ש launcher כמו Apex Launcher פותר את הבעיה ונותן לך מסך נקי רק עם האפליקציות שאתה מעוניין בהם בלבד.
לגבי KODI יש אפשרות לעדכן לגרסא 16 מ Google Play די בקלות וזה העיקר מבחינתי.