Dunu DN2000J

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,:)
ברצוני לרכוש אוזניות חדשות בתקציב של 350$,שיחוברו לגלקסי נוט 3.
המוזיקה שאני שומע היא מגוונת,ולכן הייתי רוצה אוזניות allround.
חשבתי על Dunu,אך במידה ויש משהו מתאים יותר,אשמח לשמוע את דעתכם.
ד''א אני לא יודע אם הפלאפון יסחוב את האוזניות ללא קושי,אבל אין לי שום בעיה לצרף מגבר או ממיר(עד 150$..)במידה והאוזניות "ידרשו" זאת..
כמו כן אני בעל GR07MKII(שלדעתי נשמעות מאוד עד כדי זהות לGR06),ולכן אשמח אם תשוו את הצעתכם/DN2000J לויסוניק.

תודה מראש לכל העוזרים:D

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

ממליץ לך לבדוק את ה- FLC8 S שמקבלות שבחים בכל מקום (כולל ברשימה של ג'וקר).

אם בכל זאת תחליט ללכת על DUNU אז כדאי לחכות, כי אנשים בתערוכת CanJam שנערכת בימים אלה בסינגפור, מדווחים שהדגם החדש של החברה בטווח הזה של המחיר, ה- DUNU 2002 ממש מרשים ומשדרג את איכות הצליל אף יותר מקודמיו.

VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@Nir1
מה ההבדל בין FLC8 לDUNU?
האם יצא לך להתנסות עם אחד הדגמים של דונו?
כמו כן איך הם בהשוואה לGR07MKII?
ד''א האם תהיה בעיה לפלאפון כלשהי לסחוב את אחת האוזניות האלו?
תודה רבה על העזרה(Y):D

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

למכשיר סלולאר אין בעיה לסחוב את הדגמים שצוינו.
FLC8S פשוט מדהימות ואם רוצים להשוות ל- DUNU אז צריכים לדעתי להתמקד ב- 2000J. דגם 2002 עדיין לא יצא. העניין הוא שה- FLC מאפשרות לעשות טיונינג ל-36 אפשרויות של סאונד כך שזה מאוד תלוי בחתימת הצליל האהובה עליך, אבל לדעתי ההבדל ביניהן הוא לא ממש גדול. הטרבל של ה- FLC נעים יותר לטעמי ואילו הבאס של ה- DUNU ממש טוב לאוזן שלי,אבל כאמור, אפשר לשחק עם הטיונינג של ה- FLC בכל מיני דרכים.

יצא לי לשמוע את כל דגמי ה- DUNU מה- 1000 עד ל- 2000J ולסדרתה- TITAN. בסך הכל אוזניות מצויינות שנותנות תמורה טובה למחיר. כמובן שסדרת 2000 הרבה יותר טובה מדגמי ה- 1000. הם רק הולכים ומשתפרים.

לא יצא לי לשמוע את ה- GR07MKII אבל מסקירות של אחרים, הן פחות טובות משני הדגמים שהזכרתי.

בכל מקרה תקרא באינטרנט דיונים, חוות דעת וסקירות, לדעתי זה בלתי נמנע. יש גם השוואות רבות שאפשר למצוא.
כמובן שהכי טוב היה להקשיב לשני הדגמים אבל אם אין לך גישה אליהם אז על בסיס מה שאומרים ובכל מקרה חשוב לזכור שהעדפות של אחד הן לא בהכרח אותן ההעדפות של האחר.
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 22/02/2016 20:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@Nir1
·תודה על העזרה:)
לבינתיים אני אחכה עד ש2002 יצאו,ואחר כך אפנה לפורום+אקרא סקירות.
אומנם זו לא השוואה,אבל בכל זאת..
יש לי גם q701 + מגבר של meyeraudio corda jazz וממיר JDS LABS הקטן(150$),האם האוזניות האלו יכולות להגיע ליכולות של סט כזה רק בעזרת הפלאפון?אם לא,אז בעזרת ממיר(גג 200$)?
כמו כן יש לי רמקולים למחשב של AudioEngine a5+,והרמקולים האלו ב90% של מוזיקה,שיש לי על המחשב,פשוט יותר נעימים לשמיע,מאשר אותו סט שעלה לי יותר יקר מהרמקולים,האם זה נטו מקור(מחשב נייד רגיל עם פובר+ואסאפי)?
שמעתי Q701 עם cowon plenue 1,והשילוב הזה פשוט נשמע הרבה יותר טוב מהמגבר+ממיר שיש לי,ולכן אני די משוכנע שהבעיה היא במקור..
ד''א איזה ציוד יש לך?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

לבד עם הסלולאר כנראה שלא. אבל האוזניות בדגמים החדשים מצליחות לדמות צליל היקפי עם במה יחסית רחבה שמרגישה כמו באוזניות הגדולות. זה לא יהיה אותו הדבר אלא חוויה מסוג אחר. אני אישית מעדיף יותר את חווית השמיעה עם אוזניות בתוך האוזן למרות שיש לי דגמים רבים של אוזניות on ear ואוזניות around the ear. אם תצרף למכשיר הסלולאר מגבר כגון Fiio E12A ולא ממיר (למכשירי הסלולאר החדשים יש ממירים פנימיים לא רעים בכלל) נראה שתוכל להגיע לתוצאות טובות מאוד.

ייתכן ומדובר במקור מצד אחד ובאיכות קובץ האודיו מצד שני. באופן אישי אני לא התלהבתי מה- Q701. אין ספק שהצליל יהיה עדיף ממקור כמו ה- COWON P1. החומרה שבתוכותעדיפהעל זו שבמחשב בכל מה שקשור לעיבוד הצליל.

יש לי יותר מדי ציוד. אני תמיד מחפש את הצליל האולטימטיבי.

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

יש לי את הFLC8S ואני ממליץ עליהם בחום, גם כיון שאתה יכל לשחק איתם ולקבל את איכות הצליל שלטעמך וגם בגלל שיש להם כבל נשלף מה שאין לdunu.
בסקירה של ג'וקר הFLC8 קיבלו ציון איכות שמע 9.4 שקשה לי להאמין שיצאו עוד אוזניות במחיר הזה עם איכות שמע ברמה כזאת.
בכל אופן, תמורה למחיר תקבל עם הdunu dn1000 (רק יש לזכור שיש להם כבל על הפנים), כיון שמהמחירים האלה השדרוג באיכות הצליל מתחיל להיות מזערי ולעומת זאת המחיר כמעט ומכפיל את עצמו כמה פעמים, לדוגמא עם הflc8s אני מרגיש איכות צליל גבוהה ב5% לעומת הdunu dn1000 אך ההבדל במחיר הוא כפול ושלא נדבר על אוזניות אחרות שעולות 1000$ וברמה של הflc8s כגון k3003 .

VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@nati8056
האם אתה יכול להשוות לאוזניות חצי פתוחות,שברשותך,את FLC8S?
ובאיזה מקור אתה משתמש?
תודה על העזרה:D

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #9 

VicArt
אתה לא תוכל להשיג משהו שישמע כמו ה701 גם לא במחיר כפול. לפחות מהנסיון שלי.

מעניין שנגן נייד נשמע יותר טוב מההגברה שלך עם ה701... במה מתבטא עניין השיפור עם הcowon?

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אין לי אוזניות חצי פתוחות, אם אגיע לידיים שלי אני אשווה
ולשאלה השניה שלך, אם הבנתי אותה נכון אני משתמש
באדום(sub bass גבוה) אפור (באס בינוני) וזהב (mid גבוה טרבל בינוני)

VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@mikel1999
כשהייתי אצל אבי יפה,האוזניות נשמעו מעולה,אבל כשחיברתי אותם למחשב(מחשב רגיל של לנובו+פובר2000עם ואסאפי)>מגבר שלJDS LABS הקטן>קורדה גרז,האוזניות כבר לא נשמעו מרשים כמו מקודם.
לפני כחצי שנה רכשתי רמקולים למחשב מדגם A5+ של אודיואנגיין,ולא יאמן הרמקולים נשמעים נעימים/עדיפים יותר כמעט בכל הקבצים שיש לי על המחשב.
אצל הבחור,שרכשתי את הרמקולים,הוא הביא לי לנסות גם את הנגן שלו,ושום פעם אותה הרגשה כמו אצל אבי יפה....האוזניות נשמעות פשוט מעולה..
הגעתי למסקנה,שהמקור שלי פשוט גרוע,כי אני בספק שהחולשה באה מהמגבר והממיר שיש לי..
איך אתה שיפרת את המצב עם 701?

VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@nati8056
·הכוונה שלי מי מה אתה שומע?:)
והאם גם אתה מוריד קבצים(פיראטים)?

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

אני שומע כמעט הכל:לועזי,מזרחי,מעט פופ ראפ, טראקים והאוסים.
אני משתדל לשמוע מוזיקה בפורמט FLAC\wav כי מרגישים את ההבדל, ואם כבר mp3 אז מינימום 256kb ומעלה.
בהתחלה לא אהבתי את השילוב שלהם עם הנגן xduoo x3 אך לאחר burn in פשוט שומעים מדהים אין מילים, בעיקר עם הבאס האיכותי שהם נותנים.

VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

@nati8056
·אני מוריד כמעט הכל בWAV/FLAC,אבל שמתי לב שזוהי סך הכל רזולוציה/גודל של הקבצים,מפני שיש לי כמה קבצי MP3 320,שפשוט כמה רמות מעל לFLAC/wav ,שיש לי.
השאלה היא נניח ואקנה נגן CD ודיסקים,האם אשמע טוב יותר?כי נדמה לי שהקלטות שמוכרים,איכותיות יותר,מאשר אלו שאני מוריד..

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

יכל להיות שזה נכון, אבל אם תיקח קובץ מדיסק מקורי ותוציא אותו באיכות המקורית יכל להיות שההבדל יהיה קטן.
ההבדל בקבצים שאתה מוריד(פירטים) לפעמים זה לא האיכות באמת כמו שרשום, אנשים מעלים קובץ mp3 וממירים אותו לFLAC שאין דרך לדעת האם זה באמת קובץ באיכות המקורית, אני כן מצליח לשים לב לפעמים שמרגישים שהאיכות ממש לא משהו.
בכל אופן תחכה לעוד תגובות כאן מהחברה, כי אין לי מספיק את הידע כדי לענות לך על התשובה באופן מקצועי.

אגב הזמנתי גם את הנגן xduoo x2 ושהוא יגיע אני אשווה אותו עם ה x3 ואוכל לתת עוד חוות דעת,
יש כמה חוות דעת של אנשים שאומרים שה xduoo x3 באותה רמה( איכות הצליל) כמו fiio x3 gn2.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

VicArt כתב:@mikel1999
כשהייתי אצל אבי יפה,האוזניות נשמעו מעולה,אבל כשחיברתי אותם למחשב(מחשב רגיל של לנובו+פובר2000עם ואסאפי)>מגבר שלJDS LABS הקטן>קורדה גרז,האוזניות כבר לא נשמעו מרשים כמו מקודם.
לפני כחצי שנה רכשתי רמקולים למחשב מדגם A5+ של אודיואנגיין,ולא יאמן הרמקולים נשמעים נעימים/עדיפים יותר כמעט בכל הקבצים שיש לי על המחשב.
אצל הבחור,שרכשתי את הרמקולים,הוא הביא לי לנסות גם את הנגן שלו,ושום פעם אותה הרגשה כמו אצל אבי יפה....האוזניות נשמעות פשוט מעולה..
הגעתי למסקנה,שהמקור שלי פשוט גרוע,כי אני בספק שהחולשה באה מהמגבר והממיר שיש לי..
איך אתה שיפרת את המצב עם 701?
...
·עם מה שמעת את ה701 אצל אבי יפה? מגבר של naim?

חשבתי שמקור הכוונה לממיר... ה701 נשמעות מדהים ביוטיוב, וגם על הקלטות לא הכי איכותיות . הבעיה היא ממש לא המקור.
ה701 מאוד בררניות עם הגברה וכל עוד המגבר לא מתאים ל701 לא משנה כמה הוא יעלה הוא עדיין לא יוציא מה701 סאונד שהן יכולות (לפחות מהנסיון שלי) , ממה שנראה לי ההגברה שלך היא הבעיה כרגע.

לא שיפרתי שום דבר, תמיד אהבתי את ה701 אבל נפלתי על ההגברה שיש לי היום לגמרי במקרה.
אתה מוזמן לבוא לנסות אם תרצה(Y)

VicArt פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

@mikel1999
כן,עם המגבר של naim,אבל אם אינני טועה המגבר שלי גם היה אמור להתאים,אם לא אז חבל..יחסית יקר:?
האם יצא לך לשמוע את cowon plenue 1?
כמו כן,האם שמעת את he400i?כי אולי שידרוג למגבר חדש יביא לתוצאה פחות טובה,מאשר אם אקנה עכשיו he400i ואשדך להן את corda jazz?
ד''א איפה אתה גר?
ותודה על העזרה:)

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

VicArt כתב:@mikel1999
כן,עם המגבר של naim,אבל אם אינני טועה המגבר שלי גם היה אמור להתאים,אם לא אז חבל..יחסית יקר:?
האם יצא לך לשמוע את cowon plenue 1?
כמו כן,האם שמעת את he400i?כי אולי שידרוג למגבר חדש יביא לתוצאה פחות טובה,מאשר אם אקנה עכשיו he400i ואשדך להן את corda jazz?
ד''א איפה אתה גר?
ותודה על העזרה:)
...
ממה שאני זוכר המגבר של naim זה שילוב נחמד עם ה701, אני מניח שאהבת כי פתאום שמעת את הבאס הנהדר שה701 יכולות להפיק

לא יצא לי לשמוע את הcowon.

זה לא עניין של שווה יותר, HE400I אחלה אוזניות רק סאונד שונה...

בית שמש

·

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”