KEF Q100 VS Wharfedale 9
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום חברים.
ברשותי מערכת 5.1 מבית Wharfedal (למעט הסאב). יש באפשרותי להחליף את הרמקולים האחוריים (Wharfedale 9) ברמקולי KEF Q100B, בעלות של כ 2200 ש"ח. השאלה המתבקשת היא האם השידרוג אכן מצדיק את ההוצאה, קרי האם יש הבדל כזה גדול בין 2 המוצרים?
תודה מראש.
ברשותי מערכת 5.1 מבית Wharfedal (למעט הסאב). יש באפשרותי להחליף את הרמקולים האחוריים (Wharfedale 9) ברמקולי KEF Q100B, בעלות של כ 2200 ש"ח. השאלה המתבקשת היא האם השידרוג אכן מצדיק את ההוצאה, קרי האם יש הבדל כזה גדול בין 2 המוצרים?
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 22/02/2016 7:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
איזה רסיבר יש לך?Huber כתב:שלום חברים.
תודה מראש....
-
Huber
- חבר במועדון HT

Yamaha RX-V863.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
בגלל זה שאלתי.Huber כתב:Yamaha RX-V863....
השידוך של הימאהה עם ה KEF הזה לא עושה טוב אצל גיסי בסלון, אני גם מסכים, פשוט נשמע אנמי מדי.
מצד שני, אולי בגלל שזה אחוריים בלבד אצלך, אולי זה עשוי לעבור.
כך או כך מציע לנסות להאזין לחיבור הזה.
השווית בין הנתונים של השניים על הנייר?
למשל טווחי התדרים של השניים? נצילות שלהם?
-
Huber
- חבר במועדון HT

על הנייר אכן ה KEF נראים טובים יותר, אבל אני מתחיל לחשוב שזה לא יצדיק הוצאה של כ 2100 ש"ח 
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לטעמי,יש לך 5 רמקולים "זהים"-אל תשנה!!
זה אותו סאונד:)
זה אותו סאונד:)
כיף חיים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לרמקולים אחוריים יש השפעה מאוד קטנה והם לא מקבלים יותר מדי מידע גם כך ומה שהם מקבלים מוגבל ודי פשוט, אין צורך להשקיע בהם. סנטר, תשקיע בו או בסאב.Huber כתב:על הנייר אכן ה KEF נראים טובים יותר, אבל אני מתחיל לחשוב שזה לא יצדיק הוצאה של כ 2100 ש"ח...
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש לי סאב מצויין (SVS-PBV2000) וסנטר מדגם Wharfedale 9CC. מרוצה כרגע משניהם האמת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·למה להחליף רצפתיים קדמיים במדפיים? מה ההיגיון (אין לי בעיית מקום אם זה השיקול)?haimpk כתב:הרמקולים האחוריים מופעלים בעצם רק באפקטים והיות ויש לך סאב מעולה אז אין באמת סיבה להשקיע ברמקולים האחוריים.
אולי תשקול רמקולים מדפיים בתור קדמיים ותשאיר את האחוריים כמו שהם...
זה מה שאני הייתי עושה......
@Huber
·
טעות שלי, הנחתי שאתה מדבר על סט של 5 סטליטים.
אצלי במערכת מותקן Wharfedale atlanic 200 בתור אחוריים, הם החליפו את polk audio owm3 (שהפכו להיות קדמיים עליונים, בנוסף על atlantic 500 הקדמיים).
בכל מקרה לא יכול להגיד שהשדרוג הזה תרם משמעותית כי כמו שאמרתי האחוריים מופעלים באפקטים בלבד ובשילוב עם סאב טוב שמשלים את החסרים של הבאס, השוני שתרגיש בין שני הרמקולים יהיה די זניח (לפחות לאוזניי).
בכל מקרה שתף מה עשית בסוף ובהצלחה.
מקווה שתהנה.
·
טעות שלי, הנחתי שאתה מדבר על סט של 5 סטליטים.
אצלי במערכת מותקן Wharfedale atlanic 200 בתור אחוריים, הם החליפו את polk audio owm3 (שהפכו להיות קדמיים עליונים, בנוסף על atlantic 500 הקדמיים).
בכל מקרה לא יכול להגיד שהשדרוג הזה תרם משמעותית כי כמו שאמרתי האחוריים מופעלים באפקטים בלבד ובשילוב עם סאב טוב שמשלים את החסרים של הבאס, השוני שתרגיש בין שני הרמקולים יהיה די זניח (לפחות לאוזניי).
בכל מקרה שתף מה עשית בסוף ובהצלחה.
מקווה שתהנה.