https://www.cellopark.co.il/site/index.php
הפונקציה דרכה הם משוקים את עצמם היא ביטול חניה אוטומטי בעת תזוזה. לי קרה לא פעם ששכחתי את הפנגו דלוק הרבה מעבר לזמן החניה ככה שהרעיון די קורץ לי. מישהו ניסה?
יש לציין שהם מציינים שזה חינם, אבל זה רק לחודשים הראשונים ואח"כ בתשלום, לא הצלחתי למצוא כמה.
CELLOPARK - מתחרה ל PANGO, מישהו ניסה?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73424
- שם מלא: ערן
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
אני משתמש בסלופארק כבר הרבה זמן והם אחלה.
דווקא העניין הזה של הכיבוי אוטומטי לא עבד לי טוב בפעם הראשונה ולכן כיביתי אותו ולא נתתי לו עוד צ'אנס. החנתי את האוטו בכחול לבן הפעלתי את החניה ועליתי לאוטו אחר ונסענו. האפליקציה זיהתה כנראה שאני בנסיעה וכיבתה לי את החניה. הפעלתי שוב והם שוב כיבו לי, ככה עוד פעמיים עד שנאלצתי לכבות את הפיצ'ר הזה. רעיון טוב אבל צריך שיפור
דווקא העניין הזה של הכיבוי אוטומטי לא עבד לי טוב בפעם הראשונה ולכן כיביתי אותו ולא נתתי לו עוד צ'אנס. החנתי את האוטו בכחול לבן הפעלתי את החניה ועליתי לאוטו אחר ונסענו. האפליקציה זיהתה כנראה שאני בנסיעה וכיבתה לי את החניה. הפעלתי שוב והם שוב כיבו לי, ככה עוד פעמיים עד שנאלצתי לכבות את הפיצ'ר הזה. רעיון טוב אבל צריך שיפור
- taleckstein
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
@avirokach
·היי,
אני עברתי מפנגו+ לCELLOPARK ואני מאוד מרוצה.
הממשק נוח וידודתי, הפתעול פשוט וגם הנושא של כיבוי אוטומטי.
המחיר הוא 4.5 ש"ח לחודש אבל זה שווה מאוד, תחשוב שפעם אחת שכחת לכבות חניה עם פנגו וזה בדיוק המחיר שעולה לך בחודש אצל CELLOPARK.
עיקרון הפעולה מאו פשוט - ברגע שהאפליקציה מזהה שהדיבורית של הבלוטוט' מתחברת לטלפון, באופן אוטומטי היא מנתקת את החניה.
בקיצור - שווה, אני מאוד מרוצה.
·היי,
אני עברתי מפנגו+ לCELLOPARK ואני מאוד מרוצה.
הממשק נוח וידודתי, הפתעול פשוט וגם הנושא של כיבוי אוטומטי.
המחיר הוא 4.5 ש"ח לחודש אבל זה שווה מאוד, תחשוב שפעם אחת שכחת לכבות חניה עם פנגו וזה בדיוק המחיר שעולה לך בחודש אצל CELLOPARK.
עיקרון הפעולה מאו פשוט - ברגע שהאפליקציה מזהה שהדיבורית של הבלוטוט' מתחברת לטלפון, באופן אוטומטי היא מנתקת את החניה.
בקיצור - שווה, אני מאוד מרוצה.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
יש לי את שניהם כבר הרבה זמן - תכלס, שניהם אותו דבר, רק שפאנגו טוב גם להרבה חניונים.
למה כדאי את שניהם: לא פעם קורה לי שפאנגו לא מתחבר.
למה כדאי את שניהם: לא פעם קורה לי שפאנגו לא מתחבר.
משה
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
CELLOPARK פשוט מצויינים.
העבירו את כל העבודה שלי מפנגו אליהם, בהתחלה חששנו אז לאחר חודש שימוש איתם אני יכול להגיד שהם בדיוק כמו פנגו + פיצ'רים חדשים וטובים יותר שעובדים מעולה.
לדוגמה: חיבור לדיבורית בלוטוס במכשיר, ברגע שאתה חוזר לרכב זה מכבה אוטומטי את החיוב.
מומלץ.
נ.ב
אם יש חסרון לפנגו לעומתם זה כמות הפעמים שהאפליקציה שלהם קורסת והדרך היחידה להפעיל חנייה היא דרך הטלפון. בנתיים סלולפרק עובדת מהר מאוד וללא קריסות.
העבירו את כל העבודה שלי מפנגו אליהם, בהתחלה חששנו אז לאחר חודש שימוש איתם אני יכול להגיד שהם בדיוק כמו פנגו + פיצ'רים חדשים וטובים יותר שעובדים מעולה.
לדוגמה: חיבור לדיבורית בלוטוס במכשיר, ברגע שאתה חוזר לרכב זה מכבה אוטומטי את החיוב.
מומלץ.
נ.ב
אם יש חסרון לפנגו לעומתם זה כמות הפעמים שהאפליקציה שלהם קורסת והדרך היחידה להפעיל חנייה היא דרך הטלפון. בנתיים סלולפרק עובדת מהר מאוד וללא קריסות.
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
דרך אגב, אני לא יודע לגבי האפליקציה של סלופארק אבל האפליקציה של פנגו אוספת עליך מידע שלאו דווקא קשור באופן ישיר לחניה שלך
- ran_lebvy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
·יש אפליקציה היום שלא עושה את זה?:?avirokach כתב:דרך אגב, אני לא יודע לגבי האפליקציה של סלופארק אבל האפליקציה של פנגו אוספת עליך מידע שלאו דווקא קשור באופן ישיר לחניה שלך...