זקוק להמלצה על מכשיר DVD זול לסלון
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
את אחד הדגמים של פיוניר - 393/383
איכות, אמינות, ואחריות ע"י ט.ר אלקטרו .
איכות, אמינות, ואחריות ע"י ט.ר אלקטרו .
אני לעומתם ממליץ על APEX811
ועשיתי תחקירים על תחקירים בנושא הזה...
חיפשתי סוס עבודה שלא יעלה הרבה ויקרא את כל הפורמטים.
חיפשתי משהו זול, כי המכשיר הקודם שלי, DV355 של פיוניר הוא בהחלט סוס עבודה רציני שעלה לי 1000 ש"ח לפני כמה שנים, והיום אני תקוע איתו (לא קורא DIVX).
אז כלקח מזה, החלטתי לקנות משהו זול שיחזיק לי מעמד שנתיים-שלוש ולהמשיך הלאה. הרי הטכנולוגיה מתעדכנת כל הזמן, ולכן, לעניות דעתי, לא שווה להשקיע הרבה כסף במה שעוד שנתים-שלוש יהיה סוס מת.
המכשיר הזה עלה לי דרך זאפ 280 ש"ח, ויש לו עדכונים מכאן ועד להודעה חדשה (יש איזה בחור שמכין לבד עדכונים ומשחרר אותם בפורום של ליונטוורק, ובנוסף יש גם עדכונים רשמיים של החברה). יש בזאפ עשרות תגובות חיוביות על המכשיר.
הוא קורא תרגום, ואת כל הפורמטים הקיימים היום בשוק, ובעזרת העדכון ניתן לשחק בגובה התרגום בסרט, בגודל התרגום , ועוד כל מיני פונקציות שפשוט גורמות לך לשלוט באופן מלא בתמונה.
יש לו את כל היציאות האפשריות, קואקס, קומפוננט, דיגיטלי, ועוד... פשוט הכל.
אני מבסוט מכל רגע.
חיפשתי משהו זול שיעשה את העבודה וזה בדיוק מה שקיבלתי.
חיפשתי סוס עבודה שלא יעלה הרבה ויקרא את כל הפורמטים.
חיפשתי משהו זול, כי המכשיר הקודם שלי, DV355 של פיוניר הוא בהחלט סוס עבודה רציני שעלה לי 1000 ש"ח לפני כמה שנים, והיום אני תקוע איתו (לא קורא DIVX).
אז כלקח מזה, החלטתי לקנות משהו זול שיחזיק לי מעמד שנתיים-שלוש ולהמשיך הלאה. הרי הטכנולוגיה מתעדכנת כל הזמן, ולכן, לעניות דעתי, לא שווה להשקיע הרבה כסף במה שעוד שנתים-שלוש יהיה סוס מת.
המכשיר הזה עלה לי דרך זאפ 280 ש"ח, ויש לו עדכונים מכאן ועד להודעה חדשה (יש איזה בחור שמכין לבד עדכונים ומשחרר אותם בפורום של ליונטוורק, ובנוסף יש גם עדכונים רשמיים של החברה). יש בזאפ עשרות תגובות חיוביות על המכשיר.
הוא קורא תרגום, ואת כל הפורמטים הקיימים היום בשוק, ובעזרת העדכון ניתן לשחק בגובה התרגום בסרט, בגודל התרגום , ועוד כל מיני פונקציות שפשוט גורמות לך לשלוט באופן מלא בתמונה.
יש לו את כל היציאות האפשריות, קואקס, קומפוננט, דיגיטלי, ועוד... פשוט הכל.
אני מבסוט מכל רגע.
חיפשתי משהו זול שיעשה את העבודה וזה בדיוק מה שקיבלתי.
ייתכן, אבל זה תקף לכל מכשיר קיים. מלבד זאת
מספיק פשוט לקרוא את כל התגובות בזאפ (כולל תגובת וידאו שמישהי שמה שם...),
כדי להבין מה מקבלים תמורת כמה.
אין ספק שאין על פיוניר וטושיבה, אבל האם הם שווים את המחיר?
המכשיר של APEX הוא זול וטוב. 71 תגובות מצוינות בזאפ לא יכולות להטעות, גם אם חלקן פיקטיביות.
בפורום של ליונטוורק יש שרשור של מעל 100 תגובות על המכשיר הזה. כולן מהללות אותו.
אם כל כך הרבה אנשים אומרים שמשהו שהוא זול הוא גם טוב, אותי זה שכנע.
יכול להיות באמת שהמכשיר יתקלקל יום אחרי תום האחריות, אבל שנה שלמה נהניתי מכל רגע. זה יכול לקרות גם לכל מכשיר אחר. במחיר של פיוניר אפשר לקנות 2 מכשירי APEX, ולעשות עוד פונקציות שאי אפשר בפיוניר...
אני התלבטתי הרבה לפני כמה חודשים וכמעט קניתי את DV393 ולבסוף החלטתי על APEX, אני לא מצטער.
כדי להבין מה מקבלים תמורת כמה.
אין ספק שאין על פיוניר וטושיבה, אבל האם הם שווים את המחיר?
המכשיר של APEX הוא זול וטוב. 71 תגובות מצוינות בזאפ לא יכולות להטעות, גם אם חלקן פיקטיביות.
בפורום של ליונטוורק יש שרשור של מעל 100 תגובות על המכשיר הזה. כולן מהללות אותו.
אם כל כך הרבה אנשים אומרים שמשהו שהוא זול הוא גם טוב, אותי זה שכנע.
יכול להיות באמת שהמכשיר יתקלקל יום אחרי תום האחריות, אבל שנה שלמה נהניתי מכל רגע. זה יכול לקרות גם לכל מכשיר אחר. במחיר של פיוניר אפשר לקנות 2 מכשירי APEX, ולעשות עוד פונקציות שאי אפשר בפיוניר...
אני התלבטתי הרבה לפני כמה חודשים וכמעט קניתי את DV393 ולבסוף החלטתי על APEX, אני לא מצטער.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
Re: ייתכן, אבל זה תקף לכל מכשיר קיים. מלבד זאת
אתה בטוח שאתה יכול להסתמך רק על זה?roymesi כתב:מספיק פשוט לקרוא את כל התגובות בזאפ (כולל תגובת וידאו שמישהי שמה שם...),...
לדעתי עדיף להסתמך על תגובות כאן מאשר בזאפ.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אפקס הספציפי הזה (811) מכשיר מצויין. הוא לא נותן תמונה כמו פיוניר, אבל מכשיר אמין ונפוץ מאוד.
אולי גם לא יחזיק כמו פיוניר, אבל בהחלט לא מדובר במכשיר בעייתי.
עד לא מזמן, האפקס הזה היה עדיף על פיוניר עם הפונקציות שהיו לו.היום זה כמעט שווה כי ישנם גם עדכונים טובים למכשירי הפיוניר החדשים (393 ו 490). האפקס עדיין יותר משוכלל, אבל לא בהרבה.
ישנם מספר דברים שעדיין חסרים לפיוניר. בעיקר חיבור SCART ותמיכה טובה בקבצי Packed Bitstream.
מצד שני, האפקס לא היה שווה חצי ממה שהוא עכשיו ללא העדכונים שיש לנו בליאונטוורק.כנ"ל הפיוניר!
לדעתי, מי שרוצה מכשיר אמין ביותר,עם תמונה הכי טובה שי-ש (בעיקר בעלי ה LCD או פלזמה), אז פיוניר הוא הבחירה הנכונה!
אבל, מי שמחפש מכשיר לא יקר,עם צפיהבלטלויזיה הרגילה (בעיקר), אבל עדיין אמין ומשוכלל, אז אפקס הוא בשבילו. אבל לא כל אפקס אלא רק הדגם 811!
אולי גם לא יחזיק כמו פיוניר, אבל בהחלט לא מדובר במכשיר בעייתי.
עד לא מזמן, האפקס הזה היה עדיף על פיוניר עם הפונקציות שהיו לו.היום זה כמעט שווה כי ישנם גם עדכונים טובים למכשירי הפיוניר החדשים (393 ו 490). האפקס עדיין יותר משוכלל, אבל לא בהרבה.
ישנם מספר דברים שעדיין חסרים לפיוניר. בעיקר חיבור SCART ותמיכה טובה בקבצי Packed Bitstream.
מצד שני, האפקס לא היה שווה חצי ממה שהוא עכשיו ללא העדכונים שיש לנו בליאונטוורק.כנ"ל הפיוניר!
לדעתי, מי שרוצה מכשיר אמין ביותר,עם תמונה הכי טובה שי-ש (בעיקר בעלי ה LCD או פלזמה), אז פיוניר הוא הבחירה הנכונה!
אבל, מי שמחפש מכשיר לא יקר,עם צפיהבלטלויזיה הרגילה (בעיקר), אבל עדיין אמין ומשוכלל, אז אפקס הוא בשבילו. אבל לא כל אפקס אלא רק הדגם 811!
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בתור אחד שמחזיק את ה פיוניר 383 ומאוד מרוצה, אני חייב לומר שבאמת שווה יותר לקנות את האפקס. בדוק כמו שאין הוכחה שהאפקס מחזיק יותר משנה, גם אין הוכחה שהוא מת אחרי שנה. דבר חדש שלמדתי היום מהילד החולה 666 זה שהאפקס תומך ב packed bitstreams, דבר שבהכרח היה משכנע אותי לקנות אותו (אני שונא לבדוק כל סרט בתוכנה mpeg4modifier לפני שאני צורב). יתרון חביב שיש לפיוניר על האפקס ולא הוזכר כאן זה האפשרות לחזור לדקה ואף שניה מאוד ספציפית בסרט. כלומר, אם ראית סרט דיואקס של 100 דקות ונרדמת בדקה ה 80 למשל, עם האפקס תצטרך לרוץ במהירות עם הסרט עד שתגיע לדקה ה 80 ובפיוניר יש אפשרות להכניס דקה 80, ללחוץ ENTER והסרט קופץ בדיוק לדקה ה 80.
למי שמעוניין באופציה הזאת ולא מכיר אני מוסיף פה מדריך.
קודם כל הפעולה יכולה להתבצע רק כאשר הדי וי די מנגן את הסרט.
בשלט לוחצים על כפתור menu. לאחר מכן בוחרים בתפריט ב play mode. בתפריט play mode בוחרים ב search mode. בתפריט הבא בוחרים ב time search. במצב הזה אתה צריך להכניס את מספר הדקה ומספר השניות ואז בלחיצה על כפתור ENTER, הסרט יקפוץ בדיוק לדקה ולשניה שבחרת.
תהנו
למי שמעוניין באופציה הזאת ולא מכיר אני מוסיף פה מדריך.
קודם כל הפעולה יכולה להתבצע רק כאשר הדי וי די מנגן את הסרט.
בשלט לוחצים על כפתור menu. לאחר מכן בוחרים בתפריט ב play mode. בתפריט play mode בוחרים ב search mode. בתפריט הבא בוחרים ב time search. במצב הזה אתה צריך להכניס את מספר הדקה ומספר השניות ואז בלחיצה על כפתור ENTER, הסרט יקפוץ בדיוק לדקה ולשניה שבחרת.
תהנו