היום בשעה 15:00 זה מתחיל - מסיבת העיתונים של LG עם ההכרזה על ה- G5
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46327
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
נכון שרוב הפרטים על ה- LG G5 כבר דלפו, אבל למי שרוצה לשמוע הכל בפעם הראשונה בצורה רישמית, מוזמן להצטרף לשידור החי בערוץ ה- YouTube של LG Mobile Global.
השידור כבר באויר עם קריינות מידי פעם ברקע, אך הוידאו יפתח לצפייה בשעה 15:00 זמן ישראל.
השידור כבר באויר עם קריינות מידי פעם ברקע, אך הוידאו יפתח לצפייה בשעה 15:00 זמן ישראל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
שיעדכנו לי את הG2 ל5.1.1 ויתקנו את כל הבאגים שאני תקוע איתם תודות לזוועה שנקראת 5.0.2, ואז נחשוב על לשדרג או להמליץ על הטלפונים שלהם שוב.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46327
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
עם כל הצער שבדבר, אין פה התנהגות חריגה מצד LG, הרבה טלפונים לא זוכים לעדכון אחרי שהגיעו לידי הרוכשים, במיוחד שנתיים וחצי אחרי הרכישה (אלא אם כן זוהי סדרת Nexus).
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

ועדיין, זה מרתיח ומאכזב בו זמנית כשמשחררים מערכת הפעלה שבורה, ולא מתקנים את זה, במיוחד כשאין פה היבט של עלות התכנות (אולי בדיקה), הG2 זהה ל3 כמעט לגמרי, נטו החזירות שלהם.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

כן, "מופע הBroadway" שהיה בהשקה של אחד מהGalaxy's לפני כמה שנים היה בדיחה ועדיין היה טוב יותר, באמת קשה לי להאמין איך עם כל המאמצים שלהם כל ה"מופע" הזה שאמו רלהיות מינימום ברמה של מחזה נראה כמו איזה פרויקט קטן למגמת תיאתרון בכיתה י', צפיתי ליותר והיה כאן כלום, אפל יכולים לדבר על איך הם שיפרו את המסך (שהוא בכלל טכנולגיה של החברה שהם רוכשים ממנה) ואילו אלה במשך שעה כמעט ולא דיברו על הטלפון, אלה על הגימיקים שנקראים "החברים"... מקווה שהטלפון יהיה טוב יותר ממה שהם גרמו לו להראות, כי ההשקה הזאת היה אכזבה. גם ההתעקשות הזאת להציג את המוצר על ידי אנשי מפתח בחברה שבקושי מסוגלים להתבטאות באנגלית מול קהל מצחיקה אותי. יש לכם כסף, תחזיקו אנשי שיווק שיודעים לדבר אנגלית וישווקו בשבילכם, במקום לחשוב לעצמי למה לעזאזל הם לא שמו כתוביות..