האם ה-VOD מהווה תחליף להקלטה?
שלום
דיברתי היום עם סלקום לגבי הצטרפות לשירות הטלויזיה שלהם אבל הנציגה לא הסבירה מספיק ברור האם התוכן שנמצא ב-VOD מספק תחליף מלא ליכולת שלי להקליט?
זאת אומרת אם לצורך העניין יש סדרה מסוימת בויוה שאותה כמובן אי אפשר להקליט, ניתן יהיה למצוא אותה ב-VOD?
או שה-VOD לא נותן את כל התוכן שנמצא בערוצים המשודרים?
תודה
דיברתי היום עם סלקום לגבי הצטרפות לשירות הטלויזיה שלהם אבל הנציגה לא הסבירה מספיק ברור האם התוכן שנמצא ב-VOD מספק תחליף מלא ליכולת שלי להקליט?
זאת אומרת אם לצורך העניין יש סדרה מסוימת בויוה שאותה כמובן אי אפשר להקליט, ניתן יהיה למצוא אותה ב-VOD?
או שה-VOD לא נותן את כל התוכן שנמצא בערוצים המשודרים?
תודה
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@eden6600
·
לא
ה-VOD לא מהווה תחליף להקלטה במקרה של ערוצי ויוה
כרגע ניתן להקליט רק מערוצי העידן פלוס ובנוסף ל-VOD עולים התכנים העיקריים של ערוצי 1, 2 ו-10 , אבל לא של ויוה
עקרונית, הבעיה העיקרית היא דווקא בערוצים כמו נשיונל גיאוגרפיק כי במקרה של ויוה כל פרק משודר לפחות 4-5 פעמים , נכון שזה לא נוח כמו הקלטה אבל זה גם משהו
<לדוגמה: מחכים לשמש פרק 8 משודר היום בערב, מחר בבוקר , מחר בצהריים, שישי בבוקר ובמוצ"ש >
·
לא
ה-VOD לא מהווה תחליף להקלטה במקרה של ערוצי ויוה
כרגע ניתן להקליט רק מערוצי העידן פלוס ובנוסף ל-VOD עולים התכנים העיקריים של ערוצי 1, 2 ו-10 , אבל לא של ויוה
עקרונית, הבעיה העיקרית היא דווקא בערוצים כמו נשיונל גיאוגרפיק כי במקרה של ויוה כל פרק משודר לפחות 4-5 פעמים , נכון שזה לא נוח כמו הקלטה אבל זה גם משהו
<לדוגמה: מחכים לשמש פרק 8 משודר היום בערב, מחר בבוקר , מחר בצהריים, שישי בבוקר ובמוצ"ש >
- LihiRahamim
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
קצת מעצבן שאין הקלטה לכל שידור לייב דיי דפוק בעייני
לפני שבועיים יצא ממיר חדש (קטן ואסטטי הרבה יותר) שמאפשר להקליט כל ערוץ כמעט (נראה לי ערוץ סרטים לא, אבל זה גם ככה בVOD)
[img2=3840x2160]http://up416.siz.co.il/up1/zhmcdwjnndnk.jpg[/img2]
חשוב לציין שכרגע רק 2 חברות קבלנים של סלקום מתקינים את הממיר הזה ויש עדיין כאלה שמתקינים את הישן. לגביי חילוף בין חדש לישן כרגע זה אסור עפ"י הוראת סלקום.
[img2=3840x2160]http://up416.siz.co.il/up1/zhmcdwjnndnk.jpg[/img2]
חשוב לציין שכרגע רק 2 חברות קבלנים של סלקום מתקינים את הממיר הזה ויש עדיין כאלה שמתקינים את הישן. לגביי חילוף בין חדש לישן כרגע זה אסור עפ"י הוראת סלקום.
- LihiRahamim
- חבר פעיל

דייי אתמול התקינו לי אני עכשיו מתקשר אליהם....
כמו שאמרתי, עדיין מתקינים את הישנים כי החדשים בתקופת ניסיון ורק 2 חברות קבלן מתקינות אותם כרגע (זה אומר שהשאר ממשיכים להתקין את הישנים), לא חושב שיעזור שתבקש, עד שזה לא יכנס באופן מלא.
ההבדלים בין הממירים החדשים לישנים הם:
1. הממיר הרבה יותר מהיר. מדפדוף בתפריטים ועד ניגון הסרט וכו'.
2. אפליקצית יוטיוב - יותר לא חלק מהממשק אלא כאפליקציה עצמאית בפני עצמה, ממש כמו האפליקציה בAMAZON FIRE STICK, מה שאומר שבחלק גדול מהמקרים לא תהיה השגיאה של "תוכן מוגן בזכויות יוצרים".
3. ניתן להקליט את כל הערוצי LIVE. כמו שאמרתי, כנראה שבערוץ הסרטים לא ניתן להקליט (שזה מיותר כי גם ככה זה גם בVOD), כולל ויוה, ערוץ 1 HD, ערוץ 20, נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'....
4. WIFI מובנה בתוך המכשיר, כלומר אין צורך יותר במתאמי WIFI.
אני חושב שזהו, לא עולה לי עוד משהו.
2. אפליקצית יוטיוב - יותר לא חלק מהממשק אלא כאפליקציה עצמאית בפני עצמה, ממש כמו האפליקציה בAMAZON FIRE STICK, מה שאומר שבחלק גדול מהמקרים לא תהיה השגיאה של "תוכן מוגן בזכויות יוצרים".
3. ניתן להקליט את כל הערוצי LIVE. כמו שאמרתי, כנראה שבערוץ הסרטים לא ניתן להקליט (שזה מיותר כי גם ככה זה גם בVOD), כולל ויוה, ערוץ 1 HD, ערוץ 20, נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'....
אני חושב שזהו, לא עולה לי עוד משהו.
אתה בטוח שניתן להקליט מויוה ונשיונל ג'יאוגרפיק?cRaZy-BoY כתב:כמו שאמרתי, עדיין מתקינים את הישנים כי החדשים בתקופת ניסיון ורק 2 חברות קבלן מתקינות אותם כרגע (זה אומר שהשאר ממשיכים להתקין את הישנים), לא חושב שיעזור שתבקש, עד שזה לא יכנס באופן מלא.
אני חושב שזהו, לא עולה לי עוד משהו....
אם כן, זו תהיה סיבה טובה להחליף את הממירים😉
- LihiRahamim
- חבר פעיל

לא מוכנים להחליף לי כנראה שזה תיהיה סיבה טובה לעזוב לאחר התקנה משבוע שעבר....
- LihiRahamim
- חבר פעיל

הזמנתי טכנאי אם לא יילך נתנתק הממיר הנוכחי שלהם מעצבן. איטי ונתקע המון
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
http://www.altech-multimedia.com/dtr-9401cRaZy-BoY כתב:לא רשום. (גם לא באתר של היצרן)
[img2=3840x2160]http://up416.siz.co.il/up3/jzjzbtiuzwbx.jpg[/img2]...