קודם כל המסך מגיע עם שלט +סוללות+מעמד מתכת+ברגים לתלייה וחוברת הפעלה בעברית.
יש לציין שאת המסך תליתי על מתקן קיים ופשוט שהיה לי על המסך 51 הישן שלי ללא שום בעיה ,את המסך התקינו חברת רטפון שנתנו לי שירות מעולה ואפילו התקינו לי את המסך הישן שלי בחדר השינה ללא שום עלות מכיוון שמגיע לי מתקן תלייה .
המסך די כבד ושוקל כמעט 50 קילו ומומלץ 3 אנשים לתלייה שלו.
חיבורים:
המסך מגיע עם 2 חיבורי HDMI 2.0 בגב המכשיר ו2 חיבורי HDMI 1.4 בצד המכשיר בנוסף יש 3 חיבורי USB וחיבור אופטי.
יש לציין שהגישה לחיבורים שבצד כמעט בלתי אפשרית עם מתקן שצמוד לקיר,ניתן לבצע את זה עם יש לך יד רזה וסבלנות.
סמארט:לא לצפות ליותר מידי,מדובר במערכת הפעלה של OPERA עם אפליקציות כמו נטפליקס יו טיוב ועוד ועם משחקים פשוטים שמזכירים לי את שנות השמונים,הסמארט עובד טוב וניתן לבצע איתו צג אלחוטי ולראות תכנים מהנייד ללא שום בעיה
הצלחתי לבצע שיתוף קבצים מהמחשב בקלות אפילו דרך WIFI גם לסרטי 4K.
איכות תמונה:מחובר אצלי ממיר סלקום ואיכות השידור של ערוצים 10,2 סבירה ולא יותר מזה,ערוצי הHD הרגילים רואים מעולה במיוחד את ערוץ HD1 וערוץ ONE HD.
סרטי 1080P פשוט רואים מדהים בהשוואה למסך פלאזמה הישנה שלי.
המסך מצליח לנגן את כל תכני ה4K שהורדתי לו והתמונה השאירה אותי פעור פה
סרטוני יו טיוב לא משודרים באיכות 4K במסך אבל האכיות אכן לא רעה בכלל.
בחושך מוחלט ניתן טיפה להבחין בתאורה הLED שבמסגרת המסך אך כמעט וזה לא מורגש בסצינות חשוכות וצריך עין טובה בישביל לראות את זה.
בהשוואה לפלאזמה D550 הישנה והטובה שלי השחור פה הוא באמת טוב יותר בסצינות חשוכות בסרטים בחדר חשוך.
סאונד:ללא ספק מה שהפתיע אותי במסך הוא הסאונד המטורף שיש לו ,בגב המסך מותקנים 3 רמקולים בכל צד וכאשר בהגדרות מדליקים את מצב הסראונד אתה פשוט חושב שיש לך סאונד בר בסלון.
תלת מימד:המסך תומך תלת מימד אבל לא מגיע עם זוג משקפים,הצלחתי לצפות בסרטי תלת מימד עם משקפי הסמסונג האקטיבים שלי ,איכות התמונה הייתה בינונית.
לסיכום המסך מאוד הפתיע אותי לטובה בתמורה למחיר וללא ספק מדובר בחוויה של צפייה גם למי שאין את הכסף לרכוש מסך כזה של החברות הידועות.
יתרונות:
איכות תמונה מעולה בHD וב 4K
ממשק נוח ופשוט לתפעול
זוויות צפייה מעולות
השתקפויות נמוכות
מחיר
חסרונות:
סמארט פשוט
תלת מימד לא מוצלח
גישה לחיבורי המסך
איכות תמונה בשידורי SD
הוספתי כמה תמונות מצטער על האיכות כי המצלמה שלי לא תקינה