התחדשתי במסך hisense k700 75
אתה צודק עופר בעבר הלא רחוק אני לא היתי מוכן לשמוע על חברות סיניות ,בסוף הבני שמדובר בסטיגמה בלבד והיום החברות הסיניות מיצרות מוצרים מאוד איכותיים בתג מחיר זול שלא נופלות מאף מותג ידוע .
עוד לפני רכישת המסך הרכישה הראשונה שלי הייתה סמארטפון סיני בחצי מחיר שעדיין עושה את העבודה.
להזכיר לך שחצי מדינה מזמינה מוצרים מאתרים סינים
עוד לפני רכישת המסך הרכישה הראשונה שלי הייתה סמארטפון סיני בחצי מחיר שעדיין עושה את העבודה.
להזכיר לך שחצי מדינה מזמינה מוצרים מאתרים סינים
אני הזמנתי 3 טלפונים סיניים THL W200 לפני שנתיים. *** כזה לא ראוי להקרא טלפון. שלושת המכשירים מאתחלים את עצמם רנדומלית, מערכת ההפעלה מיושנת ולא מתעדכנת, מצלמה דפוקה, באחד הטלפונים מת המסך ונאלצתי להחליף אותו במשומש במחיר של 350 ש"ח,ועוד שלל בעיות.וזה עוד טלפון שנחשב בזמנו מומלץ ע"י פורומים סלולאריים. אני בחיים לא אקנה שוב שום מוצר של מותג סיני.
לשלם 14,500 על מסך סיני נשמע לי הזוי לחלוטין, ואני רק מאחל לך שנים ארוכות איתו ללא תקלות, שמה לעשות -במוצרים סיניים הסיכוי להן גדול יותר.
לשלם 14,500 על מסך סיני נשמע לי הזוי לחלוטין, ואני רק מאחל לך שנים ארוכות איתו ללא תקלות, שמה לעשות -במוצרים סיניים הסיכוי להן גדול יותר.
כל המוצרים הטובים וגם המותגים מיוצרים בסין,במוצרי אלקטרוניקה צריך גם הרבה מזל אני רואה את חברי את הגאלאקסי בשלל בעיות וגם בחלק מהחברים פה בפורום עם לא מאט תקלות במסכי הסמסונג והLG שלהם
תאמין לי שאם תרכוש מסך זהה 75 של סמסונג בסכום של 30 אלף שהוא כפול מהמחיר של המסך הזה ,במקרה של תקלה אתה תזיל דמעות ותתאכזב קשות .
אין היום הרבה מוצרים אמינים בשוק ,אצלי מסזך הסמסונוג נדפק לאחר שנתיםם בגלל ספק שרוף (מזל שהיה לי אחריות)לעומת זאת מסך הHaier הראשון שלי בן 9 השנים עדיין עובד ללא הפסקה אצל חמתי.
הכל עניין של תקציב,לי היה חשוב לרכוש מסך גדול ולהתפשר על "המותג".
תאמין לי שעד לפני שנתיים לא יכלתי לשמוע את המילה מותג סיני,בקרוב גם אצלך תרצה או לא תרצה זה מה שקורה לנו היום בשוק.
תלמד לא בהכרך משהו שהוא זול הוא רע (קופיקס)
תאמין לי שאם תרכוש מסך זהה 75 של סמסונג בסכום של 30 אלף שהוא כפול מהמחיר של המסך הזה ,במקרה של תקלה אתה תזיל דמעות ותתאכזב קשות .
אין היום הרבה מוצרים אמינים בשוק ,אצלי מסזך הסמסונוג נדפק לאחר שנתיםם בגלל ספק שרוף (מזל שהיה לי אחריות)לעומת זאת מסך הHaier הראשון שלי בן 9 השנים עדיין עובד ללא הפסקה אצל חמתי.
הכל עניין של תקציב,לי היה חשוב לרכוש מסך גדול ולהתפשר על "המותג".
תאמין לי שעד לפני שנתיים לא יכלתי לשמוע את המילה מותג סיני,בקרוב גם אצלך תרצה או לא תרצה זה מה שקורה לנו היום בשוק.
תלמד לא בהכרך משהו שהוא זול הוא רע (קופיקס)
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@Coresh
·
הזוי? ספר את זה לחברים שסיפרו לנו בשבוע אחרון איך מסכים יקרים של סמסונג ו-lg החזירו את נשמתם לבורא בטווח של 3 שנים פלוס מינוס.
לאחדים היה מזל והם זכו לממש את האחריות ול"שדרג" את המסך עליו שילמו במיטב כספם למסך נחות בתוספות של אלפי שקלים, כי מה לעשות, אין יותר את הדגם שלהם.
·
הזוי? ספר את זה לחברים שסיפרו לנו בשבוע אחרון איך מסכים יקרים של סמסונג ו-lg החזירו את נשמתם לבורא בטווח של 3 שנים פלוס מינוס.
לאחדים היה מזל והם זכו לממש את האחריות ול"שדרג" את המסך עליו שילמו במיטב כספם למסך נחות בתוספות של אלפי שקלים, כי מה לעשות, אין יותר את הדגם שלהם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
@tomernoy
·
תתחדש על הבונבוניירה החדשה.
נראה טוב מאוד ומעורר תיאבון.
יש לי את ה 65 אינטש של הייסנס (בת פחות משנה) ואני די מרוצה. הייתי שמח לעשות עסקת טרייד ולהחליף ל 75 אבל לא נראה לי שאוכל לקבל מחיר הוגן עבור ה 65.
תתחדש ותהנה!(f)
·
יש לי את ה 65 אינטש של הייסנס (בת פחות משנה) ואני די מרוצה. הייתי שמח לעשות עסקת טרייד ולהחליף ל 75 אבל לא נראה לי שאוכל לקבל מחיר הוגן עבור ה 65.
תתחדש ותהנה!(f)
"די מרוצה" לא נשמע מלהיב במיוחד. מה בעצם מונע ממך מלהיות מרוצה (מלבד הרצון ל-75)?molvy כתב:@tomernoy
·
תתחדש ותהנה!(f)...
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
@zilbermm
·
בעיקר בגלל זמן העלייה שלו, בהדלקה לוקח לו יותר מדקה להטעין את האנדרואיד ואין אפשרות לכבות אותו בSTBY כך שהוא יעלה מהר.
כך שכל כיבוי זה להמתין את משך זמן ההדלקה.
פרט לזה אני מרוצה מאיכות המסך מאיכות התמונה מהיכולת לראות סרטים מה NAS וכמובן מהיוטיוב
·
בעיקר בגלל זמן העלייה שלו, בהדלקה לוקח לו יותר מדקה להטעין את האנדרואיד ואין אפשרות לכבות אותו בSTBY כך שהוא יעלה מהר.
כך שכל כיבוי זה להמתין את משך זמן ההדלקה.
פרט לזה אני מרוצה מאיכות המסך מאיכות התמונה מהיכולת לראות סרטים מה NAS וכמובן מהיוטיוב
Re: כתוביות
כי המסך לא תומך בעברית.amirbc כתב:מעוניין בעזרה
ניסיתי להפעיל דרך מסך ההיסנס כתוביות בצד בסרטי בלו ריי 720/1080 באמצעות דיסק או קי
המסך לא מצליח להפעיל את הכתוביות בעברית
אני יכול לראות שפות אחרות, אבל לא עברית
מדוע ?...
רכוש סטרימר.