זקוק להמלצה על מכשיר DVD זול לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ferrari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ברשותי תקציב של כ 500 ש"ח, הייתי רוצה לקנות את המכשיר הכי משתלם בסכום הזה, התסכול הוא שאיני מבין בנושא כל כך, הייתי מעוניין לשמוע את המלצתכם בעניין. תודה רבה למגיבים.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

את אחד הדגמים של פיוניר - 393/383
איכות, אמינות, ואחריות ע"י ט.ר אלקטרו .
:קפה:

bitton71
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
שם מלא: דודי ביטון
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

הדגמים של פיוניר ידועים כ"סוסי עבודה" 393 נכנס בתקציב שלך.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school

ferrari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה רבה חבר'ה
קראתי עליהם עכשיו כמה תגובות בזאפ, יש שמשבחים ויש שמתלוננים על בעיות קשות ביותר איתם, אתם מדברים מניסיון אישי?

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

נסיון אישי של שנה וחצי-מעולה.

roykesi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים

אני לעומתם ממליץ על APEX811

שליחה #6 

ועשיתי תחקירים על תחקירים בנושא הזה...
חיפשתי סוס עבודה שלא יעלה הרבה ויקרא את כל הפורמטים.
חיפשתי משהו זול, כי המכשיר הקודם שלי, DV355 של פיוניר הוא בהחלט סוס עבודה רציני שעלה לי 1000 ש"ח לפני כמה שנים, והיום אני תקוע איתו (לא קורא DIVX).
אז כלקח מזה, החלטתי לקנות משהו זול שיחזיק לי מעמד שנתיים-שלוש ולהמשיך הלאה. הרי הטכנולוגיה מתעדכנת כל הזמן, ולכן, לעניות דעתי, לא שווה להשקיע הרבה כסף במה שעוד שנתים-שלוש יהיה סוס מת.
המכשיר הזה עלה לי דרך זאפ 280 ש"ח, ויש לו עדכונים מכאן ועד להודעה חדשה (יש איזה בחור שמכין לבד עדכונים ומשחרר אותם בפורום של ליונטוורק, ובנוסף יש גם עדכונים רשמיים של החברה). יש בזאפ עשרות תגובות חיוביות על המכשיר.
הוא קורא תרגום, ואת כל הפורמטים הקיימים היום בשוק, ובעזרת העדכון ניתן לשחק בגובה התרגום בסרט, בגודל התרגום , ועוד כל מיני פונקציות שפשוט גורמות לך לשלוט באופן מלא בתמונה.
יש לו את כל היציאות האפשריות, קואקס, קומפוננט, דיגיטלי, ועוד... פשוט הכל.
אני מבסוט מכל רגע.
חיפשתי משהו זול שיעשה את העבודה וזה בדיוק מה שקיבלתי.

dpro
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה #7 

APEX אני מוכן להתערב איתך שיום אחריי שתגמר האחריות (שנה) גם המכשיר יגמר (אני קורא למכשירים האלה חד פעמי והם מצדיקים את המשפט מה שזול יקר) קנה פיוניר או טושיבה
נערך לאחרונה על ידי dpro ב 06/02/2007 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

roykesi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים

ייתכן, אבל זה תקף לכל מכשיר קיים. מלבד זאת

שליחה #8 

מספיק פשוט לקרוא את כל התגובות בזאפ (כולל תגובת וידאו שמישהי שמה שם...),
כדי להבין מה מקבלים תמורת כמה.
אין ספק שאין על פיוניר וטושיבה, אבל האם הם שווים את המחיר?
המכשיר של APEX הוא זול וטוב. 71 תגובות מצוינות בזאפ לא יכולות להטעות, גם אם חלקן פיקטיביות.
בפורום של ליונטוורק יש שרשור של מעל 100 תגובות על המכשיר הזה. כולן מהללות אותו.
אם כל כך הרבה אנשים אומרים שמשהו שהוא זול הוא גם טוב, אותי זה שכנע.
יכול להיות באמת שהמכשיר יתקלקל יום אחרי תום האחריות, אבל שנה שלמה נהניתי מכל רגע. זה יכול לקרות גם לכל מכשיר אחר. במחיר של פיוניר אפשר לקנות 2 מכשירי APEX, ולעשות עוד פונקציות שאי אפשר בפיוניר...
אני התלבטתי הרבה לפני כמה חודשים וכמעט קניתי את DV393 ולבסוף החלטתי על APEX, אני לא מצטער.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

Re: ייתכן, אבל זה תקף לכל מכשיר קיים. מלבד זאת

שליחה #9 

roymesi כתב:מספיק פשוט לקרוא את כל התגובות בזאפ (כולל תגובת וידאו שמישהי שמה שם...),
...
אתה בטוח שאתה יכול להסתמך רק על זה?
לדעתי עדיף להסתמך על תגובות כאן מאשר בזאפ.

dpro
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה #10 

אם תקנה רק apex ....כל שנה.... זה יעלה לך הרבה יותר מהפיוניר או טושיבה הכי משוכלל בפיוניר יש שלוש שנים אחריות
אף אחד שמבין קצת במכשירים פה באתר או בכלל קונה אפאקס

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612

שליחה #11 

אפקס הספציפי הזה (811) מכשיר מצויין. הוא לא נותן תמונה כמו פיוניר, אבל מכשיר אמין ונפוץ מאוד.
אולי גם לא יחזיק כמו פיוניר, אבל בהחלט לא מדובר במכשיר בעייתי.
עד לא מזמן, האפקס הזה היה עדיף על פיוניר עם הפונקציות שהיו לו.היום זה כמעט שווה כי ישנם גם עדכונים טובים למכשירי הפיוניר החדשים (393 ו 490). האפקס עדיין יותר משוכלל, אבל לא בהרבה.
ישנם מספר דברים שעדיין חסרים לפיוניר. בעיקר חיבור SCART ותמיכה טובה בקבצי Packed Bitstream.
מצד שני, האפקס לא היה שווה חצי ממה שהוא עכשיו ללא העדכונים שיש לנו בליאונטוורק.כנ"ל הפיוניר!
לדעתי, מי שרוצה מכשיר אמין ביותר,עם תמונה הכי טובה שי-ש (בעיקר בעלי ה LCD או פלזמה), אז פיוניר הוא הבחירה הנכונה!
אבל, מי שמחפש מכשיר לא יקר,עם צפיהבלטלויזיה הרגילה (בעיקר), אבל עדיין אמין ומשוכלל, אז אפקס הוא בשבילו. אבל לא כל אפקס אלא רק הדגם 811!

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #12 

בתור אחד שמחזיק את ה פיוניר 383 ומאוד מרוצה, אני חייב לומר שבאמת שווה יותר לקנות את האפקס. בדוק כמו שאין הוכחה שהאפקס מחזיק יותר משנה, גם אין הוכחה שהוא מת אחרי שנה. דבר חדש שלמדתי היום מהילד החולה 666 זה שהאפקס תומך ב packed bitstreams, דבר שבהכרח היה משכנע אותי לקנות אותו (אני שונא לבדוק כל סרט בתוכנה mpeg4modifier לפני שאני צורב). יתרון חביב שיש לפיוניר על האפקס ולא הוזכר כאן זה האפשרות לחזור לדקה ואף שניה מאוד ספציפית בסרט. כלומר, אם ראית סרט דיואקס של 100 דקות ונרדמת בדקה ה 80 למשל, עם האפקס תצטרך לרוץ במהירות עם הסרט עד שתגיע לדקה ה 80 ובפיוניר יש אפשרות להכניס דקה 80, ללחוץ ENTER והסרט קופץ בדיוק לדקה ה 80.
למי שמעוניין באופציה הזאת ולא מכיר אני מוסיף פה מדריך.
קודם כל הפעולה יכולה להתבצע רק כאשר הדי וי די מנגן את הסרט.
בשלט לוחצים על כפתור menu. לאחר מכן בוחרים בתפריט ב play mode. בתפריט play mode בוחרים ב search mode. בתפריט הבא בוחרים ב time search. במצב הזה אתה צריך להכניס את מספר הדקה ומספר השניות ואז בלחיצה על כפתור ENTER, הסרט יקפוץ בדיוק לדקה ולשניה שבחרת.
תהנו

gul
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה #13 

נחמד.

ferrari פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

שלום חברים, תודה לכם על המלצותיכם, שכנעתם אותי בכיוון הAPEX, רק שהתקציב שלי גדל בפתאומיות, וכעת אני עומד על כ1400 ש"ח
אז חשבתי לקנות כבר DVD שגם מקליט על דיסקים, או הרד דיסק פנימי..... יש המלצות?? תודה מראש

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”