שלום צריך הכוונה ליצירת סט אפ
הזמנתי סוף סוף את ההיפימן HE400I וכאן גם המקום להודות לeyal1983 ול elad7 על הכיוון הנכון!
בחדר אין לי כרגע כלום חוץ מסמארטפון...חשבתי לקנות סט מגבר ודאק ולחבר דרך otg לסמארטפון..מה אומרים? או לקנות מחשב נייד פשוט?
בחדר אין לי כרגע כלום חוץ מסמארטפון...חשבתי לקנות סט מגבר ודאק ולחבר דרך otg לסמארטפון..מה אומרים? או לקנות מחשב נייד פשוט?
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 22/02/2016 19:59, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אצלי הן מחוברות לMODI2\MAGNI2, נשמעות מעולה.
תבדוק כמה הבחור רוצה על הסטאפ, יכול להיות ששווה לקנות ממנו.
(סט חדש מהדור השני עולה בערך 1000-1100 שקל, בגלל מעמ משלוח וכו)
תבדוק כמה הבחור רוצה על הסטאפ, יכול להיות ששווה לקנות ממנו.
(סט חדש מהדור השני עולה בערך 1000-1100 שקל, בגלל מעמ משלוח וכו)
·lior777 כתב:הזמנתי סוף סוף את ההיפימן HE400I וכאן גם המקום להודות לeyal1983 ול elad7 על הכיוון הנכון!
בחדר אין לי כרגע כלום חוץ מסמארטפון...חשבתי לקנות סט מגבר ודאק ולחבר דרך otg לסמארטפון..מה אומרים? או לקנות מחשב נייד פשוט?...
ולמה לא לעשות משהו יותר חכם ולהשתמש בסמארטפון כנגן במקום סתם לבזבז כסף? אפילו באתר הרשמי כותבים שאין בעיה להניע אותן עם סמארטפונים.
בגאלקסי נוט 4 שלי עם המגבר הדי חלש שלו הם מגיעים לווליום גבוה.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

@evgenetic
·
כי פלאפון (במקרה שלי G3) לא מניע אותן כמו שצריך, ווליום זה לא הכל.
·
כי פלאפון (במקרה שלי G3) לא מניע אותן כמו שצריך, ווליום זה לא הכל.
הגברה=ווליום, נקודה. כל הסמארטפונים מראש בנויים להתמודד עם אוזניות עם עכבה נמוכה כמו 400i, אז אין סיכוי לבעיות הספקת זרם או output impedance גבוה.
כל השאר הסגולות של ההגברה שנוטים לזרוק כאן מבלי שום ביסוס זו מיתולוגיה אודיופילית מאת האידיוטים מhead-fi.
במקרה שלך ספציפית צ'סטר זה במיוחד מיותר כי לG3 יש כרטיס קול בין הטובים שיש כיום: http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p7.php
כל השאר הסגולות של ההגברה שנוטים לזרוק כאן מבלי שום ביסוס זו מיתולוגיה אודיופילית מאת האידיוטים מhead-fi.
במקרה שלך ספציפית צ'סטר זה במיוחד מיותר כי לG3 יש כרטיס קול בין הטובים שיש כיום: http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p7.php
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

@evgenetic
·
יש הבדל בין הפלאפון למגבר.
גם יש הבדל בין המחשב למגבר.
ודרך אגב, הפלאפון\מחשב לא מביא אותן לעוצמה שהמגבר מגיע, ככה שהם יכולים לכתוב באתר מה שבא להם.
כמה ההבדל הזה שווה? זה כבר עניין של טעם אישי וכמה כל אחד מוכן להוציא.
אני תמיד אומר לנסות בעצמך לפי שקונים כדי שתוכל לעשות את השיקולים האלו ולא להסתמך רק על המלצות.
הG3 עושה עבודה טובה אבל יש מקום לשיפור (למשל ווקל נשי נשמע לפעמים טיפה צורם, בעיקר בSים), נכון שלא צריך לרוץ ולהוציא סכומי עתק על מגברים וממירים, אבל במקרה של ה400i כן צריך מגבר והוא לא חייב להיות יקר.
אם היית אומר שהDAC בG3 הוא מספיק טוב או טוב כמו הMODI2, לא הייתי מתווכח בכלל כי לא עשיתי השוואה ישירה ואני גם לא חושב שאני יכול לשפוט הבדל בDACים.
אתה לא באמת מצפה מכל אחד להחזיק ציוד מדידה מקצועי ולבדוק כל פיפס לפני שמגיבים בפורומים נכון?
·
יש הבדל בין הפלאפון למגבר.
גם יש הבדל בין המחשב למגבר.
ודרך אגב, הפלאפון\מחשב לא מביא אותן לעוצמה שהמגבר מגיע, ככה שהם יכולים לכתוב באתר מה שבא להם.
כמה ההבדל הזה שווה? זה כבר עניין של טעם אישי וכמה כל אחד מוכן להוציא.
אני תמיד אומר לנסות בעצמך לפי שקונים כדי שתוכל לעשות את השיקולים האלו ולא להסתמך רק על המלצות.
הG3 עושה עבודה טובה אבל יש מקום לשיפור (למשל ווקל נשי נשמע לפעמים טיפה צורם, בעיקר בSים), נכון שלא צריך לרוץ ולהוציא סכומי עתק על מגברים וממירים, אבל במקרה של ה400i כן צריך מגבר והוא לא חייב להיות יקר.
אם היית אומר שהDAC בG3 הוא מספיק טוב או טוב כמו הMODI2, לא הייתי מתווכח בכלל כי לא עשיתי השוואה ישירה ואני גם לא חושב שאני יכול לשפוט הבדל בDACים.
אתה לא באמת מצפה מכל אחד להחזיק ציוד מדידה מקצועי ולבדוק כל פיפס לפני שמגיבים בפורומים נכון?
צ'סטר, העוצמה ש400i צריכים כדי להגיע ל100 דציבל (בכל תדר אפשרי, כי העכבה שלהם זהה בכל הספקטרום - היופי של פלאנר מגנטיות) היא פחות מ8 מיליוואט, לפי החישוב שלי G3 יכול לספק 9.2 מיליוואט ל35 אום של ה400i (הוא נותן 0.57 וולט ליציאת האוזניות לפי phonearea), ואלה נתונים אובייקטיבים לחלוטין. אז על איזה חוסר עוצמה אתה מדבר בכלל?
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 22/02/2016 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
הG3 לא איכותי נקודה ובטח לא משתווה לדאק ייעודי זה יהיה בזבוז משווע לחבר לאוזניות כאלו דאק כזה
אני כרגע עם הMX4 PRO שנחשב בעל דאק טוב יותר (ושמעתי את הG3 אגב),נחמד ולא יותר ומיועד לניידות מתפשרת
בקשר לעוצמה,אם מישהו שמע את המכשיר הנ"ל או כל סמארטפון אחר עם האוזניות האלו בהשוואה למגבר ועדיין טוען שההגברה בנייד מספיקה..
ההגברה אגב היא קצת יותר מרק ווליום,ישנו גם רובד מוסקלי כגון חמימות פירוט וגודל במה שמושפעים בצורה ישירה מאיכות המגבר
והדבר החשוב לא פחות ובעל משקל זהה לכל הנ"ל זו השליטה ברכיב עצמו ללא איבודי כוח וההבדל נשמע בעיקר בתדרים הנמוכים שמשתלבים בצורה שתוכננו לעומת הגברה רפה שמבליטה את הגבוהים
אני כרגע עם הMX4 PRO שנחשב בעל דאק טוב יותר (ושמעתי את הG3 אגב),נחמד ולא יותר ומיועד לניידות מתפשרת
בקשר לעוצמה,אם מישהו שמע את המכשיר הנ"ל או כל סמארטפון אחר עם האוזניות האלו בהשוואה למגבר ועדיין טוען שההגברה בנייד מספיקה..
ההגברה אגב היא קצת יותר מרק ווליום,ישנו גם רובד מוסקלי כגון חמימות פירוט וגודל במה שמושפעים בצורה ישירה מאיכות המגבר
והדבר החשוב לא פחות ובעל משקל זהה לכל הנ"ל זו השליטה ברכיב עצמו ללא איבודי כוח וההבדל נשמע בעיקר בתדרים הנמוכים שמשתלבים בצורה שתוכננו לעומת הגברה רפה שמבליטה את הגבוהים
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
עלה בדעתך שיש מצב שהקלטות יהיו בגיין נמוך, לפעמים משמעותית, מזה שבו השתמש היצרן לצורך קביעת הנתון- לו כמובן יש אינטרס להשתמש בגיין הגבוה ביותר לפני cliping?
ואתה באמת חושב שכל מגבר של סמארטפון, באותו ווליום כמו מגבר שולחני טוב, ישמור על אותה רמת thd+noise, IMD וcrosstalk? במיוחד עם דרישות זרם גבוהות כמו של פלאנריות אשר בפועל, לפי כל מי שיש לו ניסיון מגוון, שלא כמוך, ככלל מגיבות באופן חיובי (=שמיע) לזרם עודף מעבר למה שרשום בנתוני הנצילות (ע"ע Audeze).
ואתה באמת חושב שכל מגבר של סמארטפון, באותו ווליום כמו מגבר שולחני טוב, ישמור על אותה רמת thd+noise, IMD וcrosstalk? במיוחד עם דרישות זרם גבוהות כמו של פלאנריות אשר בפועל, לפי כל מי שיש לו ניסיון מגוון, שלא כמוך, ככלל מגיבות באופן חיובי (=שמיע) לזרם עודף מעבר למה שרשום בנתוני הנצילות (ע"ע Audeze).
·eladi7 כתב:הG3 לא איכותי נקודה ובטח לא משתווה לדאק ייעודי זה יהיה בזבוז משווע לחבר לאוזניות כאלו דאק כזה
והדבר החשוב לא פחות ובעל משקל זהה לכל הנ"ל זו השליטה ברכיב עצמו ללא איבודי כוח וההבדל נשמע בעיקר בתדרים הנמוכים שמשתלבים בצורה שתוכננו לעומת הגברה רפה שמבליטה את הגבוהים...
טענה שכמובן לא עומדת מול מבחן אובייקטיבי, שוב: http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p7.php
אין הקלטות כאלה כיום, אולי רק אם מישהו עשה rip עצמאי מתקליט vinyl או משהו, מנצלים את כל הטווח הדינמי עד להגעה ל clipping. וגם אם יתקל במשהו מן הסוג אז הדרך לטפל בזה הוא בנגן עצמו ולא ע"י הגברה של האות לאוזניות.עלה בדעתך שיש מצב שהקלטות יהיו בגיין נמוך, לפעמים משמעותית, מזה שבו השתמש היצרן לצורך קביעת הנתון- לו כמובן יש אינטרס להשתמש בגיין הגבוה ביותר לפני cliping?...
אבל מי דיבר על כל הסמארטפונים? אני דיברתי רק על G3 שהובאו לדוגמא וקישרתי למדידות שלהם. לפי המדידות כל הפרמטרים הרלוונטיים הוא לא יהיו שונה מDAC יעודי.ואתה באמת חושב שכל מגבר של סמארטפון, באותו ווליום כמו מגבר שולחני טוב, ישמור על אותה רמת thd+noise, IMD וcrosstalk? במיוחד עם דרישות זרם גבוהות כמו של פלאנריות אשר בפועל, לפי כל מי שיש לו ניסיון מגוון, שלא כמוך, ככלל מגיבות באופן חיובי (=שמיע) לזרם עודף מעבר למה שרשום בנתוני הנצילות (ע"ע Audeze)....
מאיפה הבאת את השטות על דרישות זרם גבוהות? יש להם עכבה קבועה בכל התדרים של 35 אום, ונצילות גבוהה מאד.
Easy on the Amplifier --- Unlike the coiled winding of a dynamic driver, which creates inductive peaks in the impedance characteristics of the headphone, current planar magnetic headphones use a serpentine pattern for their voice coil, which makes their impedance characteristics almost purely resistive. Though they sometimes need quite a bit of voltage to drive them, they are not difficult loads to drive at all.
http://www.innerfidelity.com/content/ho ... o8UbSzt.97
אם יש הוכחות לכך שהגברה יעודית משנה משהו באופן שמיע לפלאנריות - אתה כבר יודע מה לעשות..עד שאתה מציג תוצאות של מבחן ABX או לפחות סתם מבחן עיוור הטענה שלך היא אוויר חם.
הנסיון שלכם שאתם מנופפים פה כל המזן ללא בדיקות נורמליות לא שווה כלום ואין שום סיבה הגיונית להתייחס אליו כאל סמכות כלשהי.
אה, נחמד שבכל הנוגע לרפרנס טכני אין לך בעיה עם האיש שכתב שהוא לא הולך לאתגר את עצמו עד טמטום עם מבחני ABX בעת השוואת ציוד.
אם אתה כ"כ סומך על נתונים יבשים, של יצרנים, בוא תסביר לי את הדיסוננס הבא:
Efficiency 101dB / 1mW
Optimal power requirement 1 – 4W
https://www.audeze.com/products/lcd-collection/lcd2
אם אתה כ"כ סומך על נתונים יבשים, של יצרנים, בוא תסביר לי את הדיסוננס הבא:
Efficiency 101dB / 1mW
Optimal power requirement 1 – 4W
https://www.audeze.com/products/lcd-collection/lcd2
הנתון היבש הוא Efficiency 101dB / 1mW
הpower requirement זה הזייה, בוואט אחד הם יהיו ב131 דציבל - מה שיגרום נזק בלתי הפיך לאוזניים תוך כמה שניות.
(אבל יש מצב שזה מכוון למגברי שפופרות עם output impendance מאד גבוה)
הpower requirement זה הזייה, בוואט אחד הם יהיו ב131 דציבל - מה שיגרום נזק בלתי הפיך לאוזניים תוך כמה שניות.
(אבל יש מצב שזה מכוון למגברי שפופרות עם output impendance מאד גבוה)
על פי טענתך אכן סמארטפון טוב (ואני לא אגביל דווקא לg3) אכן יהיה די והותר לhe400i
אז בוא ותוכיח את הטענה הזאת בפועל,קפוץ לעופר ממאסטרו אודיו ותתרשם מההבדל הזניח לדבריך תרשום את מסקנותיך האישיות בלבד ואז נדבר
מקובל עליך?
אז בוא ותוכיח את הטענה הזאת בפועל,קפוץ לעופר ממאסטרו אודיו ותתרשם מההבדל הזניח לדבריך תרשום את מסקנותיך האישיות בלבד ואז נדבר
מקובל עליך?
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
הוא לא מהעולם הזה, מנסה לשכנע שפלפון זה הדבר הכי טוב לאוזניות פלנריות של הייפיימן...
פשוט תתעלמו לחלוטין מהתגובות שלו (כולל האישיות),
עד שהוא יבין את הרמז ויפסיק לעשות Trolling לכל ת'רד שאנחנו פותחים כאן.
עד שהוא יבין את הרמז ויפסיק לעשות Trolling לכל ת'רד שאנחנו פותחים כאן.
·eladi7 כתב:על פי טענתך אכן סמארטפון טוב (ואני לא אגביל דווקא לg3) אכן יהיה די והותר לhe400i
מקובל עליך?...
אבל אני כן מגביל לG3 כי אני לא יודע מה הנתונים של כל סמארטפונים.
אני לא צריך להוכיח שום טענה, זה אתם שטוענים שהוא צריך מגבר ואתם צריכים להוכיח את זה.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 23/02/2016 10:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
·eyal1983 כתב:הוא לא מהעולם הזה, מנסה לשכנע שפלפון זה הדבר הכי טוב לאוזניות פלנריות של הייפיימן...
עד שהוא יבין את הרמז ויפסיק לעשות Trolling לכל ת'רד שאנחנו פותחים כאן....
אני חושב שמי שעושה טרולינג ומכירות סמויות זה אתם, אני לא מנסה לשכנע שG3 הוא הדבר הכי טוב אלא ככל הנראה מספיק לרוב השימושים.
נראה לי זה מאד פשוט וכבר הסברתי את זה המון פעמים - אם אתה לא מצליח להוכיח שהוספת מגבר או דאק תשפר משהו אבל בכל זאת דוחף אותם בכל שרשור אפשרי - אתה עוסק בתחום ששכחו להוסיף לו את התג המזהה או שפשוט לא יודע על מה אתה מדבר. בשני המקרים אין שום סיבה הגיונית להקשיב לעצות שלך.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

די! די! אני לא יכול יותר
זה ממש מופע בידור פה.
אתה מתייחס יותר מדי לנתונים יבשים, יש מעבר.
אתה טוען שיש לך את ה400i נכון? ניסית את ה400i עם מכשיר שהוא לא סמרטפון?
לפי שיטתך, לאיזה מגבר\ממיר \ מכשיר יהיה אופטימלי לחבר אותן?
ושוב אני אומר כדי שלא תכניס לי מילים לפה, הG3 עושה עבודה סבבה לגמרי, אבל מגבר מוסיף.
זה ממש מופע בידור פה.
אתה מתייחס יותר מדי לנתונים יבשים, יש מעבר.
אתה טוען שיש לך את ה400i נכון? ניסית את ה400i עם מכשיר שהוא לא סמרטפון?
לפי שיטתך, לאיזה מגבר\ממיר \ מכשיר יהיה אופטימלי לחבר אותן?
ושוב אני אומר כדי שלא תכניס לי מילים לפה, הG3 עושה עבודה סבבה לגמרי, אבל מגבר מוסיף.