שלום ,
אני לפני קניה של שואב אבק לבית ומתלבט בין שתי החברות הנ״ל. השואב הוא מהדגם הקווי (לא אלחוטי) ומשיחה עם נציג מכירות בחברת אלמ שמוכרים את שניהם , שתי החברות מציעות את אותם היכולות. ההבדל הוא כמובן במחיר כאשר הVax הוא לפחות 1000 שח פחות במחיר ונותן עוד שנת אחריות בבית הלקוח (6 שנים אם אני זוכר נכון)
מה שחשוב לי בשואב שהוא יהיה אמין ושיוכל למנוע אלרגיות שנגרמות בגלל קרדית האבק.
מחכה לשמוע מאנשים עם נסיון עם הVax בעיקר , הבנתי שאם הDyson אין ״נפילות״...
תודה
שואב אבק - Dyson או Vax?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היו לי שני מכשירים תוצרת VAX. אחד היה שוטף ומקרצף רצפה - התפגר לאחר שנתיים והוחלף ע"י מכשיר של Karcher. השני הוא חופף שטיחים שעדיין עובד לאחר 10 שנים, אבל האמת שאני משתמש בו רק פעמיים בשנה.
ב 2003-2004 רכשתי גם שואב של דייסון מדגם DC07. עדיין עובד כמו חדש ומה שהתקלקל בו היו הצנורות הגמישים שאותם החלפתי לבד. אלא אם יישרף המנוע, אני לא צופה שהוא יוחלף בעתיד הקרוב, אם בכלל.
למרות שמדובר במכשירים שונים שמתי לב שהמוצרים של VAX פשוט מורכבים פחות טוב ועם פחות חשיבה לגבי תיקונים והחלפות בעוד שה Dyson בנוי פשוט חכם וכמעט שאין בו חלק שאי אפשר לפרק ולהחליף לבד.
ב 2003-2004 רכשתי גם שואב של דייסון מדגם DC07. עדיין עובד כמו חדש ומה שהתקלקל בו היו הצנורות הגמישים שאותם החלפתי לבד. אלא אם יישרף המנוע, אני לא צופה שהוא יוחלף בעתיד הקרוב, אם בכלל.
למרות שמדובר במכשירים שונים שמתי לב שהמוצרים של VAX פשוט מורכבים פחות טוב ועם פחות חשיבה לגבי תיקונים והחלפות בעוד שה Dyson בנוי פשוט חכם וכמעט שאין בו חלק שאי אפשר לפרק ולהחליף לבד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה כבר משהו שרק אתה והארנק שלך יכולים להחליט
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.