שלום,
אני מחפש אוזנוית ONEAR טובות שישמשו אותי בנסיעות בבוקר ובערב לעבודה.
אני לא סאונדמאן מטורף ואני לא מבקש אוזניות סופר מדויקות אבל אני כן רוצה שהאוזניות יהיו טובות - אני גמיש במחיר בשאיפה לאזור של בין 500 -700.
אני שומע בעיקר שירים סטייל גלג"ץ ו- 100 FM מיין סטרים קלאסי אוהב שישמעו באס אבל לא מוגזם ולא מפוצץ
חשבתי על BEATS SOLO 2 אבל יכול להיות שאפשר לקבל יותר/אותו דבר בפחות... (עברנו את הגיל של להתלהב ממותג)
בזמנו היה לי EANEAR של ביטס היה בסה"כ נחמד אם אני זוכר נכון...
כן חשוב לי מאוד שיהיו נוחות ולא ילחצו על הראש והאוזן.
אשמח להצעות ועזרה
תודה רבה!
המלצה לאוזניות ONEAR - הרחבה בשרשור עצמו
טוב, אז הלכתי לחיפה לקילומבו וביקשתי אוזניות עד 700 ש"ח.
הבחור היה נחמד מאוד ושם לי ערימה רצינית של אוזניות..
אחרי כמה שעות טובות צמצמתי לחמש מועמדים סופיים... לציין שאני שומע דרך האייפון ולשם כך האוזניות מוסיקת מיין סטריים...
באופן הזוי למדי הדגם שלדעתי היה מוצלח מכולם היה דגם של AKG (די פשוט דרך אגב) אבל נפסל בגלל נוחות ברמה זוועתית.
לבסוף בחרתי RELOOP RHP-6. היו עוד כמה מוצלחות כדוגמת ה URBANITE וגם ה 50X המתוגלוגיות
אבל לדעתי לפחות דרך שמיעה שהיא בעיקר באייפון בעלות מול תועלת במחיר של 250 ש"ח בלבד הם לא נופלים ההדגמים היקרים - ממש מציאה לא מהעולם הזה!!!
מומלץ בחום!!!!!!!!!
הבחור היה נחמד מאוד ושם לי ערימה רצינית של אוזניות..
אחרי כמה שעות טובות צמצמתי לחמש מועמדים סופיים... לציין שאני שומע דרך האייפון ולשם כך האוזניות מוסיקת מיין סטריים...
באופן הזוי למדי הדגם שלדעתי היה מוצלח מכולם היה דגם של AKG (די פשוט דרך אגב) אבל נפסל בגלל נוחות ברמה זוועתית.
לבסוף בחרתי RELOOP RHP-6. היו עוד כמה מוצלחות כדוגמת ה URBANITE וגם ה 50X המתוגלוגיות
אבל לדעתי לפחות דרך שמיעה שהיא בעיקר באייפון בעלות מול תועלת במחיר של 250 ש"ח בלבד הם לא נופלים ההדגמים היקרים - ממש מציאה לא מהעולם הזה!!!
מומלץ בחום!!!!!!!!!