שרשור תגובות: גיימינג: The Division Beta- ביקורת משחק

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
barbaresh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

למאמר: גיימינג: The Division Beta- ביקורת משחק

תמונה
The Division הוא הכותר הבא בסדרת טום קלנסי עטורת הפרסים מבית יוביסופט. האם זה המשחק שלו ציפינו מאז ההכרזה ב- 2013?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

תודה על הביקורת.
המשחק הזה כל כך הלהיב אותי כאשר הוכרז והוצג לפני מספר שנים, אך כל הציפייה ירדה לטמיון ברגע שהם הכריזו שהוא משחק אונליין-מולטיפלייר בלבד, ללא קאמפיין סינגל. אצלי זה "לא סינגל לא קונה".
לגבי הביקורת רק הערונת - מציע לקרוא אותה שוב ולעשות תיקוני כתיב ואיות, יש לא מעט כאלה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

barbaresh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

@jacko-il
·תודה.
אני אדבר עם העורך. :)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #4 

אני עם שחר. בלי סינגל פלייר המשחק הזה לא מדבר אליי.

barbaresh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

@toxin

אני חושש שאת הסינגל פלייר נקבל באחת מחבילות ההרחבה. דרך פעולה זו צוברת תאוצה בתקופה האחרונה.
·

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

וזו אחת הרעות החולות של תעשיית הגיימינג בשנים האחרונות. הניסיון הזה לסחוט עוד כסף דרך DLC למיניהם במקום לשחרר את המשחק בצורה מלאה, ממאיס את החברות האלו על הגיימרים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73363
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #7 

toxin כתב:וזו אחת הרעות החולות של תעשיית הגיימינג בשנים האחרונות. הניסיון הזה לסחוט עוד כסף דרך DLC למיניהם במקום לשחרר את המשחק בצורה מלאה, ממאיס את החברות האלו על הגיימרים.
...
·מצטרף. לא מסתכל בכלל על משחקים ללא סינגל. כיום עם 2 ילדים ומשרה אין לי את הזמן הדרוש למשחקי רשת. אני מעריץ גדול של STAR WARS וויתרתי על Star Wars™ Battlefront בדיוק בגלל זה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46419
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #8 

ואני תמיד חשבתי שאנשים לא רוצים לשחק ברשת כי הם מפחדים שכל הילדים בני ה- 12 יחסלו אותם :D

barbaresh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

@ziv_r
·גם מהם מפחדים. ואפילו יותר

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #10 

וזו אחת הסיבות שאני נשאר עם מחשב פשוט . את החזק שהיה לי נתתי לאחי , הוא עושה בו שימוש יותר טוב ממה שאני עשיתי .
לא יודע מה הקטע עם משחקי אונליין . לא מעניין אותי , למרות שאני בהחלט יכול להבין את ההתלהבות והאתגר בהתמודדות מול שחקן אמיתי ולא AI . לא בקטע של להתרוצץ באותו איזור סגור כל הזמן , לחסל ולהתחסל ללא מטרה. רוצה את העלילה , רוצה את ההתקדמות הליניארית , לזוז הלאה כל הזמן . אבל מה שמרגיז אותי באמת , והסיבה הראשונה שהביאה אותי לכתוב את הדברים האלו לאחר צפייה בסרטון המשחק , הוא המגמה לעבור למשחק מגוף שלישי בניגוד לגוף ראשון . זה כמו ההבדל בין עכבר של מחשב נייד לבין עכבר רגיל. אותי אישית זה מעצבן וגרם לי לוותר על לא מעט כותרים לאורך השנים.

עצוב , אבל אני באמת חושב שתם עידן הגיימינג . אין במשחקים היום סיפורים מעניינים , רק אפקטים ודגש על MP . פעם היה כיף, משחקים כמו project igi , NOLF ,HL ,chaser , iron storm , nightfire , deus ex , delta force , far cry ועוד רבים טובים יותר ופחות שכל דקת משחק בהם היתה תענוג צרוף יהיו שזורים לעד בהיסטוריית הגיימינג הפרטית שלי וזכו מזמן לפינה חמה בלב , וכל מה שיש היום לעולם כנראה כבר לא יוכל להוות תחליף ראוי לקלאסיקות הללו. אני לא רואה סיבה לשדרג את המחשב בשנים הקרובות .

barbaresh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

@clip99
הכל פה נכון, אני אישית אוהב מולטיפלייר או סינגל פלייר ב CO-OP. לפי דעתי דווקא ב-VR אנו נתחיל לראות בתוך שנה כמה משחקי סינגל מעניינים.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

CLIP, דווקא יש משחקים טובים עם עלילה מעניינת או משחקיות מספיק טובה ששווה להשקיע בהם זמן אבל הם די מעטים. מעבר לעלילה ומשחקיות טובה לי אישית כן חשוב האפקטים והגרפיקה. מבחינתי זה מוסיף לחוויה הכללית של המשחק.

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אני אישית לא מתחבר למגמת השיפור המציאותיות של המשחק כל כך , עודף הפירוט מטריד ומסיח את הדעת . אמנם איני מטיף לחזור לגרפיקה של אטארי 2600 אך האידיאל מבחינתי הם מנועי המשחק , רמות פירוט , טקסטורות וגרפיקות שנוצרו עד אמצע העשור הקודם וידעו להציג חוויית משחק מהנה למרות הספרטניות היחסית שלהם למה שיש היום , אך כל אחד וטעמו . עבורי אישית הסיפור די גמור . ייתכן שבעתיד יהיה כותרים שיעניינו אותי , אבל ברור לי שהעבר לא יחזור. באשר לVR , אני משאיר אותו לאחרים . במתכונת הנוכחית שלו הוא רלוונטי עבורי כמו משקפי 3D , איתם הפעם הראשונה היתה גם האחרונה.

Panfake
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

עם מישהו מחפש לשחק בקבוצה או עם חבר אני בעניין שלחו לי הודעה בסקייפ :) Paranormas

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #15 

CLIP, גם אני לא סובל משחקי אונליין נוסח קול אוף דיוטי, ואני נהנה ממספיק משחקים עם סיפור לא רע בכלל. בעיקר מסצינת האינדי/משחקי טלטייל/משחקי התפקידים שבחלקם הגדול עדיין יש סיפורים נהדרים (וויצ'ר 3 לדעתי הוא השיא של העשור האחרון, יש גם את דיביניטי ואת Pillars of Eternity, ועתיד לצאת המשך רוחני לפליינסקייפ טורמנט!).

במשחקי shooters המצב פחות טוב כמו תמיד אבל עדיין יש משחקים טובים פעם ב. מציע לך לנסות את קוואנטום ברייק כשיצא, נראה נהדר ונשען על משחקיות מקס פיין עם עלילה מפורטת.

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

@IASDA
·

איי איי אייי בדקתי את ההמלצה שלך עכשיו וזה משחק מגוף שלישי! אני לא סובל את הזוית הזו! עבורי רק גוף ראשון . ומה זה כל העמאיית הזה של פיצוצים מוזרים ועיוותים של אובייקטים ושדה ראייה , שטויות במיץ . אני עדיין מחכה למשחקים ריאליסטיים (בחלקם - יחסית...) , נקיים ו-straight forward כמו אלה שציינתי בהודעה 10 בשרשור , אופטימיסט חסר תקנה שכמותי . תודה בכל אופן

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #17 

הבנתי אותך. אז לא חושב שיוצא משהו מעניין בקרוב מגוף ראשון, אולי Doom החדש שנראה נחמד. תנסה גם את וולפנשטיין New Order, הוא יצא ב-2014 מגוף ראשון שאומרים שהוא לא רע בכלל במיוחד עלילתית.

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”