CELLOPARK - מתחרה ל PANGO, מישהו ניסה?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73424
שם מלא: ערן

שליחה

https://www.cellopark.co.il/site/index.php

הפונקציה דרכה הם משוקים את עצמם היא ביטול חניה אוטומטי בעת תזוזה. לי קרה לא פעם ששכחתי את הפנגו דלוק הרבה מעבר לזמן החניה ככה שהרעיון די קורץ לי. מישהו ניסה?

יש לציין שהם מציינים שזה חינם, אבל זה רק לחודשים הראשונים ואח"כ בתשלום, לא הצלחתי למצוא כמה.

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

אני משתמש בסלופארק כבר הרבה זמן והם אחלה.

דווקא העניין הזה של הכיבוי אוטומטי לא עבד לי טוב בפעם הראשונה ולכן כיביתי אותו ולא נתתי לו עוד צ'אנס. החנתי את האוטו בכחול לבן הפעלתי את החניה ועליתי לאוטו אחר ונסענו. האפליקציה זיהתה כנראה שאני בנסיעה וכיבתה לי את החניה. הפעלתי שוב והם שוב כיבו לי, ככה עוד פעמיים עד שנאלצתי לכבות את הפיצ'ר הזה. רעיון טוב אבל צריך שיפור

taleckstein
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה

@avirokach
·היי,
אני עברתי מפנגו+ לCELLOPARK ואני מאוד מרוצה.
הממשק נוח וידודתי, הפתעול פשוט וגם הנושא של כיבוי אוטומטי.
המחיר הוא 4.5 ש"ח לחודש אבל זה שווה מאוד, תחשוב שפעם אחת שכחת לכבות חניה עם פנגו וזה בדיוק המחיר שעולה לך בחודש אצל CELLOPARK.
עיקרון הפעולה מאו פשוט - ברגע שהאפליקציה מזהה שהדיבורית של הבלוטוט' מתחברת לטלפון, באופן אוטומטי היא מנתקת את החניה.
בקיצור - שווה, אני מאוד מרוצה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

יש לי את שניהם כבר הרבה זמן - תכלס, שניהם אותו דבר, רק שפאנגו טוב גם להרבה חניונים.
למה כדאי את שניהם: לא פעם קורה לי שפאנגו לא מתחבר.
משה

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

CELLOPARK פשוט מצויינים.
העבירו את כל העבודה שלי מפנגו אליהם, בהתחלה חששנו אז לאחר חודש שימוש איתם אני יכול להגיד שהם בדיוק כמו פנגו + פיצ'רים חדשים וטובים יותר שעובדים מעולה.
לדוגמה: חיבור לדיבורית בלוטוס במכשיר, ברגע שאתה חוזר לרכב זה מכבה אוטומטי את החיוב.

מומלץ.

נ.ב
אם יש חסרון לפנגו לעומתם זה כמות הפעמים שהאפליקציה שלהם קורסת והדרך היחידה להפעיל חנייה היא דרך הטלפון. בנתיים סלולפרק עובדת מהר מאוד וללא קריסות.

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

דרך אגב, אני לא יודע לגבי האפליקציה של סלופארק אבל האפליקציה של פנגו אוספת עליך מידע שלאו דווקא קשור באופן ישיר לחניה שלך

ran_lebvy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131

שליחה

avirokach כתב:דרך אגב, אני לא יודע לגבי האפליקציה של סלופארק אבל האפליקציה של פנגו אוספת עליך מידע שלאו דווקא קשור באופן ישיר לחניה שלך
...
·יש אפליקציה היום שלא עושה את זה?:?

חזור אל “ללא קשר”