מחפש אוזניות In Ear תקציב 50-70 דולר
אהלן כולם,
אחרי שה E10m שלי נהרסו פעם שניה בשנתיים, נגמרה האחריות והגיע הזמן להחליף. אני מחפש אוזניות בתקציב 50-70 דולר, כאשר חשוב לי שיהיה להן מיקרופון (הן לשימוש עם טלפון אנדרואיד), אטימה איכותית וחתימת קול שמתאימה למוזיקת רוק (לא כבד). לפני הE10 השתמשתי ב cx400II של סנהייזר ולפניהן בcx300. הe10 אכזבו אותי קצת, ולפי מה שזכור לי הcx400 גם פחות הלהיבו אותי מהcx300.
קנייה מחו"ל באה בחשבון, ובקיץ אהיה בניו יורק אם יש משהו שיכנס לתקציב ככה.
אשמח מאד להמלצות!
אחרי שה E10m שלי נהרסו פעם שניה בשנתיים, נגמרה האחריות והגיע הזמן להחליף. אני מחפש אוזניות בתקציב 50-70 דולר, כאשר חשוב לי שיהיה להן מיקרופון (הן לשימוש עם טלפון אנדרואיד), אטימה איכותית וחתימת קול שמתאימה למוזיקת רוק (לא כבד). לפני הE10 השתמשתי ב cx400II של סנהייזר ולפניהן בcx300. הe10 אכזבו אותי קצת, ולפי מה שזכור לי הcx400 גם פחות הלהיבו אותי מהcx300.
קנייה מחו"ל באה בחשבון, ובקיץ אהיה בניו יורק אם יש משהו שיכנס לתקציב ככה.
אשמח מאד להמלצות!
@eyal1983
·
מה זה חתימה אחרת מהסנהייזר? אני אשמח לנסות להבין...
פשוט אני כנראה איבדתי את ה-cx300 שלי אחרי שלפני כמה שנים הצלחתי להרוס אותו זוג בדיוק...ז"א קניתי שוב כי אני ממש מרוצה מהן וגם כרגע, בעיקר בגלל המחיר תמורת איכות ונוחות, חושב לקנות את אותן אוזניות.
·
מה זה חתימה אחרת מהסנהייזר? אני אשמח לנסות להבין...
פשוט אני כנראה איבדתי את ה-cx300 שלי אחרי שלפני כמה שנים הצלחתי להרוס אותו זוג בדיוק...ז"א קניתי שוב כי אני ממש מרוצה מהן וגם כרגע, בעיקר בגלל המחיר תמורת איכות ונוחות, חושב לקנות את אותן אוזניות.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
חתימת סאונד
חתימת סאונד זה הצליל הכללי שאתה שומע מאוזניה, הנובע מטווח התגובה (ה FR) שלה.
למשל:
ה CX300 נחשבת כאוזניה שבה הבאס גבוה, המיד נמוך והטרבל כמעט שקוע
ה UE600 נחשבת לאוזניה מאוזנת יותר (מהקודמת) מבחינת התדרים; יש לה פחות באס, המידים טיפה קדמיים, הטרבל נמוך אבל לא שקוע.
זה הופך אותה למדויקת יותר; הצליל שיוצא ממנה נאמן יותר למקור. הטונליות (הקוליות) שלה יותר נכונה.
ל UE600 גם במה רחבה יותר משל הקודמת, אבל זה כבר לא חלק מההגדרה של חתימת צליל.
חתימת סאונד זה הצליל הכללי שאתה שומע מאוזניה, הנובע מטווח התגובה (ה FR) שלה.
למשל:
ה CX300 נחשבת כאוזניה שבה הבאס גבוה, המיד נמוך והטרבל כמעט שקוע
ה UE600 נחשבת לאוזניה מאוזנת יותר (מהקודמת) מבחינת התדרים; יש לה פחות באס, המידים טיפה קדמיים, הטרבל נמוך אבל לא שקוע.
זה הופך אותה למדויקת יותר; הצליל שיוצא ממנה נאמן יותר למקור. הטונליות (הקוליות) שלה יותר נכונה.
ל UE600 גם במה רחבה יותר משל הקודמת, אבל זה כבר לא חלק מההגדרה של חתימת צליל.