מחפש לקנות - Tannoy Eclipse
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני מעוניין ברמקולים מהדגם הנ"ל (כמו שבתמונה)
מוכן לשקול דגמים אחרים אבל דומים של אותה חברה, ומאותה תקופה
למי שיש ומעוניין למכור - מוזמן/ת ליצור קשר איתי.
מוכן לשקול דגמים אחרים אבל דומים של אותה חברה, ומאותה תקופה
למי שיש ומעוניין למכור - מוזמן/ת ליצור קשר איתי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
·השאלה היא מה הערך של הרמקולים(ןלמה אתה נעול על הדגם הנ"ל). בדואר הוא באמת לא נראה לי שיסכים לשלוח. FEDEX וכו שאוספים מהבית יעלו יותר אבל סיכוי יותר גבוה שיסכים לשלוחdragon כתב:תודה על ה-heads up, אבל הוא כותב בפירוש: collection only. מניסיוני עם בריטים, כשהם כותבים משהו כזה אין מה לשאול......
יש לך גם פה אבל מחיר פי3
http://www.ebay.co.uk/itm/Retro-Tannoy- ... SwHaBWi-Yy
ויש גם אחד שלא מכר - אולי עדיין יש לו אותם
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Tannoy- ... SwFMZWs4Xr
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תודה אבל אחרי ebay אני עוקב בעצמי, אז אין צורך... מחירי השילוח של חברות כמו פדקס עושים את זה ממש לא כדאי. זה שרוצה £120 מגזים בטירוף וגם זה שלא מכר לא אקטואלי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done