מעבר מ-yes ל-הוט. סקירה.
-
meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לאחר כ-15 שנה לפחות ביס, החלטתי שהגיע הזמן קצת לחסוף בהוצאות הלא הכרחיות של הבית ועברתי מיס להוט.
אני רוצה לציין שבשנה האחרונה ניסיתי לעבור פעמיים, אבל אחרי יום התייאשתי והחזרתי את הציוד של יס בחזרה.
ביס היה לי את ממיר הקוואטרו ו-2 זאפרים.
במעבר האחרון של הוט קיבלתי פייבר בוקס לסלון ועוד 2 מיני פייבר בוקס.
ההתקנה הייתה פשוטה, הטכנאי הרכיב מגברים, הרכיב מוקה וההתקנה באמת הייתה בסדר גמור, אין הערות.
איכות התמונה - אין ספק שאיכות התמונה בהוט היא הרבה יותר טובה מאשר ביס. אם אני לוקח את ערוץ 2 לדוגמא בהוט, יחסית ליס זה נראה כאילו ערוץ 2 עבר ל-hd. לגבי הערוצים האחרים, לבעלי עין חדה איכות התמונה נראית יותר טובה בהוט.
קול - ביס איכות הקול גם בטלויזיה וגם דרך מערכת קולנוע ביתי הייתה טובה, לא היו שום הערות. בהוט יש בעיה במעבר בין ערוצי סטריאו לבין ערוצים/סרטים שמשדרים בדולבי. בעת המעבר בין הערוצים הללו יש הבדלי קול משמעותיים מה שמצריך להגביה ולהנמיך.
תפריטים - אין ספק שהתפריטים ביס הרבה יותר פשוטים וברורים. בהוט זה ממש לא נוח. המעבר בין תפריט לתפריט מצריך המון כניסות לתתי תפריטים ובאמת אני חושב שהוט צריכים קצת ללמוד מיס איך מערכת הפעלה צריכה להיראות.
שלט - לקח לי קצת זמן להתרגל במעבר השלט של יס להוט. יתרון קל לשלט של יס. יש תאורה בשלט וכמו כן זה נראה שהמקשים נמצאים בדיוק במקום שהם אמורים להימצא ביחס לנוחות הזיפזופ.
המיני פייברים לעומת הזאפרים - עולם אחר לגמרי. המיני פייברים הם שלוחה של הפייבר בוקס המרכזי, רק ביותר קטן. הזאפרים מסורסים לגמרי ולא נוחים כלל וכלל.
אינטרנט - 200 מגה. חוץ מתקלות ממש קטנות, לא ניתקלתי מעולם בבעיות באינטרנט של הוט, גם כשהיה לי הוטבוקס 2 וגם בשבוע האחרון.
vod (התוכן החינמי) - עוד לא התעמקתי בזה, אבל נראה שביס המבחר הרבה יותר גדול.
חיסרונות משמעותיים מבחינתי: העדר שעון בממירים של הוט. למה לעזאזל אין?? גם בפייבר בוקס כשהוא בהמתנה אז בקושי בקושי רואים את השעון ובמיני פייברים אין שעון בכלל.
כמו כן מעבר בין ערוצים בהוט. למה אין סדר? לדוגמא ביס הערוצים מסודרים לפי סדר לוגי. בהוט בלאגן שלם, יש ערוצי sd עם hd (למה לא מורידים את ה-sd כמו שיס עשו??)
איכות wifi (בהוט) - מכיוון שבמיני פייבר יש מגדילי קליטה בכל הבית יש אינטרנט אלחוטי והקליטה פשוט נהדרת. אני אישית ניתקתי את המגבר קליטה בחדר ילדים. לא נראה לי שזה הכי בריא שיעבוד כל הלילה.
שוב, כרגע אני 4 חודשים במחיר מבצע של 280 ש״ח כולל אינטרנט 200 מגה. מה ייקרה אחרי ה-4 חודשים? נדע אחרי...
אני רוצה לציין שבשנה האחרונה ניסיתי לעבור פעמיים, אבל אחרי יום התייאשתי והחזרתי את הציוד של יס בחזרה.
ביס היה לי את ממיר הקוואטרו ו-2 זאפרים.
במעבר האחרון של הוט קיבלתי פייבר בוקס לסלון ועוד 2 מיני פייבר בוקס.
ההתקנה הייתה פשוטה, הטכנאי הרכיב מגברים, הרכיב מוקה וההתקנה באמת הייתה בסדר גמור, אין הערות.
איכות התמונה - אין ספק שאיכות התמונה בהוט היא הרבה יותר טובה מאשר ביס. אם אני לוקח את ערוץ 2 לדוגמא בהוט, יחסית ליס זה נראה כאילו ערוץ 2 עבר ל-hd. לגבי הערוצים האחרים, לבעלי עין חדה איכות התמונה נראית יותר טובה בהוט.
קול - ביס איכות הקול גם בטלויזיה וגם דרך מערכת קולנוע ביתי הייתה טובה, לא היו שום הערות. בהוט יש בעיה במעבר בין ערוצי סטריאו לבין ערוצים/סרטים שמשדרים בדולבי. בעת המעבר בין הערוצים הללו יש הבדלי קול משמעותיים מה שמצריך להגביה ולהנמיך.
תפריטים - אין ספק שהתפריטים ביס הרבה יותר פשוטים וברורים. בהוט זה ממש לא נוח. המעבר בין תפריט לתפריט מצריך המון כניסות לתתי תפריטים ובאמת אני חושב שהוט צריכים קצת ללמוד מיס איך מערכת הפעלה צריכה להיראות.
שלט - לקח לי קצת זמן להתרגל במעבר השלט של יס להוט. יתרון קל לשלט של יס. יש תאורה בשלט וכמו כן זה נראה שהמקשים נמצאים בדיוק במקום שהם אמורים להימצא ביחס לנוחות הזיפזופ.
המיני פייברים לעומת הזאפרים - עולם אחר לגמרי. המיני פייברים הם שלוחה של הפייבר בוקס המרכזי, רק ביותר קטן. הזאפרים מסורסים לגמרי ולא נוחים כלל וכלל.
אינטרנט - 200 מגה. חוץ מתקלות ממש קטנות, לא ניתקלתי מעולם בבעיות באינטרנט של הוט, גם כשהיה לי הוטבוקס 2 וגם בשבוע האחרון.
vod (התוכן החינמי) - עוד לא התעמקתי בזה, אבל נראה שביס המבחר הרבה יותר גדול.
חיסרונות משמעותיים מבחינתי: העדר שעון בממירים של הוט. למה לעזאזל אין?? גם בפייבר בוקס כשהוא בהמתנה אז בקושי בקושי רואים את השעון ובמיני פייברים אין שעון בכלל.
כמו כן מעבר בין ערוצים בהוט. למה אין סדר? לדוגמא ביס הערוצים מסודרים לפי סדר לוגי. בהוט בלאגן שלם, יש ערוצי sd עם hd (למה לא מורידים את ה-sd כמו שיס עשו??)
איכות wifi (בהוט) - מכיוון שבמיני פייבר יש מגדילי קליטה בכל הבית יש אינטרנט אלחוטי והקליטה פשוט נהדרת. אני אישית ניתקתי את המגבר קליטה בחדר ילדים. לא נראה לי שזה הכי בריא שיעבוד כל הלילה.
שוב, כרגע אני 4 חודשים במחיר מבצע של 280 ש״ח כולל אינטרנט 200 מגה. מה ייקרה אחרי ה-4 חודשים? נדע אחרי...
נערך לאחרונה על ידי meninblack ב 21/02/2016 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אכן המוצר הטכנולגי של HOT טוב יותר משל YES .meninblack כתב:...
אני גם אפרט למה יותר טוב ,לא סתם באוויר .
יש אפשרות בכל פייבר ומיני פייבר , לראות YOU TUBE בעזרת הסמארטפון לעשות חיפוש במקום בשלט ,
היום ה YOU TUBE מסודר שעל פי זמר אתה מקבל רשימה אוטמטית של השירים הבאים באותו הסגנון
של אותו זמר או להיטים עכשווים , אז אצלי זה רץ לבד אחרי השיר הראשון רשמתי ב YOU TUBE
Fleur East - Sax וזה ממשיך עם להיטים עכשוויים, מעולה כשומר מסך ,
,אפשרות ל PIP בכל ממיר כ 5 אופציות ,
לשנות שם הקלטה , קפיצה ל דקת הקלטה , קפיצה מיידית לדקת ב VOD( מעולה) , יש אפשרות לשנות שם הקלטה ,
לסדר מיונים , להעלות הקלטה או תמונת מסך של הערוץ הנצפה לפייסבוק מהממיר , המיני פייבר מושך הקלטה גם של ערוץ
חי , מסמנים בעזרת כפתור צהוב ובאיזה חדר רוצים להמשיך לצפות , התפריט מסוגנון יפה ,תכנית לאחור, הווה , תכנית הבאה ,
לכל תכנית פופלרית יש תמונה שנשמרת גם בהקלטה, הרעיון של ממיר בשילוב רואטר מבריק , המיני פייבר קטן מאד !!!
אין בו צג שעון\ערוץ , זה קופסא קטנה עם 3 יציאות , רשת ,קול , HDMI .
אגב הטלפון סמארט פון יכול לשמש כשלט בעזרת האפלקציה ,גם שלט לילדים קטנים ,שלט איור ערוצי הילדים .
נערך לאחרונה על ידי dotanork ב 21/02/2016 17:32, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
·היי, תודה על התגובה.dotanork כתב:·......
אכן המוצר הטכנולגי של HOT טוב יותר משל YES .
אני גם אפרט למה יותר טוב ,לא סתם באוויר .
יש אפשרות בכל פייבר ומיני פייבר , לראות YOU TUBE בעזרת הסמארטפון לעשות חיפוש במקום בשלט ,
,אפשרות ל PIP בכל ממיר כ 5 אופציות ,
לשנות שם הקלטה , קפיצה ל דקת הקלטה , קפיצה מיידית לדקת ב VOD( מעולה) , יש אפשרות לשנות שם הקלטה ,
לסדר מיונים , להעלות הקלטה או תמונת מסך של הערוץ הנצפה לפייסבוק מהממיר , המיני פייבר מושך הקלטה גם של ערוץ
חי , מסמנים בעזרת כפתור צהוב ובאיזה חדר רוצים להמשיך לצפות , התפריט מסוגנון יפה ,תכנית לאחור, הווה , תכנית הבאה ,
לכל תכנית פופלרית יש תמונה שנשמרת גם בהקלטה, הרעיון של ממיר בשילוב רואטר מבריק , המיני פייבר קטן מאד !!!
אין בו צד שעון\ערוץ , זה קופסא עם 3 יציאות , כולל HDMI .
אגב הטלפון יכול לשמש כשלט בעזרת האפלקציה ,גם שלט לילדים קטנים ,שלט איור ערוצי הילדים ....
אכן יש את כל מה שציינת, אבל ניקח נגיד משתמש ממוצע רגיל. הוא פחות משתמש ברוב הדברים שציינת. אין ספק שחברת הוט מתחילה לצמצם במהירות את היתרון הטכנולוגי שהיה ליס.
היא לא מתחילה ,היא עוברת בגדול , איו שום פונקציה שציינתי שיש ל YES ,
קפיצה בזמן ב VOD לכל נקודת זמן זה דבר איכותי ביותר , לקפוץ לדקה הקלטה .
אני משתמש הרבה ב YOU TUBE וכמו שהסברתי ,אתה רושם שם נגיד Fleur East - Sax עדיף לרשום דרך הסמארט פון בקלות
זה ממשיך לבד באותו סגנון ,איכות ב YOUTUBE היא ממש טובה יותר מהטלוויזיה .
הא ושכחתי אפשר לערוך הקלטות ב פייבר בוקס , הקלטה ארוכה אפשר לחתוך דק' מהסוף או מההתחלה , מכיר ?
הנה דוגמא רושמים ב VOD דקה וזה עובר מייד לדקה ,
קפיצה בזמן ב VOD לכל נקודת זמן זה דבר איכותי ביותר , לקפוץ לדקה הקלטה .
אני משתמש הרבה ב YOU TUBE וכמו שהסברתי ,אתה רושם שם נגיד Fleur East - Sax עדיף לרשום דרך הסמארט פון בקלות
זה ממשיך לבד באותו סגנון ,איכות ב YOUTUBE היא ממש טובה יותר מהטלוויזיה .
הא ושכחתי אפשר לערוך הקלטות ב פייבר בוקס , הקלטה ארוכה אפשר לחתוך דק' מהסוף או מההתחלה , מכיר ?
הנה דוגמא רושמים ב VOD דקה וזה עובר מייד לדקה ,
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
סביר להניח שמאחר והיית 15 שנים ב-YES יהיה קשה להתרגל ל-HOT ולכן בכל הנקודות שסיקרת מצאת יתרון ל-YES. [שמתבסס על ההרגל שלך]
אני מהמר שאם היית עושה את המעבר מהצד השני היית מוצא שיש יתרונות ל-HOT על YES.
ובלי קשר, אם החלטת לקצץ בהוצאות [שמבחינתי זה מבורך] הייתי ממליץ לעבור לסלקום שכן HOT ו-YES קרובים מאוד במחיר.
בשביל 30-50 ש"ח בחודש לא הייתי יוצא להרפתקה הזאת [ומנסה לשפר עמדות ב-YES], בשביל לחסוך בחצי הייתי מנסה את סלקום. [מגיע להם הניסיון].
ועצה אחרונה לסיום:
צא מנקודת הנחה ש"זול הופך יקר".
אני מהמר שאם היית עושה את המעבר מהצד השני היית מוצא שיש יתרונות ל-HOT על YES.
ובלי קשר, אם החלטת לקצץ בהוצאות [שמבחינתי זה מבורך] הייתי ממליץ לעבור לסלקום שכן HOT ו-YES קרובים מאוד במחיר.
בשביל 30-50 ש"ח בחודש לא הייתי יוצא להרפתקה הזאת [ומנסה לשפר עמדות ב-YES], בשביל לחסוך בחצי הייתי מנסה את סלקום. [מגיע להם הניסיון].
ועצה אחרונה לסיום:
טעות מספר אחת לא לברר את הפרט הזה, על אחת כמה וכמה בחברת הוט. אם נשים בצד את חווייתך ממירי הוט תברר את הפרט הזה לעומק מול שירות הלקוחות כולל מחזורי חיוב ושאר ירקות.מה ייקרה אחרי ה-4 חודשים? נדע אחרי......
צא מנקודת הנחה ש"זול הופך יקר".
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
המחיר לאחר 4 חודשים עולה ל389.
עדיין מחיר שפוי אם 200 מגה וטלפוניה לבד זה 150 שקל
וטלויזיה עם ויאודי זה 240 שקל.
אם המחיר ישמר והממירים לא יוציאו אותך משיווי משקל,
וכל הציוד מדפסת ושאר המיחשוב יעבוד אלחוטית באופן תקין
,בלי צורך בתמיכה ושרות
אז העסקה נראית טוב
עדיין מחיר שפוי אם 200 מגה וטלפוניה לבד זה 150 שקל
וטלויזיה עם ויאודי זה 240 שקל.
אם המחיר ישמר והממירים לא יוציאו אותך משיווי משקל,
וכל הציוד מדפסת ושאר המיחשוב יעבוד אלחוטית באופן תקין
,בלי צורך בתמיכה ושרות
אז העסקה נראית טוב
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
·Saar כתב:סליחה שאני מתפרץ ככה
האם לפייבר יש אפשרות לעבוד כסטרימר ולשדר תכנים מהמחשב כמו שיש ב-יס ובסלקום טיוי?...
כן ,לא ציינת זאת כי אני לא משתמש בזה , יש למכשיר 3 יציאות USB אפשר להשתמש איתו כמטען לסמארטפון בסלון ,
ויש את האפשרות של לראות תמונות וסרטים דרך WI FI .
אם לא הבנת זה כולל גם את המיני פייבר כלומר לא צריך ללכת לסלון ,יש לך בכל חדר את הסטרימר.
עוד משהו לא חשוב , יש מבזקים מכל האתרים ומכל הנושאים שאפשר לעלות על המסך ובערוץ שתבחר , סתמי חסר משמעות .
ולפי מסיבת העיתונאים בקרוב נתחיל לעלות תמונות סרטונים מהנייד לענן , משם לפייבר בוקס ,
נקבל הודעה על תמונה או סרטון שנשלח ויהיה אפשר לפתוח אותו ולראות אותו בטלווזיה ,
לדעתי היה עדיף להם פשוט להוסיף אינסטגרם לממיר במקום לפתח אפלקיציה כזאת.
VIVI לגבי המחיר כולם יודעים שזה אמנם 389 שקל באופן אוטמטי , אבל אני על אותו דבר כל הערוצים פתוחים(חוץ מספורט 1-2)
ו 100 מגה וטלפון משלם 310 שקל , לא כדאי לעבור לסלקום , כי בסופו של דבר צריך תשתית אינטרנט וצריך עוד ממיר
שכל אחד עולה עוד 30 שקל לחודש , אז זה יוצא 150 שקל +תשתית 100 שקל + 2 ממירים
,כבר מגיעים ל 290 שקל ובלי ערוצים ליניארים .
נכון יש לסלקום איזה מבצע ותשתית של 40 מגה ב 150 שקל דרך בזק וממיר אחד בלבד ,
, מה יישאר מ 40 מגה לכל המשפחה שזה הולך ל VOD של סלקום ובכלל מה אני אעשה אם אני צריך עוד 2 ממירים ,
אני עם 100 מגה כבר 4 שנים , 100 מגה של HOT יציבים וטובים ,אני לא חוזר אחורה ובכלל הטכנלוגיה החדשה של הוט מולטי
היא נוחה ומי שאוהב טלווזיה ונוחות וטכנולגיה לא מוותר עלייה כמו שלא מוותרים על אייפון .
תקשיבו לי טוב ,אני לא מטעם אף חברה, אני אומר את האמת אשר על ליבי , איפה שאני מקבל את הטוב ביותר אני הולך לשם,
הוט הוכיחו לי ש 100 מגה זה 100 מגה ,איכות השידור טובה, מספר הערצים על השלט יותר מ 200 ערוצים , המחיר כטריפל נוח ,
אני שואל את עצמי מה אני יכול לקבל בבזק + YES והאמת שלי היא שאין לי אלטרנטיבה ,בשם איזה אידאל אני אעבור
לבזק לקבל 60 מגה, אני יחסית רחוק מהמרכזיה או מחיר יקר ב YES על פחות ערוצים ובכלל הכל נראה אסטטי ,
הכל במכשיר אחד , לא צריך לקדוח או להעביר כבלים , הכל עובר דרך התשתית הקיימת ,אפשר להחביא את הממיר(עובד על WI FI).
ובכלל שעכשיו יש לי את המני פייבר אני יכול להגיד לכם שזה פתר לי בעייה ,זזתי למיקום אחר בבית שלא יכולתי לגלוש שם עד היום
ואני מרוצה מאד .
אם תרצה שאני אפרט בקשר לתוכן ב VOD ,המלצות , תבקש אני אפרט .
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
גם אני מעוניין לעזוב את יס, אבל הייתי מעדיף לצפות בעצים מתייבשים באשר בהוט..
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

מה האלטרנטיבה שלך?movieman כתב:·......
אהבתי !!!!
גם אני .
אני לקוח וותיק ביס (15 שנה לפחות) ואוטוטו מתנתק מהם.
המחיר שאני משלם גבוה מאוד ....
·
·ivanhoe888 כתב:מה האלטרנטיבה שלך?......
·...
כנראה קודי ,
יש לי גם SMART TV ואז כנכנסים ל-WALLA VOD - יש שם סדרות גם לילדים .
אני אנסה את זה ואחרי כמה זמן אחליט איך להמשיך .
לצערי אין יותר מדי אפשרויות .
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

יש לי קודי בסטרימר שיש לי (אקסטרימר wonder). נראה לי מסובך.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
והאם זה לא נכון שבשלט של HOT בניגוד לשלט של YES שאפשר להטעין אותו בחשמל? ושהוא פועל בשיטת מיוחדת של RF שגם אם יש הסתרה בין השלט לממיר שהשלט פועל?
או שבשבילך זה לא יתרונות גדולים?
או שבשבילך זה לא יתרונות גדולים?