WALLED GARDEN בנתב ACTIONTEC C1000A
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
שלום,
הגדרתי נתב מסוג C1000A עם גרסת קושחה עדכנית ואני מקבל בכל אתר שאני מנסה לפתוח מעין WIZARD שמאלץ אותי להרשם לספק התשתית בארה"ב.
אני שם לב בהגדרות שה VDSL מחובר ובחיבור החייגן רשום WALLED GARDEN.
רשמו ברשת על דרכים לעקיפה אבל זה לא מצליח לי.
כרגע חיברתי את ה C1000A כמודם לנתב TPLINK ואני גולש, אך הייתי שמח לדעת כיצד להיפטר מה WIZARD הנודניק.
תודה
הגדרתי נתב מסוג C1000A עם גרסת קושחה עדכנית ואני מקבל בכל אתר שאני מנסה לפתוח מעין WIZARD שמאלץ אותי להרשם לספק התשתית בארה"ב.
אני שם לב בהגדרות שה VDSL מחובר ובחיבור החייגן רשום WALLED GARDEN.
רשמו ברשת על דרכים לעקיפה אבל זה לא מצליח לי.
כרגע חיברתי את ה C1000A כמודם לנתב TPLINK ואני גולש, אך הייתי שמח לדעת כיצד להיפטר מה WIZARD הנודניק.
תודה
מצטרף לשאלה של daxy
דיברתי עם תמיכה של centurylink והם אמרו לי שאם אני מקבל walled garden אז יש בעיה בהגדרות של הספק. אני לא חושב שזה נכון מפני שאחרי שאני עושה hard reset למודם ומזין הגדרות ספק, האינטרנט עובד לי יופי כ-5 דקות, אבל אחרי זה מעביר אותי לwalled garden ונגמר הסיפור. אני נוטה לחשוב שיש איזה תהליך שרץ ברקע וגורם לתופעה הזאת (לכן בהתחלה ניתן לגלוש, ואז זה מפסיק).
מישהו?
דיברתי עם תמיכה של centurylink והם אמרו לי שאם אני מקבל walled garden אז יש בעיה בהגדרות של הספק. אני לא חושב שזה נכון מפני שאחרי שאני עושה hard reset למודם ומזין הגדרות ספק, האינטרנט עובד לי יופי כ-5 דקות, אבל אחרי זה מעביר אותי לwalled garden ונגמר הסיפור. אני נוטה לחשוב שיש איזה תהליך שרץ ברקע וגורם לתופעה הזאת (לכן בהתחלה ניתן לגלוש, ואז זה מפסיק).
מישהו?
תהפוך אותו למודם בלבד ותחבר לאיזשהו ראוטרlsflehvw כתב:מצטרף לשאלה של daxy
מישהו?...
מה בעיה?
פניתי ל-ActionTec ושאלתי מה אפשר לעשות. המצב אבוד. זוהי תשובתם:
Unfortunately, not much as the modem was designed for use in the USA and programmed with software from CenturyLink. It is not supported on services other than US based ADSL/VDSL services. You may want to return the modem and get one that is designed for use in your region.
Unfortunately, not much as the modem was designed for use in the USA and programmed with software from CenturyLink. It is not supported on services other than US based ADSL/VDSL services. You may want to return the modem and get one that is designed for use in your region.
אין גם קושחה צד שלישי שאפשר להתקין עליו ?daxy כתב:פניתי ל-ActionTec ושאלתי מה אפשר לעשות. המצב אבוד. זוהי תשובתם:
Unfortunately, not much as the modem was designed for use in the USA and programmed with software from CenturyLink. It is not supported on services other than US based ADSL/VDSL services. You may want to return the modem and get one that is designed for use in your region....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה מבוסס BCM63XX. אתה יכול לשים עליו קושחת צד ג' אבל אז מודם ה-DSL לא יעבוד.MrYair כתב:אין גם קושחה צד שלישי שאפשר להתקין עליו ?.........
לפי חיפוש קצר ה-C1000A הוא מותג ספציפי של הספקית CenturyLink, בערך כמו המדבקות שבזק שמה (אם תחפש שמות דגמים של נתבים של בזק תגלה שברוב המקרים כל תוצאות החיפוש הן בעברית). בגדול הסיכוי היחיד שלך הוא לנסות למצוא על איזה דגם אמיתי הנתב הזה מבוסס (ולקוות ש-CL לא ספקית מספיק גדולה כדי שייצרו עבורה נתב במיוחד) ואז לנסות להחליף לקושחה המקורית שלו (כנראה שתצטרך סריאלי בשביל זה).
בכל מקרה אתה לוקח סיכון - אם הוא עובד בתור מודם עדיף שתשאיר אותו ככה.