יש לי 2 רמקולים ישנים שהיו חלק ממערכת ישנה, ברשותי כיום רק הרמקולים.
מדובר על רמקולים של סוני SS2030.
הרמקולים היו במצב טוב למיטב ידיעתי אך לא היו בשימוש בשנים האחרונות, בעיקר כי אין לי רסיבר/מגבר...
לפני שנה פרצו לי לבית ובין שאר הבלאגן שעשו בבית, הם גם שברו את אחד הרמקולים (כפי שניתן לראות בתמונה).
האם שווה לנסות לתקן את הרמקול?
אם כן, אשמח להמלצה על רכיבים לקנייה לתיקון בעצמי (אם לא מסובך) או על חנות שתיקח מחיר סביר.
כמו כן, אשמח לקבל המלצה על מגבר מתאים כשההעדפה היא שאפשר יהיה לחבר את הרמקולים גם למערכות מתקדמות (טלוויזיה, סטרימר וכו').
האם שווה לתקן את הרמקולים הישנים שלי?
תיקון רמקולים
שלום קרנף,
רמקולים של סוני בני 200 שנה הם לא בדיוק כוס התה של חברי הפורום הזה. אם זה חשוב לך, קח את הרמקול הפגום לאיש מקצוע. יש אחד בשם רפי האוזמן, בן אדם נעים שמתקן רמקולים למחייתו. הוא ישמח לענות לך על כל השאלות וגם יתקן לך את הרמקול אם תרצה. הוא יושב בז'בוטינסקי 22 ר"ג ויש גם טלפון: 03-6733334. בהצלחה!
רמקולים של סוני בני 200 שנה הם לא בדיוק כוס התה של חברי הפורום הזה. אם זה חשוב לך, קח את הרמקול הפגום לאיש מקצוע. יש אחד בשם רפי האוזמן, בן אדם נעים שמתקן רמקולים למחייתו. הוא ישמח לענות לך על כל השאלות וגם יתקן לך את הרמקול אם תרצה. הוא יושב בז'בוטינסקי 22 ר"ג ויש גם טלפון: 03-6733334. בהצלחה!